RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zamjerili su vam što niste pristali na odgodu utakmice sa Sarajevom, koja je i njima trebala jer su imali problem s terminom prenosa. Retardi.Kulesza je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:39Koji je qurac Areni više, savez kaže jesmo na rasporedu, programska šema kaže nismo na rasporedu, klupske stranice kažu jesmo na rasporedu, Arena na facebooku kaže nismo, zar je tako teško reći "Prenosimo ove otakmice, ove ne prenosimo", ne, nego moramo čekati do dana prve utakmice kola da znamo
Ova pauza je bila sjajna prilika da Arena nas obavijesti makar kolo unaprijed koje utakmice prenose ali jok
Izvinjavam se na upadu, svako dobro
Arena je SMEĆE!
- oldschool72
- Kontakt:
mene više strah nema prenosa jer planiraju lakrdiju i krađu, ako je istina da sudi Bandić moglo bi biti sranje žešće...
al ajmo u pozitivu i ćuknut 3 boda...
al ajmo u pozitivu i ćuknut 3 boda...
Velež do groba
Neznam da li postoje pravna sredstva da se uskrate prenosi generalnom sponzoru lige, jer ovo sto rade je krsenje prava svih ljubitelja FK Velez.
Nije vise stvar sto nece oni prenositi, vec sto su zabranili da iko ima uvid sta se desava na terenu. Ovo bez publike i bez prenosa sa sudijom od kojeg se ocekuje najgore je uvod da se ponovo udari na FK Velez.
U Mostaru je areni proglasen rat, kako ce to zavrsiti neznam.
Takodje se spominje bojkot i prema ovom portalu.
Nije vise stvar sto nece oni prenositi, vec sto su zabranili da iko ima uvid sta se desava na terenu. Ovo bez publike i bez prenosa sa sudijom od kojeg se ocekuje najgore je uvod da se ponovo udari na FK Velez.
U Mostaru je areni proglasen rat, kako ce to zavrsiti neznam.
Takodje se spominje bojkot i prema ovom portalu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Da li će danas biti neki radio prenos, ako da može li neko postaviti link?
-
RASanticeva
- Kontakt:
Radio BiH od 16:00 sati ce biti emisija posvecena ligiJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:20Da li će danas biti neki radio prenos, ako da može li neko postaviti link?
Mostar u srcu, Velež do groba
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Sto se tice Brandaa on je i zvanicno van protokola dok se ne desi promjena, a ta promjena moze biti novi - poboljsani ugovor i ostajanje ili to moze znaciti nesto skroz drugo a to je odlazak uz obestecenje.
Naime njegov agent zsc mu je napunio glavu sa velikom kolicinom gluposti, da u to ne bi povjerovalo malo dijete.
Obecao mu je kule, vile i gradove, i probati ce na foru Mujezinovica da ode iz naseg kluba međutim ima jedan problem a to je ko stoji sa druge strane.
Kritikujem također naš klub koji ne izađe sa zvaničnim stavom, što je minimalno u ovoj situaciji prema mtelu kao sluzbenom i generalnom pokrovitelju premijer lige. Ako mi mozemo kupovati karte za utakmice koje i ne gledamo, daj nam bar jednu od dvije da mozemo gledati. Ne krivim klub, samo imam zelju da zauzmu sluzbeni stav a vjerujem da bi ih podržalo još klubova.
Kritikujem također i lošu transfer politiku, jer trenutno smo u situaciji da imamo 12 igrača koji su tu negdje oko prve postave, sve ostalo je nemoguće očekivati u prvih 11.
Pohvale za odluku da se Brandao smjesti na tribine, pohvale i za opciju što se razmatra da se stubovi uklone, pohvale također za korektan odnos prema svim igračima.
Prijedlog da se isto sjede sa ostalim igračima, i da se novi ugovori potpišu što prije sa okosnicom ekipe.
Naime njegov agent zsc mu je napunio glavu sa velikom kolicinom gluposti, da u to ne bi povjerovalo malo dijete.
Obecao mu je kule, vile i gradove, i probati ce na foru Mujezinovica da ode iz naseg kluba međutim ima jedan problem a to je ko stoji sa druge strane.
Kritikujem također naš klub koji ne izađe sa zvaničnim stavom, što je minimalno u ovoj situaciji prema mtelu kao sluzbenom i generalnom pokrovitelju premijer lige. Ako mi mozemo kupovati karte za utakmice koje i ne gledamo, daj nam bar jednu od dvije da mozemo gledati. Ne krivim klub, samo imam zelju da zauzmu sluzbeni stav a vjerujem da bi ih podržalo još klubova.
Kritikujem također i lošu transfer politiku, jer trenutno smo u situaciji da imamo 12 igrača koji su tu negdje oko prve postave, sve ostalo je nemoguće očekivati u prvih 11.
Pohvale za odluku da se Brandao smjesti na tribine, pohvale i za opciju što se razmatra da se stubovi uklone, pohvale također za korektan odnos prema svim igračima.
Prijedlog da se isto sjede sa ostalim igračima, i da se novi ugovori potpišu što prije sa okosnicom ekipe.
Ti si naša ljubav jedina!
- Bazinga12345
- Kontakt:
FK Velež protiv FK Olimpik danas nastupa u sljedećem sastavu:
Bobić, Ćosić, Zeljković, Cheshmedjiev, Radović, Radovac, Osmić, Vehabović, Cvijanović, Ovčina, Mulić.
Koga će Feđa ubaciti ako ganjali rezultat, Sijamiju?
Bobić, Ćosić, Zeljković, Cheshmedjiev, Radović, Radovac, Osmić, Vehabović, Cvijanović, Ovčina, Mulić.
Koga će Feđa ubaciti ako ganjali rezultat, Sijamiju?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
ČivićaBazinga12345 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:44FK Velež protiv FK Olimpik danas nastupa u sljedećem sastavu:
Koga će Feđa ubaciti ako ganjali rezultat, Sijamiju?![]()
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
https://www.slusaj-radio.com/stanica/bh-radio-1Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑12 sep 2020, 16:19Da li će na ovome radiu biti radio prenos, pošto je meni ovako, a ja se ništa ne razumijem u ovo. Ako neko može postavit link za radio prenos, pošto se ne razumijem u ovo baš najbolje.
![]()
Ovdje sam ja prošli put slušao
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑12 sep 2020, 16:19Da li će na ovome radiu biti radio prenos, pošto je meni ovako, a ja se ništa ne razumijem u ovo. Ako neko može postavit link za radio prenos, pošto se ne razumijem u ovo baš najbolje.
![]()
https://bhrt.ba/bhr1-uzivo/
Tu bi trebalo biti..
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Slusam na radiu, i napravio Osmic prekrsaj nad Hadzanovicem. I sudija Bandic daje usmenu opomenu, kaze komentator, samo uspomena za Osmica 
Nidje veze igra
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Mene stid
-
Mostarac45
- Kontakt:
Sta se desava sa nama ??
Fuj 
-
RASanticeva
- Kontakt:
**** ti mene sta se ovdje desava
Mostar u srcu, Velež do groba
Hajmo 2-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.