Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
gledao sam ga jednom uživo u kanu, jedini puta da sam bio u loži na fudbalu, moja rodica zna dobro zlatka krmpotića i on nas je pozvao jer smo bili tada na moru u blizini. pink bio zakupio cijelu ložu nekim povodom, osjećao sam se ko krme u teheranu. novokomponovani high society, ustvari grozno!
p.s. edin je dvije klase bolji!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
dzeko donosi brojne benefite osim golova
Ovaj Di Marzio je vjerovatno najveća ubleha u istoriji sportskog novinarstva.
Svi se pozivaju na njega, a relevantan je ko i ovaj Čaušević kod nas.
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtVandelay
- Kontakt:
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
- ArtVandelay
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la: ↑12 sep 2020, 11:01Imam osjećaj da Ce Dalia izrasti u jedinu pravu muslimanku u obitelji Dzeko
Amin!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Alucard, Amarinho, ANamelessGhoul, Anoniman, Anpa, antetokounmpo, aqarius, AzRimiRzA, bavarian_bk, Beli98, bhfanatic14, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, CAGarfia, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, Daduli, darker10, DeeWa, denza, DoktorXabaras, DUVNO1921, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, gigglessmoke, GrbavicaHrammm, greenwood, guillermo, Hafiz00, Hajdeee, haklamas, Hardzavi, HariTz, invincible1921, itatabisine, J1897, Jet2Holiday, JimmyPage, kakarut, Kapetan, Kaunas, KimJongEsmer, komax, labostarmomosa, legendarnadruga, MaroonBjelave, mexy_whites, Micron, miguelramos, MokraKifla, moreno123, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, Neznam55, NisamIsmirMirvic, Pact1921, Pensioner26, Plavamamba, PointBlank, Proximic, PSV, Rauber33, RaZuti, rio_Ferdy88, rishovski, rukometubih23, safun79, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, Smaja, StevieG8, tale07, TefalTava, THEC, Trikolor, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles, zemuntrg, Zglavkar i 949 gostiju.