NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Nail for Real
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2020, 11:42

Lillard je napisao/la:
12 sep 2020, 03:13
Ne znam sta je Clippersima, kakve oscilacije su ovo
Pa tako igraju od pocetka PO. Jednu super, drugu prosjek. Ali dobijaju ih svakako u sljedecoj, onaj ce robot pritisnuti sve dugmice i zdravo djaci :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 12 sep 2020, 11:45

Da, ali robot je igrao brutalno ovu utakmicu, imao je odlican procenat suta, pa su izgubili. Moraju i ostali jos da povuku. George je bio solidan, ali je neke kljucne napade fulao.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 sep 2020, 11:52

BIHpatriota je napisao/la:
12 sep 2020, 11:45
Da, ali robot je igrao brutalno ovu utakmicu, imao je odlican procenat suta, pa su izgubili. Moraju i ostali jos da povuku. George je bio solidan, ali je neke kljucne napade fulao.
Nije do PG nista bilo,brat nije imao niti jednu izg loptu.

Ova tekma je od strane Loua Wiliamsa podbacena,samo 4 poena dao

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 12 sep 2020, 14:47

Justin je napisao/la:
12 sep 2020, 09:01
Svaka sumnjiva odluka bila u korist Bostona. Izgleda da je cilj finale Lakers-Celtics. Ne vrijedi ovo vise pratiti.

Hahahahh. Pa Heat ce igrati u NBA finalu, tako da tvoja teorija pada u vodu.
Vidi se da nisi ni gledao utakmicu, Lauri je trebao mnogo prije da bude van zbog šest faulova, napravio je faul a sviran je ofanzivni smartu i tu ih je sudija vratio u život jer je u sljedećem napadu Tajs dobio šestu ličnu.

U game 6 sudije isto faktor na strani Toronta, tako da ti ta teorija pada u vodu, bolja ekipa je prošla iako su ovi igrali s više srca ni oni sami ne znaju kako su došli do sedam utakmica, ovdje je lagano moglo biti 4-0 i 4-2.

Trunks
Kontakt:

Post Postao/la Trunks » 12 sep 2020, 15:26

Uključit ću se malo ovdje koliko stignem. Mislim da nas čeka odlično finale istočne konferencije. Boston je dokazao da može daleko dogurati što je i normalno za tako svestranu ekipu. Brad Stevens je očigledno preuzeo kormilo na vrijeme i ponovo pokazao zašto je jedan od najboljih trenera u ligi. Svaka čast i za Toronto, borili su se do kraja i čestitke za ovakvu sezonu nakon odlaska najboljeg igrača. Celticsi su ipak kvalitetnija ekipa iako su malo oscilirali u ovoj seriji, ali su sverstrani kao što sam već rekao. Tatum je na putu da postane superstar.

Moram priznati da me Miami iznenadio. Onako dominantno izbaciti Milwaukee može samo jedna od najboljih ekipa konferencije. Sjećam se da su na početku sezone neki predviđali da će Bucksi gotovo sigurno igrati u finalu što mi je bilo sumnjivo jer ne bih tako lako otpisao ostale, najprije Boston, a sada je i Miami dokazao da su se prevarili sa tim prognozama. Nije ni Giannis izgovor jer dok je još igrao ovu seriju punom snagom, bilo je već 3-0 za Miami ako se ne varam. Kako god, bit će dobro finale istoka.

Dragić samo potvrdio da je najbolji play sa ovog podneblja ikad. Strašan košarkaš.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 12 sep 2020, 15:37

Boston ne bi imao grama sanse protiv Bucksa jer za razliku od Heata nemaju odbranu za zauwtavit Giannisa. Imaju fizicki jaka krila al u sredini nemaju ni pribliznog defanzivca Bamu koji je tu kljucan bio.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 12 sep 2020, 18:21

BernardBarnjak je napisao/la:
12 sep 2020, 09:21
Justin je napisao/la:
12 sep 2020, 09:01
Svaka sumnjiva odluka bila u korist Bostona. Izgleda da je cilj finale Lakers-Celtics. Ne vrijedi ovo vise pratiti.
Hahahahh. Pa Heat ce igrati u NBA finalu, tako da tvoja teorija pada u vodu.
Jaci jesu, ali valja im igrati 5 protiv 8.

Bernarde, ti si realna osoba.

