FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 11 sep 2020, 23:36

feniksptica je napisao/la:
11 sep 2020, 23:34
Zip je napisao/la:
11 sep 2020, 23:31
11 sep 2020, 23:29
Jeb.em ti umor s 20 godina. Samo kazem
Pa nije vanzemaljac ybte.... Da igra svako tri dana po 90 minuta... Bez odmora...

Jel se ti umoris na poslu? :D
Kad bih radio svaka tri dana ko on ne bih se umorio. Da on igra svaki dan ko ja prihvatljivo bi bilo da je umoran
I on radi svaki dan kao i ti... Bil se ti umorio da svaka tri dana imas naporan sastanak od 90 minuta, pritom moras malo i putovati, a nemas vikend slobodan :D

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 sep 2020, 23:36

Olimpick (A)
Sloboda (A)
Kmeljo (H)
Svinjski (A)
Ubice (H)
Krupa (H)

Ako do krupe ostanemo prvi, jos doguramo u playoff, novi stari prvak se zna
NEMA NAZAD

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 sep 2020, 23:37

MA to o umoru igraca je stvarno bezveze stvar. Pogotovo danas kad imas sve mozes imat za oporavak posle trennga, kad imas ljude da te masiraju i sve zivo. Tako da umor stvarno nije izgovor. Moze bit ako on nece niakd da napreduje i da ode iz nase lige.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 11 sep 2020, 23:38

Kako ćemo biti zadovoljni suđenjem kad nam je on sudio...
U srijedu ćemo vidjeti Šehovića, dobro nas je zavalio na jednom derbiju :|

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 sep 2020, 23:39

Tesko se opredjeliti ko je bolji danas. Rahmanovic "asist." za prvi gol , drugi dao ni iz cega (sam), drugi zuti na njemu . :tokralju:
Oremus nije nista bolji od Hodzica, mozda sto je "simpaticniji", sukrivac za oba gola.
Salcin iscrpljen 3 utakmice u 7 dana . Volim ovakvo Sarajevo. :clap:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 sep 2020, 23:40

holyman je napisao/la:
11 sep 2020, 23:36
Olimpick (A)
Sloboda (A)
Kmeljo (H)
Svinjski (A)
Ubice (H)
Krupa (H)

Oni imaju jos gori raspored. Idu Sirokom, cekaju Zrinjski, idu nama. Imat cemo priliku, po ko zna koji puta u posljednjih par godina, da ih dotucemo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 sep 2020, 23:41

Samozdravlje je napisao/la:
11 sep 2020, 23:39
Tesko se opredjeliti ko je bolji danas. Rahmanovic "asist." za prvi gol , drugi dao ni iz cega (sam), drugi zuti na njemu . :tokralju:
Oremus nije nista bolji od Hodzica, mozda sto je "simpaticniji", sukrivac za oba gola.
Bas bih volio da mi ovo pojasnis. Al prvo odi negdje i brani se s dva jarana dok vas njih 4 napadaju. I onda dodji ovdje napisat o tome dok te neko zagrli i ne da ti da se maknes.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 11 sep 2020, 23:41

miky_hz je napisao/la:
11 sep 2020, 23:35
benko1946 je napisao/la:
11 sep 2020, 23:31
Ljudi ja nisam zadovoljan sudjenjem nikako. Ovo da je bilo u egalu povalio bi nas
Pa kad saberes zakinuo nas je dobro,ali to ce proci i nece se pricat o tome jel smo pobjedili.Ali direktno ti je uticao na rezultat svojim odlukama.Prvo sto nije svirao penal,drugo sto nije svirao ocigledan faul Danilovica kod gola. Da ne govorim koliko je ubio igru silnim sjeckanjem .Katastrofa ali sta drugo i ocekivati od Mujica :sick:
Upravo sam na to mislio, hajde jel ono unutra ili nije, ali je ocigledan faul. Ova situacija sa Danilovicem kad nam daje gol ako nije svirao, onda je trebao isti kriterij da ima malo prije toga, prekid isto kada je cini mi se Fanimu svirao faul u napadu u duelu sa istim. Znaci neujednacen kriterij. O sjeckanju igre da ne govorimo i faulovima pred sami kraj utakmice. Brate ako si ih ostavio sa igracem manje ( opravdano ) nemoj mi na Kosevu kompenzirat. O ovom ne treba sutiti. Sto ti kazes proci ce bez price, jer smo pobjedili. Mujic uzas!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 sep 2020, 23:42

Bosniacum Lilium je napisao/la:
11 sep 2020, 21:48
Definitivno ne bi bilo dobro da je Fanimo otišao bilo gdje osim kod nas

