Htio dovesti zemljaka Depaya, a Suarez i Griezmann da mu griju klupu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Htio dovesti zemljaka Depaya, a Suarez i Griezmann da mu griju klupu
Eno sad ja zapeo, a ne KoemanReX je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:13Jesi i ti brate zapeo za Depaya/Wijanalduma, vise nego leo proslog ljeta za Neymara haha. U svakom postu njih spominjes haha. Opusteno ba.![]()
Eto kako stvari stoje nece doci ni jedan ni drugi. Happy?
Ako Suarez ode mi nemozemo ostati na Braithwaitu i Fatiju (kao neki eksperiment na CF). Mora se dovesti devetka. E ako mozes uzet Depaya za 20-25m onda go for it. Definitivno. Ali eto, to je samo moje misljenje.
Rajaz i let3
Bgt, o kakvom gardu to tiReX je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:36Moras malo spusiti gard i poslusat sta pisem ili neko drugi naprimjer. Razumijem da imas svoj stav ali poslusaj malo argumente i drugoga, jarane. Moras malo sagledati i vecu sliku. Neznam sta sam ja pogresno rekao, u svakom postu spominjes Wijnalduma i Depaya. Eto ako mi ne vjerujes pogledaj malo historijuAli nije to bitno sada.
U ostalom otkud mi znamo da je Koeman zapeo? To sto citas po twitteru i nekim medijama. Come an manPa znas koliko je tu istine ba? 0 %. Pa vidis da su izlazile informacije za Wijnalduma, i na kraju ispade ni kontakta nisu imali a kamoli da je Barca neku ponudu dala. Ista stvar sa Depayom. Izasao njihov predsjednik i rekao nista nema za sada.
I jos nesto. Kao neko sto je radio kao novinar i prosao tu skolu, dobro znam razmisljanje ti ljudi, kompanija, novina itd. Znam kako stvari funkcionisu, pogotovo na ovim bombasticnim medijama.. Sve sto procitas uzmi sa rezervom molim te. Da ne idem dalje u tu pricu.
Ono gdje se nemogu nikako sloziti s tobom je kad kazes dovodjenje Depaya pokazatelj na sta je klub spao. Pa yebemu mater, a sta onda reci za naprimjer jednog Braithwaita koji dolazi iz top 3 najgore ekipe u ligi? Mozda je tebi on bolji od holandzanina i ja cu prihvatiti to, ali mislim da pretjerujes puno u kritikama svojim.
Arthur i HIV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.