NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Pusi ga i ti i bacanje
Umjesto 6 faul lowry, primamo poene i faul u napadu
I evo kraj za tajsa
I evo kraj za tajsa
Marcus Smart pa kakva blokada 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
joj Kembe i pasova hahah
Tooo tejtumeeeeee
Zasluzeno Boston ide dalje. Bolji su bili cijelu seriju. Bit ce top finale sa Majamijem.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
AAAAA TAKOOO JEEE MOMCIIII
Daj Miami sad lagano.
Daj Miami sad lagano.
Blagi favorit Miami imaju elitne defanzivce koju se mogu smjenjivati u odbrani na Tatumu /Brownu i u reketu su jaci sa Adebayom bice gutavo uglavnom
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Slažem se s tobom, Miami blagi favorit, teži matchup, svježiji su, ova ekipa Bostona u ovakvim utakmicama dobija iskustvo.
Ustati i reći Markus Smart, kakav defanzivac, kakva igra u napadu, kolika potrošnja na oba kraja terena definitivno najzaslužniji što je Boston tu gdje jeste, bukvalno se čovjek ukazao u svakom bitnom dijelu serije od onih 5 trica u g2, u g5 razbio laurija u odbrani, g6 odličan uz ogromnu minutažu i tripl dabl, veceras odlična odbrana + ona rampa na powelu, kljucne ukradene, hustle da se vratimo iz minusa u 2/4, stvarno nemam rijeci sta covjek igra.
https://www.& је $ (https://www.espn.com/nba/boxscore?gameId=401241765) " ? " са ".
" $ ', " $ $ " поен ' $, & " у & правца. & у & $, но " то % ?, Торонто је " ", у " ? су " % за $, $ Ван ? је узео & % за &, " $, & &, " ? " ?. " то " ? то. У & по " $ $ ? ' - &, $, ' је $ сјајан посао у $, & $ %, ? је потегао $ је ?, у 4/4, ' Тајс ? " " у " &, $ $ прођу $ ?.
& нас ? " " & " ". " $ за ' " ", са ? & опасно ¥ на " %. " " / $ ? " " " за ". Ту & - " ? ", " ' " " вас онај " - се $ ". То се $ са & у &, $ " сезону, " са $ ", $ &, ? " је & 20 ?.$ по ", не $ се " ? траже у &, уз то - пар сезона не $, не унапређује своју ", ен-"-еј се ", " ? $ сте се ? "?" уз " " не $ на ", у $ ен-"-еју & не унапређујете " & сезоне, / ' ", $ "у ?", & је & ' заузео $ Тајс, " " ? те " ? ? " " $ " у " &,.
Наравно ту је $ ? ? ", ' " &, ? ? " " ' " поз. 2-4, ", $ ", " " IQ, ? ", % " " $ (& 24, ' 22), $, $ " ", $ " је ? ".
' " ? ", " " $ ? посао у $, " " у $ " ? $ $ ".
$ & $ сезону $ ? простор у ? & " & $ $ & & за ? је " ? &, за $ $ " у " & $ се " " " на $ ?, но он је $ за ?-оф ", $ ове " $ сезона ? - " са &, " $ ? то се $ " " зарађује 30+ ?.$ по " " &, & " $ ".
% $ " " ?, $ $, " је " $ га " $, ? њега су $ ?.
Ту је % $ " ", $ &, ' га " Европе, " је " за Фенер, у " 2017/18 & је " $, " $ је ". ? са ?, " $ & (' ? &, $ се $), $ то $, " за ?, $ - ? " у ен-"-еју " $ сезоне & $ " уговор. ' ".
" то " " " ", & $ " $ прође у ? ?, по ' је &.
" $ ', " $ $ " поен ' $, & " у & правца. & у & $, но " то % ?, Торонто је " ", у " ? су " % за $, $ Ван ? је узео & % за &, " $, & &, " ? " ?. " то " ? то. У & по " $ $ ? ' - &, $, ' је $ сјајан посао у $, & $ %, ? је потегао $ је ?, у 4/4, ' Тајс ? " " у " &, $ $ прођу $ ?.
& нас ? " " & " ". " $ за ' " ", са ? & опасно ¥ на " %. " " / $ ? " " " за ". Ту & - " ? ", " ' " " вас онај " - се $ ". То се $ са & у &, $ " сезону, " са $ ", $ &, ? " је & 20 ?.$ по ", не $ се " ? траже у &, уз то - пар сезона не $, не унапређује своју ", ен-"-еј се ", " ? $ сте се ? "?" уз " " не $ на ", у $ ен-"-еју & не унапређујете " & сезоне, / ' ", $ "у ?", & је & ' заузео $ Тајс, " " ? те " ? ? " " $ " у " &,.
Наравно ту је $ ? ? ", ' " &, ? ? " " ' " поз. 2-4, ", $ ", " " IQ, ? ", % " " $ (& 24, ' 22), $, $ " ", $ " је ? ".
' " ? ", " " $ ? посао у $, " " у $ " ? $ $ ".
$ & $ сезону $ ? простор у ? & " & $ $ & & за ? је " ? &, за $ $ " у " & $ се " " " на $ ?, но он је $ за ?-оф ", $ ове " $ сезона ? - " са &, " $ ? то се $ " " зарађује 30+ ?.$ по " " &, & " $ ".
% $ " " ?, $ $, " је " $ га " $, ? њега су $ ?.
Ту је % $ " ", $ &, ' га " Европе, " је " за Фенер, у " 2017/18 & је " $, " $ је ". ? са ?, " $ & (' ? &, $ се $), $ то $, " за ?, $ - ? " у ен-"-еју " $ сезоне & $ " уговор. ' ".
" то " " " ", & $ " $ прође у ? ?, по ' је &.
Svaka sumnjiva odluka bila u korist Bostona. Izgleda da je cilj finale Lakers-Celtics. Ne vrijedi ovo vise pratiti.
Hahahahh. Pa Heat ce igrati u NBA finalu, tako da tvoja teorija pada u vodu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Djes ti dobija Toronto,sta ima kako je inace,imas li ti neku ekipu za koju navijas ili iakljucivo navijas samo protiv Bostona
Raptorsi ako su i imali sanse, izgubili su ih nakon Grevisovih i Dzerinih prognoza. Ti sta god da prognoziraju uvijek bude kontra.
Da, žao mi je zbog Kawhia ali sve oko njega pogan teška
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam sta ostali misle ali u ovom Bubblu meni istok izgleda jače, tj ove dvije ekipe Boston i Miami mi izgledaju bolje nego lakersi i clippersi.
Nemoj Khwai on je fun gay 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisam htio komentarisat jer znam da bi brdo gadosti ispisao. Pobjeda zasluzena, tvrda utakmica do bola ali pokazan je sampionski gen. Znao sam da uzimamo meč i prije sa 90% sigurnosti jer je Raptorse prosralo 3 utakmice da uzmu a nisu zaslužili više od 1 eveeentualno 2. Tatum je dokazao da je nivo iznad sistemskog igrača Siakama, Lowry svaka čast ko ga nazove chokerom od sad ne prati NBA, po meni je na pragu HOF
Prvi put od 2012 da imam osjećaj da idemo u finale. 2018. sam kod 3-2 ipak znao da ce onaj pacijent koji boston mrzi ko bajro mater dici igru za 4 nivoa(iskustvo iz 2012 jel). Beantown
Prvi put od 2012 da imam osjećaj da idemo u finale. 2018. sam kod 3-2 ipak znao da ce onaj pacijent koji boston mrzi ko bajro mater dici igru za 4 nivoa(iskustvo iz 2012 jel). Beantown
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.