ni Milanović ni Imamović neće nastupiti protiv nas
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo se desi kad prije tekme upises 3 boda zato protiv Olimpika u srijedu odigrat pametno ne treba nam opet kiks kao protiv Mladosti
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa i bilo je nekad to "prijateljstvo", pa smo se na Koševu pobubali prije rata, letvama se ganjali i kamenjem gađali, a pred rat bio belaj u Mostaru.... Toliko o prijateljstvu.... Pusti ba, ovdje mnogi i ne znaju...Historicar je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:44Kakvo crno prijateljstvo, bio sam u Vrapčićima više puta od 1996, vidio sam to "prijateljstvo".Stroj1946 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:40Ma nek i mene optuži, samo mi je drago što su zijanili i ispali firauni kad smo tražili da se odgodi.... Vraća im se, a toliko o prijateljstvu lažnom... Mi ih nemamo ovdje, jer nas ne vole što smo najjači trenutnoHistoricar je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:38
Baš me zanima, kakvu ce sad pricu složiti novinarima.Vjerovatno ce Brandaa optužiti za poraz, zato što nece da potpiše novi ugovor.
Ma bio si ti moj ****, da si bio ne bi tako pisao.
Što se tiče Veleza kao kluba, želim im dugogodišnje tavorenje u 2.ligi, jer su to smradovi nevideni
Što se tiče Veleza kao kluba, želim im dugogodišnje tavorenje u 2.ligi, jer su to smradovi nevideni
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ma šta si vidio? Na tekmi u kupu protiv Veleža dole, mi stojimo u majicama, šalovima Sarajeva, ljudi nas zovu na kafu, dolaze da se slikaju sa nama. Dobacuju "Sretno u lige i da osvojite" kako prolaze. Nosi neki deda tortu na njoj grb Veleža i Sarajeva. Još nam donesoše karte za tribinu i dadoše džaba. Jest da nam nisu trebale jer smo već uzeli karte za gostujuću tribinu ali svejedno. Nemojte tih gluposti molim vas. Ako nas iko voli i podržava u ovoj državi to su garantovano navijači bratskog kluba Veleža. To što se nađe par pojedinaca koji pljuju po jednom ili drugom klubu ne može narušiti odnos između ova dva kluba.Historicar je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:44Kakvo crno prijateljstvo, bio sam u Vrapčićima više puta od 1996, vidio sam to "prijateljstvo".Stroj1946 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:40Ma nek i mene optuži, samo mi je drago što su zijanili i ispali firauni kad smo tražili da se odgodi.... Vraća im se, a toliko o prijateljstvu lažnom... Mi ih nemamo ovdje, jer nas ne vole što smo najjači trenutnoHistoricar je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:38
Baš me zanima, kakvu ce sad pricu složiti novinarima.Vjerovatno ce Brandaa optužiti za poraz, zato što nece da potpiše novi ugovor.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Beli98 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:52Ma šta si vidio? Na tekmi u kupu protiv Veleža dole, mi stojimo u majicama, šalovima Sarajeva, ljudi nas zovu na kafu, dolaze da se slikaju sa nama. Dobacuju "Sretno u lige i da osvojite" kako prolaze. Nosi neki deda tortu na njoj grb Veleža i Sarajeva. Još nam donesoše karte za tribinu i dadoše džaba. Jest da nam nisu trebale jer smo već uzeli karte za gostujuću tribinu ali svejedno. Nemojte tih gluposti molim vas. Ako nas iko voli i podržava u ovoj državi to su garantovano navijači bratskog kluba Veleža. To što se nađe par pojedinaca koji pljuju po jednom ili drugom klubu ne može narušiti odnos između ova dva kluba.Historicar je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:44Kakvo crno prijateljstvo, bio sam u Vrapčićima više puta od 1996, vidio sam to "prijateljstvo".