2010. Lakers-Celtics i Bryantov zadnji prsten
2020. Lakers-Celtics i James dolazi do prvog sa Lakersima

Pogledaj istini u oci. Rocketsi su bili opasnost i vidimo svi sta se desilo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 sep 2020, 18:24

Sta se desilo?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 12 sep 2020, 18:26

Justin je napisao/la:
12 sep 2020, 18:21

2010. Lakers-Celtics i Bryantov zadnji prsten
2020. Lakers-Celtics i James dolazi do prvog sa Lakersima
Nevjerovatno kako se lebronu poklapaju neke stvari.Doveo je cavse do prstena prvi put u historiji,okrenuo 3-1 i sad ako lejkerse izjednaci sa bostonom protiv bostona :beba: G.O.A.T definitivno.
23

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 12 sep 2020, 19:01

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 sep 2020, 19:03

Navijac najneuspjesnije fransize u historiji NBA blati 2 najuspješnije. Music to my ears
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 12 sep 2020, 20:02

BosniaBoston je napisao/la:
12 sep 2020, 19:03
Navijac najneuspjesnije fransize u historiji NBA blati 2 najuspješnije. Music to my ears
Šta kažeš na seriju s Majamijem, definitivno će im Kemba praviti problem, imamo više kvaliteta ali Bam bi mogao biti problem, vjerujem da imamo igrače da ugušimo Batlera, Dragona i Tajlera.

Zona koju Majami igra bi mogla biti problem jer nam je i zonska odbrana Toronta pravila probleme, ali za razliku od Bucksa smo dosta jači u kreaciji i s bekovskih pozicija.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 sep 2020, 20:23

dark44 je napisao/la:
12 sep 2020, 20:02
BosniaBoston je napisao/la:
12 sep 2020, 19:03
Šta kažeš na seriju s Majamijem, definitivno će im Kemba praviti problem, imamo više kvaliteta ali Bam bi mogao biti problem, vjerujem da imamo igrače da ugušimo Batlera, Dragona i Tajlera.

Zona koju Majami igra bi mogla biti problem jer nam je i zonska odbrana Toronta pravila probleme, ali za razliku od Bucksa smo dosta jači u kreaciji i s bekovskih pozicija.
Bit ce teze po meni nego sa Raptorsima, i sam znas da sam ti govorio da sam bio siguran u nasu pobjedu i kad je bilo 2-2 i 3-3 jednostavno ne mozes dobiti 4 utakmice u seriji gdje si bio najbolji tim u 1 max 2 meča.

Rekao bih da smo nešto kvalitetniji na vanjskim pozicijama dok Miami ima Bama. Sreća u nesreći je ta što Bam neće moći trpati više od 20 poena protiv nas jer nema adekvatan skorerski repertoar za veće poduhvate. Butler je najbolji igrač serije definitivno ali imamo adekvatna rješenja da ga bar limitiramo.

Ono što me posebno raduje je činjenica da se dosta oslanjaju na Robinsona(Nunna su skoro pa totalno zapostavili mada i on moze dobiti vecu ulogu u ovoj seriji) jer su oni novajlije koji se dosta oslanjaju na šut za 3(pogotovo robinson) a takvi igrači u
PO najčesće pokleknu barem u svom prvom PO. Herro je ipak malo “zafrkaniji” rekao bih.

Ključ serije su Theis i Robert Williams koji su više nego adekvatno odradili svoj posao, sada će imati malo teži zadatak u vidu Adebaya pa se nadam da će nastaviti biti na solidnom nivou. O vanjskim igračima našim nemam puno reći što se već ne zna, Brown i Walker će igrati toplo hladno najvjerovatnije pa je iz tog razloga veliki pritisak na Tatumu jer od njega se očekuje da svaku partiju bude na nivou.

Mislim da će otići u 7 utakmica, ali ću Bostonu dati subjektivnu prednost :bih:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 12 sep 2020, 20:44

Sreća nema više Ibake, taj čovjek je uzimo bitne ofanzivne skokove i šta god je bacio ušlo je

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 sep 2020, 02:19

deracina guzova u najavi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 13 sep 2020, 02:20

Ubacio Babuka u 5 brzinu :kralj:
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 sep 2020, 02:21

Vidi ti KCPa i Greena jesu se okurazili,faktor Davis plasi Tuckera u reketu :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 sep 2020, 02:21

pa shvatio da treba ovo sto prije zavrsiti :D

Green se precjenjuje izgleda :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.