zasto ne banujes smece ??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sramota za "navijače" što ismijavaju Amrara za 'r'
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
To sto sam mod. ne znaci da imam opciju da banujem

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ja ne znam ni šta radi ovaj admin ovdje, fkt mi nije jasno. Čovjek svaki dan ujeda, provocira, laje, psuje, vrijeđa i ponižava. Kakav imbecil.
Željezničar za život cijeli!
Nezz sto mi otjerasmo ovog Hirosa. Cini se momak pun potencijala fakat.
-
- Kontakt:
Trenutno, mene više brine od krila to što Štila zadnjih 35 kornera ne šalje dalje od prve stative, kontam kad je Luka tu, al kad ga nema, nema smisla, svaki put kontra ili novi korner.
Ni taj Peco nije dzaba, puno Radnik traži za njega, za naša trenutna krila je čovjek svemirski brod, ustvari mi imamo dva lika koja se traže na tim pozicijama, jednog koji se oprostio od nogometa, samo još nije objavio, i Veselog koji može biti dobar uz neke korekcije.
Neko spomenu Tatara, za mene najbolji igrač lige trenutno, u takvoj je formi i kompletan je igrač, ima m..a za svaku situaciju i najveći je razlog uspjeha kona.
Kad smo kod opreme, odakle već dolazi, ako je iz Italije, imam prijatelja koji vozi kamione i svake sedmice ide tamo.
Znam da je primitivan način, ali neka pristane klub, ponijet će nam dvije garniture, ako treba dajem novčanu garanciju da će stići na adresu kluba, ponavljam, jeste primitivno ali makar bi ih dobili nekako i znali bi da ovo sve nije patka.
Klub mora ponuditi neki način ako je dostava problem, ako ih nisu počeli ni dizajnrati ni praviti, e to je već problem.
Finansije da imamo sve bi bilo lakše, pošto nemamo ili su skromne, svaki uspjeh je dobar, kome nije, nek unese koju hiljadu u klub i predlaže šta hoće.
Ove godine da imamo kapacitet za osvajanje, pa i nemamo, da možemo osvojiti, možemo itekako, ne očekujem obzirom na sve čime se služi konkurencija.
Ni taj Peco nije dzaba, puno Radnik traži za njega, za naša trenutna krila je čovjek svemirski brod, ustvari mi imamo dva lika koja se traže na tim pozicijama, jednog koji se oprostio od nogometa, samo još nije objavio, i Veselog koji može biti dobar uz neke korekcije.
Neko spomenu Tatara, za mene najbolji igrač lige trenutno, u takvoj je formi i kompletan je igrač, ima m..a za svaku situaciju i najveći je razlog uspjeha kona.
Kad smo kod opreme, odakle već dolazi, ako je iz Italije, imam prijatelja koji vozi kamione i svake sedmice ide tamo.
Znam da je primitivan način, ali neka pristane klub, ponijet će nam dvije garniture, ako treba dajem novčanu garanciju da će stići na adresu kluba, ponavljam, jeste primitivno ali makar bi ih dobili nekako i znali bi da ovo sve nije patka.
Klub mora ponuditi neki način ako je dostava problem, ako ih nisu počeli ni dizajnrati ni praviti, e to je već problem.
Finansije da imamo sve bi bilo lakše, pošto nemamo ili su skromne, svaki uspjeh je dobar, kome nije, nek unese koju hiljadu u klub i predlaže šta hoće.
Ove godine da imamo kapacitet za osvajanje, pa i nemamo, da možemo osvojiti, možemo itekako, ne očekujem obzirom na sve čime se služi konkurencija.
Jesmo vala losi iz prekida, pa imali smo 50 tak kornera ne znam jesmo li iz nekog bili opasni...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Na kraju sezone, ako kojim slucajem osvojimo, ocekujem Cocu, pa i Zukana u zadnjoj liniji. Pogotovo je Coca realniji!
I ja se pitam kako admin dopusta da ti pises s vise acc, pa nistaSudoHusika je napisao/la: ↑12 sep 2020, 21:13Ja ne znam ni šta radi ovaj admin ovdje, fkt mi nije jasno. Čovjek svaki dan ujeda, provocira, laje, psuje, vrijeđa i ponižava. Kakav imbecil.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Da se prisjetimo proslog meca na Pecari. Utakmica za srcanog

Btw Veseli zabio golcic za 3:2

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nermin Zolotić bez kluba trenutno. S obzirom da ima 27 godina ne bi bilo lose da ga angazujemo. I nama, a Bgm i njemu da opet "ozivi" karijeru. Klub mu vise ne postoji, pa je radi toga postao slobodan na trzistu?!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ko mjenja vrijednost igraca na Transfermarkt-u? Mujezinovicu pala cijena, Boju koji je povrijedjen i ne igra narasla
A o precijenjenosti igraca Sarajeva da ne pricam...

-
- Kontakt:
Onaj majmun i teska debilcina Zukanovic.
Koliko nam pobjeda danas treba... Sretno Željo!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Naprijed Željo ljubavi moja!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sigurno ima bar 5 klubova u Belgiji gdje moze glat igrati.kolezeljovac je napisao/la: ↑13 sep 2020, 00:41Nermin Zolotić bez kluba trenutno. S obzirom da ima 27 godina ne bi bilo lose da ga angazujemo. I nama, a Bgm i njemu da opet "ozivi" karijeru. Klub mu vise ne postoji, pa je radi toga postao slobodan na trzistu?!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt: