Ne moze bit jadnije. A znas i sam da ovi momci ne uzmu i ne prodaju svojoj raji, ne bi se prodalo 20 komada. Al et, takav smo mi narod, svaki nam ku..ac smeta a ne moze se 200 karti podrske prodati. A svi bi nesto da se pitamo.ImbecilniLudak je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:32Kako je to meni jadnoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:27Dobar potez što objavljuju ko je kupio člansku kartu. Dosta raje će samo zbog toga uzeti, jer vole da se promovišu, da su objavljeni.![]()
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Ima ljudi u dijaspori koji bi uzeli ali je nemoguce, ne moze svako do klubane. Cak sam pitao za prijatelja kazu ne moze preko racuna, samo dole u klubu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:38Ne moze bit jadnije. A znas i sam da ovi momci ne uzmu i ne prodaju svojoj raji, ne bi se prodalo 20 komada. Al et, takav smo mi narod, svaki nam ku..ac smeta a ne moze se 200 karti podrske prodati. A svi bi nesto da se pitamo.ImbecilniLudak je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:32Kako je to meni jadnoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:27Dobar potez što objavljuju ko je kupio člansku kartu. Dosta raje će samo zbog toga uzeti, jer vole da se promovišu, da su objavljeni.![]()
TŽV!
-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Ne moze jer u kubu nemaju otvoren devizni racun, a ne kosta ih nista da isti otvore sto u sustini i ne bi bilo lose. @Helios ne slazem se sa tvojom konstatacion. Pogledaj samo posjetu na tekmama prije korone, karte bi se prodavale i da ne idu tom rutom o kojoj govoris. Ne znam, ja sam takav. Kupi i suti. Pomozi i suti. Tvoja licna stvar. Nikoga ne zanima to sto si nesto uradio dobro pa se slikao ili objavio ime i prezime. Ti odlucio i to je to.atomac123 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:38Ima ljudi u dijaspori koji bi uzeli ali je nemoguce, ne moze svako do klubane. Cak sam pitao za prijatelja kazu ne moze preko racuna, samo dole u klubu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:38Ne moze bit jadnije. A znas i sam da ovi momci ne uzmu i ne prodaju svojoj raji, ne bi se prodalo 20 komada. Al et, takav smo mi narod, svaki nam ku..ac smeta a ne moze se 200 karti podrske prodati. A svi bi nesto da se pitamo.
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Ma sve tačno što je Helios rekao. Ima nas 50 budala kojim se ne treba govorit niti molit. Ostale moraš ganjat, molit da nešto kupi, pa i od običnih karti. Mnogim su puna usta TOŠK-a na komentarima po fb, mislim na one koje znam da imaju od čega kupit običnu kartu od 5 maraka ili člansku, ali nikad neće doći sami, uvijek čeka da ga neko zamoli ili u ovom kod članskih da ce biti objavljen. Vidi se da su i upravi kluba to prepoznali. Ali ajde ako ne budemo imali 100 članova mislim da će biti velika sramota.ImbecilniLudak je napisao/la: ↑09 sep 2020, 00:07Ne moze jer u kubu nemaju otvoren devizni racun, a ne kosta ih nista da isti otvore sto u sustini i ne bi bilo lose. @Helios ne slazem se sa tvojom konstatacion. Pogledaj samo posjetu na tekmama prije korone, karte bi se prodavale i da ne idu tom rutom o kojoj govoris. Ne znam, ja sam takav. Kupi i suti. Pomozi i suti. Tvoja licna stvar. Nikoga ne zanima to sto si nesto uradio dobro pa se slikao ili objavio ime i prezime. Ti odlucio i to je to.atomac123 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:38Ima ljudi u dijaspori koji bi uzeli ali je nemoguce, ne moze svako do klubane. Cak sam pitao za prijatelja kazu ne moze preko racuna, samo dole u klubu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:38
Ne moze bit jadnije. A znas i sam da ovi momci ne uzmu i ne prodaju svojoj raji, ne bi se prodalo 20 komada. Al et, takav smo mi narod, svaki nam ku..ac smeta a ne moze se 200 karti podrske prodati. A svi bi nesto da se pitamo.
Bravo momci
. Vazna tri boda. Pozitvno haman djelovala smjena trenera. A ko bi mogao biti novi trener??
Svaka cast na ovom danas, vrijedna tri boda 
Ekstra, dizemo formu kako i prilici, ovako da smo od pocetka igrali moglo je bit nesto vise ove sezone
TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bravo momcima. Pogotovo Striki i Ogricu koji su siguran sam bili pod velikim pritiskom. Izuzetno važna pobjeda.
Odlicnoo bravo. Protiv nama jako neugodne Zvijezde. Svaka cast i trenerima dokaz da nisu tu tek tako kao pomocnici. Moramo se dizati jos fizicki. Nazalost to nam je najveci problem kao i kvalitetne zamjene. Idemo dalje 

-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Strika pozuri sa tom licencom....svaka cast momci.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ima li slucajno link ko
Ma neka smo se rijesili ovog kupa. Gledam danas Olimpick igra svoju utakmicu na Otoci a uslovi nikakvi za PL a nama nisu dali da igramo polufinale kupa kuci.
Upravo, igras polufinale kupa na kraju izadjes sa minusom od 20-25k...zijanio bezveze, samo neka idu dalje, sretno im.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
U nedjelju dolazi Bratstvo, ove sezone igraju odlično. Mada smo ih tukli sve utakmice od kako smo u prvoj ligi, ne lezimo im nimalo.
Strika i Ogric bi trebali i ovo kolo voditi ekipu. Naši izgleda ne žure s izborom trenera, čekaju ne bil se pojavio ko kvalitetniji. Ovi trenutno što možemo dovesti i nisu neka sreća.
Strika i Ogric bi trebali i ovo kolo voditi ekipu. Naši izgleda ne žure s izborom trenera, čekaju ne bil se pojavio ko kvalitetniji. Ovi trenutno što možemo dovesti i nisu neka sreća.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Niko ne osudjuje covjeka, zelim mu svaku srecu, samo nisam znao ko je. Idemo tzvHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:48Radio u Olimpiku i Gosku kao pomoćnik. Valjda ce dat ruke, ne trebamo sudit čovjeku po tome. Vjerovatno nisu imali boljeg izbora. Uglavnom, neka nam je sretno.
TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma nisam mislio na tebe. Nego općenito, kruže priče svakakve, znaš našu raju ..atomac123 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:35Niko ne osudjuje covjeka, zelim mu svaku srecu, samo nisam znao ko je. Idemo tzvHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:48Radio u Olimpiku i Gosku kao pomoćnik. Valjda ce dat ruke, ne trebamo sudit čovjeku po tome. Vjerovatno nisu imali boljeg izbora. Uglavnom, neka nam je sretno.
-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Remeticu gledas li tekmu ? hehehhe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.