ISTINA !!! :thumbup:
U buducnosti se nadam jos boljim izdanjima. :njanjanja:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 sep 2020, 23:44

bera22 je napisao/la:
11 sep 2020, 23:21
Ovo sto je danas odigrao salcin je katastrofa,i nemojte molim Vas ono nije njegova pozicija,ovo je nedopustivo nijednog tacnog pasa,centarsuta ma nista, pri tome skrivio oba gola.Pogotovo prvi od nase sanse covjek pravi kontru i go a drugi go onako glup faul ne bi napravilo pola ljudi s foruma da je uslo igrat.Trebao ga je zamjeniti na poluvremenu,ostali svi ekstra odigrali.
Upravo sam to krenuo pisati, upravu si 100%. Baš gledam da li će neko napisati kritiku na njegove igrE, jer nije mu ovo prva loša utakmica. Naravno, neće niko jer šta.. Akademac je, a oni su zaštićeni kao polarni medvjedi.
Naprosto ne mogu da shvatim da je mlad čovjek od 20 godina onoliko trom i slabašan. Tehnički je odličan, sve ostalo je preloše. Kad pogledaš onog Đokanovića, mali puca od snage, a godinu je mlađi. Isto tako i Danilović koji je godinu od njega stariji, pucaju momci.

Okej, igrao je sad za mladu repku i sve to stoji. Stoji i činjenica da je prirodni veznjak, a ne bek. Sve to stoji, ali ne pretjerujte s opravdanjima. On je i u napadu loš, komplikuje, o centaršutu da ne govorim. Ako već nije nešto u odbrani, onda se barem taj centaršut uvježbati tokom treninga. Sad čekam nekog da kaže 'pa on je veznjak on gura u prostor, nije njegovo da centrira'.
Ozbiljno mora poraditi na snazi i na ubačajima. Preslab je i veoma trom. Uz to, glupa greška faul nad Ziljkićem, kojeg je odmah trebao napasti i riješiti tu situaciju. Prestanite već jednom spuštati kriterije i progledavati nekom kroz prste samo zato što je iz Akademije. Naravno da trebaju imati malo kredita zbog godina, ali pucati banalna opravdanja konstatno je nigdje veze.

Ali, zato kad se treba hraknuti po Oremušu, zvoni forum nazivajući ga raznoraznim pogrdnim riječima. I kad nije kriv, Mirko je bio kriv.
Mašala šta je persona popilo urin od strane Oremuša, prelijepo za vidjeti kad neko sudi nakon jedne-dvije tekme, pa se kasnije ispiša po sebi. Divota.

Pozdrav.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 11 sep 2020, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 sep 2020, 23:44

Oremus je nas najbolji igrac ili mozda top 3, ali nijedan nije korisniji od njega.
NEMA NAZAD

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 11 sep 2020, 23:45

Ko imalo ima mozga pusti ce da sezona ide svojim tokom i da se odigra par kola, pa ce onda komentarisati
Tj pljuvati kako smo mi i navikli!
Jer najsladje se tek osvaja u maju, moze se biti razocarano, tuzno i ljuto na trenutke, ali nikako se nesmiju pljuvati i psovati nasi igraci
KAD SE SJETIM TEKME PROTIV MALDOSTI I PSOVANJA I ZIVOG I MRTVOG. FUJ!!!!!
Sta je sad??? Je li sad se pisamo po svima i osvajamo Evropa ligu, pa nedo Bog neuspjeha da opet citam kako se Vinko tjera a igracima se **** sve po spisku!

Hajmo se malo dohavizati i nauciti nesto iz gresaka koje
nam se ponavljaju.
Oni uhljupi me ne interesuju jer nisu nas nivo i nece to nikad biti!
Dok mi iz dana i mjeseca napredujemo, oni zive u vremenu Videotona i Newcastla., pa o cemu izasto da uopste ulazim u bilo kakve komentare!

Ali za svaki proces je potrebno vremena i krvavog rada, da bi se prvo stvorio sistem uspjeha
Budite sretni sto ste navijaci najbolje Kluba i uzivaj te
A BOGAMI i kad ne ide mora podrska biti jos jaca

I KAD TESKO JE I KAD NIZES PORAZE, PJESMA SA SJEVERA NIKAD NEPRESTAJE

OVO KAD BUDEMO ISTINSKI ZIVJELI, MOZEMO RECI DA SMO NAVIJACI

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 sep 2020, 23:46

11 sep 2020, 23:41
Bas bih volio da mi ovo pojasnis. Al prvo odi negdje i brani se s dva jarana dok vas njih 4 napadaju. I onda dodji ovdje napisat o tome dok te neko zagrli i ne da ti da se maknes.

