sta se onda vratilo ako nije bilo potrebe za odgadjanjem? Pises jedno mislis drugo.Stroj1946 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:29Nije bilo potrebe za odgađanjem, fino vam se vratilo![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Forzza Velez
Neka ste vi nama dali misljenje o titulikillafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:30morali smo mi to odgodit bh dinamu, suze mi niz ledja sto nismo

- feniksptica
- Kontakt:
AHAHAHA to kralju, izjednaci poraz od Olimpika i eventualni poraz od Astane. Isto ti je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Isto je ko aut linija i slauf jeli tako mozgonja.feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:33AHAHAHA to kralju, izjednaci poraz od Olimpika i eventualni poraz od Astane. Isto ti je to
- feniksptica
- Kontakt:
opet vi isto. Ja kazem zajebo sam i sta sad i meni bilo smijesno, je l to odgovor na sve hahahahah. BAs ste losiDembaBa21 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:35Isto je ko aut linija i slauf jeli tako mozgonja.feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:33AHAHAHA to kralju, izjednaci poraz od Olimpika i eventualni poraz od Astane. Isto ti je to
Sto se tice rasporeda vise ste Arenu zajebali, i vidite kako vracaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Javi se tetki ZilhiDembaBa21 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:35Isto je ko aut linija i slauf jeli tako mozgonja.feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:33AHAHAHA to kralju, izjednaci poraz od Olimpika i eventualni poraz od Astane. Isto ti je to
- feniksptica
- Kontakt:
Sreca pa napisa ono za linije i slaufe mislili bi da se ljudima sta desilo pa ih nema
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nemojte ga zayebavati više za šlauf, jer njemu više to nije smiješno. Ima logike.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne ne, meni je i dalje to smijesno kako sam se zajebo. Mislim sto jest jest. Al kakve veze ima tema stadioni s ovim temama
Samo kazem da su Velezovi navijaci bili malo poletili i da su mislili da mogu puno vise (evropa ) nego sto stvarno mogu. Ispast oni nece, nit ce se borit za opstanak. Al s takvom malom bazom igraca ni prva 3 mjesta mislim da nece bit dostizna nikako.
A i ovo je Olimpik uezo na neki pozitivan sok i na neku osvetu Velezu, sumnjam da bi ih uzeli da se utakmica pet odigra sutra

Samo kazem da su Velezovi navijaci bili malo poletili i da su mislili da mogu puno vise (evropa ) nego sto stvarno mogu. Ispast oni nece, nit ce se borit za opstanak. Al s takvom malom bazom igraca ni prva 3 mjesta mislim da nece bit dostizna nikako.
A i ovo je Olimpik uezo na neki pozitivan sok i na neku osvetu Velezu, sumnjam da bi ih uzeli da se utakmica pet odigra sutra
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dudić ne može izvesti 11 igrača da svi igraju na svojim pozicijama a da nema 2 igrača koji su kvalitet za 1. ligu Federacije, poslije Krupe i Olimpika imaju najgoru ekipu u ligi. Oni ostvaruju i bolje rezultate nego što bi trebali a sad su i poslali na tribine najvažnijeg igrača.
Par ljudi vas zeza malo,ali vecini navijaca Sarajeva Velez je drag klub...
Iskreno,krivo mi je da je Velež izgubio...
Niti se ima ko ljutiti za odbijanje da se utakmica na Kosevu odlozi niti ima razloga za to...
Desavaju se ovakvi porazi...Glavu gore idemo Rodjeni...
Majstore glup si ko qurac.feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:39Sreca pa napisa ono za linije i slaufe mislili bi da se ljudima sta desilo pa ih nema
Onaj blam sa slaufom ti je nabio kompleks, nakon toga si poceo sa prozivanjem svega sto se veze uz Velez.
Opusti se prati svoj klub.
- feniksptica
- Kontakt:
Je.be se meni za Velez, ne bih ih ni pogledo da niste svi vi pisali sve i svasta u vidu nesto srpski klub, surovanjem s Vicom i ostale gluposti. KAd vi zajebajete budite spremni da i drugi.
P.S budite vi uvijek drugi iza nas, svi sretni i veseli, lijep pozdrav.
P.S budite vi uvijek drugi iza nas, svi sretni i veseli, lijep pozdrav.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 12 sep 2020, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jedno je drug zezanje , a drugo kada neko želi smrt Feđi , budimo realni kao što je neko pisao na nekoj od prošlih stranica.Vanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:45Par ljudi vas zeza malo,ali vecini navijaca Sarajeva Velez je drag klub...
Iskreno,krivo mi je da je Velež izgubio...
Niti se ima ko ljutiti za odbijanje da se utakmica na Kosevu odlozi niti ima razloga za to...
Desavaju se ovakvi porazi...Glavu gore idemo Rodjeni...
Ovakav rezultat i zaslužuje zezanje , ali sve u granicama normale , ima pojedinaca što itekako pretjeraju.
Očito nekim i dalje jako smeta što smo odbili pomjeriti utakmicu , pa i dalje možeš svakakve gnusne komentare pročitati.
Sreća pa ima normalnih poput tebe.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Mars u qratz kretenu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:27Sto bi odgadjali mazlume? Daj jedan razlog.
Gdje su divovi iz mostara,sta ono kazu ove sezone idemo u evropu 

Je li realno da se ovi debili ovdje naslađuju porazu Veleža od Olimpika. Pa šta je ovo 

- feniksptica
- Kontakt:
Est ovo bezveze, nit mozes sudiju nit kakvog igraca okrivit nizasta.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
stekao sam utisak da velez nema bas nekakvu popularnost medju simpatizerima drugih klubova! dosta negativno vecina gleda na ekipu iz vrapcica?! nije tako bilo ranije.
Mislim da je Veležu najveći problem mentalitet igrača
uz to strahovito precjenjivanje sopstvenih kvaliteta
da igraju na neku timsku igru i pressing(imaju dosta mladih igrača)
uz kontre po osvojenoj lopti bili bi dosta ozbiljnija ekipa
ovako ih sam Feđa obmanjuje i fura a nema igrače na koje se može osloniti
idalje nema definisanih prvih 11...ne pokazuje povjerenje igračima i onda padaju zbog straha od greške
ni na jednoj poziciji nemaju lika da možeš reći e on je majstor....
uz to strahovito precjenjivanje sopstvenih kvaliteta
da igraju na neku timsku igru i pressing(imaju dosta mladih igrača)
uz kontre po osvojenoj lopti bili bi dosta ozbiljnija ekipa
ovako ih sam Feđa obmanjuje i fura a nema igrače na koje se može osloniti
idalje nema definisanih prvih 11...ne pokazuje povjerenje igračima i onda padaju zbog straha od greške
ni na jednoj poziciji nemaju lika da možeš reći e on je majstor....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.