Ako Fejza bude branio onda nema jakih ,prica se tako
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
mi igramo taktiku svi ulijevo tako da nam desno krilo i ne treba 

Uredu. Ali mi se totalno neprakticnim i nelogicnim cini da Zec igra spica pored vec 3 spica. Juricic, Lendric,Hajric. Zec se u nasoj ligi pokazo dobar na desnom krilu. Ja mislim da ce osketa, makar nevolja natjerati da ga tu i stavi.LjoZee je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:22Evo vidis @farrys. Znaci mi desno krilo nemamo jer ni Zec ako bude igrao nije to krilo.Dejan1921 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:19Ono sto sam ja upratio uvijek napadaca i to uglavnom u paru s nekim, danas je to bio Hajric, ali vecinom je sa Juricicem bio do sada.
Inace vidim pise se da ga ocekujemo na klupi u nedjelju. Mislim da ne postoji nikakav razlog da tako ne bude. Skroz ok djeluje fizicki, valjao bi makar da pred kraj udje ako bude trebalo.
Što si se svezao najboljeg golmana?
Po meni je greška bila staviti Blaževića prije Gasala u Izraelu. Bolje da smo stavili malca da stiče iskustvo, nego Blaževića koji nije imao nikakvog efekta na krilu.
Ako je Veseli lijevo onda nama treba taktika furaj mali sredinom.
*Momenat kad pozelim da imam opciju da ban podijelim*
Zato vjerovatno sto najcesce igramo formaciju sa 2 spica tj. 442 pa da ima 4 u rosteru da to u idealnoj situaciji iskombinuje.
E sad u "normalnoj" formaciji mi nemamo desno krilo nikakvo i to treba pokusati rijesiti. Ostalo do zime bar ok.
4-4-2 da, ali sa dva klasicna spica je ja mislim samo protiv Veleza bilo, i to zbog odsustva Stilica. Inace je tu bio Stila kao neka vrsta poluspica, a iza njeg Alispahic.
442 smo igrali i protiv Mladosti prvo poluvrijeme, ali nikad mi i nismo bili kompletni da sad mozemo reci neke zakljucke. U Tuzli nedostajao Juricic, protiv Radnika ono bila prica oko prodaje Lendrica pa dodje i tekma sa Borcem i tad je bio Ivan na klupi zbog toga. Na pripremama smo dosta igrali 442. I protiv Igmana kad su usli Hajric i Zec bili su u paru u toj formaciji.
ma mozemo mi naglabati ovdje formacijama do sabaha a niko ziv ne bi pogodio tko ce izaći u nedjelju
samo jos fejza nije igrao krilo svi ostali su se izredali pravo prostitutska pozicija ispade
Erić - Stevanović - Miletić - Kosorić - Miličević - Hajdarević - Sadiković - Mujezinović - Štilić - Gasal - Lendrić
E ovo vam je sastav koji sigurno nece istrcati u nedjelju
Pa nisam ja iguita yebo ga ti 
Ja to da narod ne pomisli da imas neku dojavu
- MocMahale444
Hocemo pobjedu.
Bruka od mladosti, onda gubitak od cifffffffutá.
Hajde brate pobjedite športske.
Bruka od mladosti, onda gubitak od cifffffffutá.
Hajde brate pobjedite športske.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Naslutit ćemo krilo, ili što bi Siniša rek'o izmolit ćemo ga 
Naslutit cemo, ali na zimu kad bude drugi prelazni rok
Usitnilo do 02.10. Upravu si ljoŽe...
Znam samo da protiv pitara ne moze 4-4-2. Ubit ce nas po krilima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.