Dobra tekma nema sta, svaka cast i Borcu jer su igrali fudbal, nisu parkirali neki bus ili slicno u svoj 16-ac, mali Danilovic strasan Bgm, ali imamo mi odgovor u vidu Benjamina, sto bi rekao onaj blesavi Nikic "strašni sud"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma okej, postujem ja tvoje misljenje. Al skontaj da u periodu Zeljinih turbulencija nedavnih, Ikic i Zec nisu bili tu. A pogotovo Zec, ako bude na razini prosle sezone, dobar bi se posao mogao napraviti. Ne vjerujem da Borac to moze kvalitetno ispratiti, ali vidjet cemo.
Kockoglavi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:14**** ti seljacina mater
Zato kad zaigra.... yebeno bude.feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:18Sto se tice Zeca, on jeste na razini prosle sezone. Ne igra.
I on se toga rado sjeca staracfarrys je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:20Zato kad zaigra.... yebeno bude.feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:18Sto se tice Zeca, on jeste na razini prosle sezone. Ne igra.
Neke ekipe su uhvatile formu a mi je tek hvatamo bice ovo jos boljestaragarda je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:02Pitari odlični, nabildani samopouzdanjem da mogu sve napravit na terenu....pogledaj im samo klupu....ima tu i keša i kvaliteta za rutinsko uzimanje naše lige...mogla bi se uspostavit neka dominacija teske oli ti hegemonija tipa dinama ili zvezde ako neko od ovih par klubova iz vrha i sa kakvim takvim kešom brzo ne reaguje....inače, neće njih niko dugo skinut sa vrha...imat će oni tu nekih poraza i neriješenih tekmi al kad se podvuce refa sa onakvim rosterom tesko da im ko može parirat
nećemo pretjerivati sad.ali u svakom slučaju jeste najjači,predviđam da ćete titulu uzeti lakše nego očekivano.
Jos nijedna nije otisla s pobjedom. To je ipak bitnije
Jedino da vas siroki dobije 6 razlike pa da plavi budu na vrhu. Mada sumnjam al i ja se isto nadam s tobomMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:43Polahko komšije prvi ste do nedjelje,a onda opet plavi na kormiluu!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.