Kolko smo jaki sad ga na stoperu koristimo jel nam se moze

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
miky_hz je napisao/la: ↑12 sep 2020, 17:11Na danasnji dan davne 76' Dupovac razbio Zeljeznicar(1 gol + 3 asistencije)
share images
Kolko smo jaki sad ga na stoperu koristimo jel nam se moze![]()
Ako prvak ispadne u drugom kolu LP opet ode u 3 kolo EL, samo ako u prvom kolu LP ispadne ide u konferencijsku liguado-hz je napisao/la: ↑12 sep 2020, 17:16Ne znam koliko ste upuceni al od sljedece sezone nasi klubovi vise nece igrati Evropa Ligu.
Sampion drzave ide u LP i tu su sad neke zezancije.
Ako ispadnemo kao ove godine u 2.pretkolu nastavljamo takmicenje u ovom novom formatu koji se zove Konferencijska liga.
Ako u LP doguramo do 3.pretkola i tu ispadnemo onda idemo u play off Evropa lige.
Ako dodjemo do play offa LP kojim slucajem i ispadnemo, onda idemo direktno u grupe EP.
Ostali timovi iz nase zemlje, 2, 3 na tabeli i pobjednik kupa idu u Konferencijsku ligu.
Znaci za nasu ligu osim sampiona drzave Evropa liga je cao...zdravo.
Tako da je jakoo vazno biti prvak ove godine jer igras ligu prvaka i probati doci to tog famoznog 3.pretkola. Al eto ako se ispadne slucajno u 1. Ili 2.pretkolu idemo u Konferencijsku ligu.
Evropa ligu cini mi se igraju lige koje su po rejtingu prvih 18, mislim da cak ni Hrvatski klubovi nece igrati Evropa ligu jer je HNL na 19.mjestu po rejtingu, a Srbijanska liga cini mi se 20-ta.
Ne, ako ispadnes u 1.pretkolu LP nastavljas u 2.pretkolu konferencijske lige, ako ispadnes u 2.pretkolu LP nastavljas u 3.pretkolu EL, ako i iz 3.pretkola EL ispadnes nastavljas u plejofu konferencijske lige.
možeš van stadiona gledat i sad
Subotafeniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 17:17Je l protiv slobodanke igramo u subotu il nedjelju, da si smjene nastimam ?
šteta sad bi nam legoHistoricar je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:04Šteta što za ovog Adnana Osmanovića iz Olimpika, nismo imali malo strpljenja.
pa bolje da ti on bude na klupi nego Haris realno...feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:12ne mozete za svakog ko da gol rec steta majku mu. sto ga niste spominjali prvih 5 kola