Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Vika ne grijesi, ali joj je Osaka olaksala brutalno losim tenisom, ne moze ni najlakse poene dobiti, igra kao Madison Keys, samo puca projektile bez ikakvog osjecaja. Bit će čišćenje ako se ne probudi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gotovo ce bit finale za sat 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
jolicnikola
- Kontakt:
budi se Naomi, da li je ovo početak preokreta?
-
jolicnikola
- Kontakt:
gotovo, sad počinje raspad 
Osaka rijetko iritantna teniserka. Ocima je ne mogu.
-
jolicnikola
- Kontakt:
pojavila se Osaka koja je nesavladiva i bojim se da je od Vike to to
edit: hoću reći da bi samo čudo trebalo da se dogodi pa da Azarenka osvoji ovo
edit: hoću reći da bi samo čudo trebalo da se dogodi pa da Azarenka osvoji ovo
Vidi se da je Osaka bolja igracica 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakav tenis jebote, strašno. I onda dodje neki delegat i kaže nema kvaliteta na WTA. Ja eto, nema.
Jah ima prsti kvalitetom zenski tenis
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Teniserkama je bas zayebano kad zatrudne i dobiju dijete. Strasno koliko moraju raditi da bi se vratile bar blizu nekadasnjeg nivoa. Uglavnom im tu bude i kraj ozbiljnije karijere.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Isti im procenti osvojenog prvog i drugog, pametnom dosta
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ko na igrici Osaka, kakav nivo, kakav tajming, kretanje, k'o sat igra. Brutalno.
Ma pusti poceo nesto pilati naopakoBosniaBoston je napisao/la: ↑12 sep 2020, 23:29Isti im procenti osvojenog prvog i drugog, pametnom dosta![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma znam , ali inace ti govorim kakva je ovo smijurija u odnosu na muski tenis. Prvi servis 120 na sat, drugi 113
ako izgubi od Zvereva sve mu to pada u vodu, nema Thiem 21 nego 27, naravno tek je napunio i ima pred sobom još bruku godina kvalitetnog tenisa, ali ovdje se lomi i vrijeme je da napravi iskorak, uostalom vidjeće se da li ima to nešto da bar pređe preko 3 GS
-
jolicnikola
- Kontakt:
eh, moja predviđanja su se obistinila, Osaka u zadnja dva seta izgledala nezaustavljivo kao u većem dijelu turnira, i tu joj Vika nije mogla ništa, ostade bez kante, a Naomi zasluženo do treće GS titule, šteta, jer je ovo bila možda zadnja prilika da Azarenka osvoji GS, nadam se da joj ovaj poraz neće toliko pogoditi pa da uđe u katastrofalnu formu, pa da ispadne u 1 ili 2 kolu RG, u svakom slučaju fantastične tri sedmice za nju, osvojiti Cincinnati i doći do finala USO, pritom pobjediti Serenu, nakon svih onih problema s povrijedama, borbe za majčinstvo itd. je nevjerovatno, malo off-topic: tužno veče za mene, izgubi prvo Hajduk u derbiju, sad Azarenka popuši ovo
ne znam kako će bjeloruski tenis nakon ovoga, vidit ćemo da li će Sisara skoro do odličnog rezultata i da, kažem, Viki se opet ukaže slična prilika da dođe do ovako dobrog rezultata, sve u svemu, hvala ti Vika za sjajne tri sedmice, i puno sreće u nastavku sezone i karijere, i da što prije prijebrodi ovo
ne znam kako će bjeloruski tenis nakon ovoga, vidit ćemo da li će Sisara skoro do odličnog rezultata i da, kažem, Viki se opet ukaže slična prilika da dođe do ovako dobrog rezultata, sve u svemu, hvala ti Vika za sjajne tri sedmice, i puno sreće u nastavku sezone i karijere, i da što prije prijebrodi ovo
Ma Domi uzima, ovo mu je prvo GS finale u koje ulazi svjez, bez iscrpljujucih meceva od 5 setova. Uz to ce se Zverev po obicaju usrat, a Domi ga nece vratit u mec ko Busta.
uf jest se veljovićka napumpala, još cca 5-6 operacija i ulazi u konkurenciju za novu damirovu ..... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.