1. Kasnio nazad , on i jos 2-3-jica(sukrivac). Dosao do Ziljkica kad je opucao.
2. Padni , ako te grli. Govorim kako sam ja dozivio. Nikakav napredak u odnosu na Hodzica.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 sep 2020, 23:49

E ako Oremus nije napredak u odnosu na Hodzica nama brat bratu treba minimalno Mandzukic u napadu da se to smatra napretkom u odnosu na Ahmu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 sep 2020, 23:49

Napapijri je napisao/la:
11 sep 2020, 23:40
holyman je napisao/la:
11 sep 2020, 23:36
Olimpick (A)
Sloboda (A)
Kmeljo (H)
Svinjski (A)
Ubice (H)
Krupa (H)

Oni imaju jos gori raspored. Idu Sirokom, cekaju Zrinjski, idu nama. Imat cemo priliku, po ko zna koji puta u posljednjih par godina, da ih dotucemo.
Bez ovog molicu lijepo, jer kad god mi nekog "dotucemo" ili "zabijamo ekser" na kraju popusimo. Utakmica kao i svaka, nosi 3 boda i nista vise. Vidjeli smo u proslo sezoni 2x su nas dobili, ali su dobili kur.cinu na kraju, a mi prvaci.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 11 sep 2020, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 sep 2020, 23:50

Bordolav je napisao/la:
11 sep 2020, 23:45
Ko imalo ima mozga pusti ce da sezona ide svojim tokom i da se odigra par kola, pa ce onda komentarisati
Tj pljuvati kako smo mi i navikli!
Jer najsladje se tek osvaja u maju, moze se biti razocarano, tuzno i ljuto na trenutke, ali nikako se nesmiju pljuvati i psovati nasi igraci
KAD SE SJETIM TEKME PROTIV MALDOSTI I PSOVANJA I ZIVOG I MRTVOG. FUJ!!!!!
Sta je sad??? Je li sad se pisamo po svima i osvajamo Evropa ligu, pa nedo Bog neuspjeha da opet citam kako se Vinko tjera a igracima se **** sve po spisku!

Hajmo se malo dohavizati i nauciti nesto iz gresaka koje
nam se ponavljaju.
Oni uhljupi me ne interesuju jer nisu nas nivo i nece to nikad biti!
Dok mi iz dana i mjeseca napredujemo, oni zive u vremenu Videotona i Newcastla., pa o cemu izasto da uopste ulazim u bilo kakve komentare!

Ali za svaki proces je potrebno vremena i krvavog rada, da bi se prvo stvorio sistem uspjeha
Budite sretni sto ste navijaci najbolje Kluba i uzivaj te
A BOGAMI i kad ne ide mora podrska biti jos jaca

I KAD TESKO JE I KAD NIZES PORAZE, PJESMA SA SJEVERA NIKAD NEPRESTAJE

OVO KAD BUDEMO ISTINSKI ZIVJELI, MOZEMO RECI DA SMO NAVIJACI
:salut:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 sep 2020, 23:50

Stroj1946 je napisao/la:
11 sep 2020, 21:49
Oremuš je pravi profesionalac, svaka čast

Nemoj se i Ti ljutiti. Svi su u FKS profesionalci, borbeni. Pored Djokanovica i Pejovica ne vidim ga u prvih 11. Desni bek nam treba, to smo svi zakljucili.

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 11 sep 2020, 23:54

11 sep 2020, 23:50
Stroj1946 je napisao/la:
11 sep 2020, 21:49
Oremuš je pravi profesionalac, svaka čast

Nemoj se i Ti ljutiti. Svi su u FKS profesionalci, borbeni. Pored Djokanovica i Pejovica ne vidim ga u prvih 11. Desni bek nam treba, to smo svi zakljucili.
Očigledno je da ga se planira koristiti na desnom neku gdje je večeras odigrao pravo dobro. Od Hodžića je bolji i sa jednom nogom to garantujem.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 12 sep 2020, 00:03

Izvinjavam se na dugim postovima ali mi je zelja da i mi kao navijaci najveceg Kluba u drzavi izadjemo jaci i bolji
Nemoj te molim vas da pljujemo nase, kritike umjerene su ok i naravno svi zelimo najbolje
Ali mi ulazimo u kost i sviju gazimo, samo ako nam malo ne ide.
Mi smo zadnje 2 godine prva i i osvajaci kupa, i to imamo sve uslove sto niko nema
Bice jos razocarenja i poraza Ali aBd puno vise pobjeda
jer mi smo pobjednici i borci
I vecina nas je to veceras i osjetila kod rezultata 2:2
da ce mo im ga zabiti.
STO ZNACI DA SISTEM USPOSTAVLJAMO, STO SE NEMOZE RECI ZA DRUGE KOJI CE ZA JOS PAR KOLA I KUPA SKROZ POPADATI

ZAR TO NEMOZEMO DA ISTINSKI PODRZIMO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 sep 2020, 00:05

emir79 je napisao/la:
11 sep 2020, 22:02
Podhitno desni bek mora doći. Ne može Oremuš ovo igrati. Ziljkic nam je pravio probleme. Takođe Pidro se mora vratiti na lijevu stranu, sa Salčinom smo šuplji.

Ovako ne mozemo u Evropi. Za ligu imamo i vise nego dobru ekipu, ali za nesto vise nam fali desni bek.

Potpuno se slazem, jedino sto je za Salcina opravdanje je da je u 7 dana odigrao 3 teske utakmice, za tako nesto je mlad(jos put u Moldaviju). :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Bordo10, katalinski, napoleon72, Vanja8 i 95 gostiju.