Uz to kad su bila zabranjena gostovanja, mi dosli na desnu stranu tribine i poceli navijati, ljudi aplauz nam daju, policija nas tjera napolje oni gadjaju policiju i guraju ih i na kraju nas policija pitala da se vratimo al da ne navijamo... Mi izasli i otisli kuci.
Ne shvatam zasto su ljudi ograniceni na to "uprava " i "navijaci" to nije isto. Uz to, vrlo bitno je naglasiti da ljudi imaju potpuno pravo da li ce ili nece igrati i kad i s kim i kako. Kada dodje vrijeme na terenu ih ubijes i zako pokazes ko si. Sve drugo je kuknjava
Ne shvatam zasto su ljudi ograniceni na to "uprava " i "navijaci" to nije isto. Uz to, vrlo bitno je naglasiti da ljudi imaju potpuno pravo da li ce ili nece igrati i kad i s kim i kako. Kada dodje vrijeme na terenu ih ubijes i zako pokazes ko si. Sve drugo je kuknjava
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Ma to izmedju navijaca ce uvijek bit. Al neke psovke s tribina i ti je bas od manjine nasim igracima i gradu Sarajevu je bas bezveze od prijatelja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da historičar nije bio kod ovih mojih Moldavki, pa se malo pogubio..
Cuj "vidio je ON to prijateljstvo..."
E moj drug, prijateljstvo su oni dokazali onog dana u listici kad je nas Vedran nastradao...
Cuj "vidio je ON to prijateljstvo..."
E moj drug, prijateljstvo su oni dokazali onog dana u listici kad je nas Vedran nastradao...
De Vanja živ bio ne objašnjavaj bez veze... ne ide nekima u glavu...
-
- Kontakt:
Ma užas, znam dobro šta sam vidio u prvim posljeratnim godinama u Vrapčićima i ostalim stadionima i gradovima. Vanja, vjerovatno si 96 godište, ja sam tada imao prvo gostovanje, suludo mi je stvarno tebi da odgovram.feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:00Ma to izmedju navijaca ce uvijek bit. Al neke psovke s tribina i ti je bas od manjine nasim igracima i gradu Sarajevu je bas bezveze od prijatelja
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Liverpool - Leeds, isto ko mi sinoć protiv Borca 
Gol Salaha ko gol Tatara

Gol Salaha ko gol Tatara

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
"Šerbečić medijski napuhan igrač, nije ništa bolji od Dupovca".. Ajjj majko draga

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pasa moj tebi 96 g prvo gostovanje,,a ja položio vozački 86...sinko moj kad sam ja po betonu koseva djoljio ti ni u jajima nisi bio...Historicar je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:06Ma užas, znam dobro šta sam vidio u prvim posljeratnim godinama u Vrapčićima i ostalim stadionima i gradovima. Vanja, vjerovatno si 96 godište, ja sam tada imao prvo gostovanje, suludo mi je stvarno tebi da odgovram.feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:00Ma to izmedju navijaca ce uvijek bit. Al neke psovke s tribina i ti je bas od manjine nasim igracima i gradu Sarajevu je bas bezveze od prijatelja
Promijeni nick u FARAONVanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:10Pasa moj tebi 96 g prvo gostovanje,,a ja položio vozački 86...sinko moj kad sam ja po betonu koseva djoljio ti ni u jajima nisi bio...Historicar je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:06Ma užas, znam dobro šta sam vidio u prvim posljeratnim godinama u Vrapčićima i ostalim stadionima i gradovima. Vanja, vjerovatno si 96 godište, ja sam tada imao prvo gostovanje, suludo mi je stvarno tebi da odgovram.feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:00Ma to izmedju navijaca ce uvijek bit. Al neke psovke s tribina i ti je bas od manjine nasim igracima i gradu Sarajevu je bas bezveze od prijatelja

- feniksptica
- Kontakt:
Vanja daj nekome sifru ako te starost stigne i zaboravis je
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Reci još da si bio asistent @Samozdravlje-u na fakultetu...
FK Sarajevo
Dao Moderatoru...feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:12Vanja daj nekome sifru ako te starost stigne i zaboravis je

Joj brata jest zagorcao sebi zivot

-
- Kontakt:
Ma ja ba, vjerujemo tiVanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:10Pasa moj tebi 96 g prvo gostovanje,,a ja položio vozački 86...sinko moj kad sam ja po betonu koseva djoljio ti ni u jajima nisi bio...Historicar je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:06Ma užas, znam dobro šta sam vidio u prvim posljeratnim godinama u Vrapčićima i ostalim stadionima i gradovima. Vanja, vjerovatno si 96 godište, ja sam tada imao prvo gostovanje, suludo mi je stvarno tebi da odgovram.feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:00Ma to izmedju navijaca ce uvijek bit. Al neke psovke s tribina i ti je bas od manjine nasim igracima i gradu Sarajevu je bas bezveze od prijatelja

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, johntravolta123, mnon46, napoleon72, NazorUso, Pantelija, Proximic, SamoDaKazeem i 62 gosta.