FK Mladost DK
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
Kvalitetniji smo, mlađi, brži, uigrali se u ovih prethodnih šest kola i očekujem ne tako lagane, ali bodove u subotu u Mostaru.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Nadam se da će doći ovaj napadač što se spominje. Prava zamjena za Fanima! Nije brz k'o Fanimo, ali sve ostalo je na istom nivou, mislim da je ovaj i bolji. 
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma vrhunski, samo da se bez problema realizuje.L' Imperator je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:31Nadam se da će doći ovaj napadač što se spominje. Prava zamjena za Fanima! Nije brz k'o Fanimo, ali sve ostalo je na istom nivou, mislim da je ovaj i bolji.![]()
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Hoće, aBd. Momak je upravo stigao u hotel, završava se transfer.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑10 sep 2020, 20:01Ma vrhunski, samo da se bez problema realizuje.L' Imperator je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:31Nadam se da će doći ovaj napadač što se spominje. Prava zamjena za Fanima! Nije brz k'o Fanimo, ali sve ostalo je na istom nivou, mislim da je ovaj i bolji.![]()
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Sad ćemo biti 15-tak % jači, stabilniji, opasniji u napadu, čvršći u sredini.L' Imperator je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:02Hoće, aBd. Momak je upravo stigao u hotel, završava se transfer.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑10 sep 2020, 20:01Ma vrhunski, samo da se bez problema realizuje.L' Imperator je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:31Nadam se da će doći ovaj napadač što se spominje. Prava zamjena za Fanima! Nije brz k'o Fanimo, ali sve ostalo je na istom nivou, mislim da je ovaj i bolji.![]()
Još naći kakvog dobrog golmana i da se završi ta saga oko Pezera i zamjenskog igrača za Fanima, uz postoječe igrače, bili bi skroz opasan tim.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Eto ga i zvanično!
Podjednako dobro može igrati i u vezi i na krilima. Vjerujem da će biti pravo pojačanje jer je igrao na puno ozbiljnijem nivou od Fanima.
Podjednako dobro može igrati i u vezi i na krilima. Vjerujem da će biti pravo pojačanje jer je igrao na puno ozbiljnijem nivou od Fanima.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Ni Žulj sutra nema pravo nastupa, šteta. Vidjećemo kako će se snaći Mahmić i ko još bude s njim u odbrani.
Sretno sutra, i bod bi bio ravan pobjedi!
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Pa koga će staviti na mjesto stopera? Samo da ne bude neki veznjak, kao što je bio slučaj prošle sezone sa Atajićem. U pravu si, bod ko kuća.L' Imperator je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:37Ni Žulj sutra nema pravo nastupa, šteta. Vidjećemo kako će se snaći Mahmić i ko još bude s njim u odbrani.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Najvjerovatnije stopera će igrati Andjelo Guzijan, mislim da će dobro zamjeniti nikolića. Jak je i brz je. Još da pametno odigra
Sa zrinjskim u posljednje vrijeme igramo tvrde utakmice valjda ćemo i ovu tako. Moja prognoza 0:1 .
Drastično ste oštećeni večeras. Hoće li vaš klub uložiti žalbu na očiglednu pljačku ?
- L' Imperator
- Kontakt:
Nisam mogao gledati utakmicu, pratio sam tekstualni prenos. Nije mi jasno kako Biber može igrati ispred Mirkova.
@FKMLADOSTDK, kako su odigrali, jesi li zadovoljan, ako se može biti zadovoljan poslije poraza?
@FKMLADOSTDK, kako su odigrali, jesi li zadovoljan, ako se može biti zadovoljan poslije poraza?
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Veći dio utakmice su odigrali vrhunski, mada ima još dosta toga za popraviti. Zadovoljan sam borbenošću i željom, bez obzira na poraz. Dobro su se momci borili, ali igrač manje i to stoper, a protiv ovakve ekipe je nenadoknadiv na terenu, iako su momci stvarno sve pokušali. Radi toga nema pravo niko biti nezadovoljan, nego im čestitati.L' Imperator je napisao/la: ↑13 sep 2020, 03:37Nisam mogao gledati utakmicu, pratio sam tekstualni prenos. Nije mi jasno kako Biber može igrati ispred Mirkova.![]()
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Bio sam istog mišljenja do utakmice protiv Olimpika. Mirkov je previše ograničen igrač, beskoristan u ofanzivi, preko 90% pasova je nazad. Imao je 2 čiste situacije koje bi dovele do gol šanse i opet vraća nazad.L' Imperator je napisao/la: ↑13 sep 2020, 03:37Nisam mogao gledati utakmicu, pratio sam tekstualni prenos. Nije mi jasno kako Biber može igrati ispred Mirkova.![]()
- L' Imperator
- Kontakt:
Opet M.M. neće o sudijama 
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Dobro, u ovih sedam kola je ovo prvi put da su nas sudije drastično i očigledno pokrale, za razliku od prethodnih sezona.
A M.M. može pričati i žaliti se na suđenje, ali đaba, ne pije vode ni kod koga.
Čist go poništiti i onakav crveni dodijeliti je pokazatelj očigledne pristrasnosti sudija.
A M.M. može pričati i žaliti se na suđenje, ali đaba, ne pije vode ni kod koga.
Čist go poništiti i onakav crveni dodijeliti je pokazatelj očigledne pristrasnosti sudija.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
U subotu bi trebali imati i pravo nastupa ova dva pojacanja. Kondiciono super izgledamo, nadam se novim bodovima i da još sigurnije krenemo prema sredini trebale. Pobjeda bi nam puno značila. Velez je u krizi i to bi trebalo iskoristiti.
- L' Imperator
- Kontakt:
Peljti abg bila zadnja utakmica...nadam se da neće više dočekati da sudi...poginuo abg..
- L' Imperator
- Kontakt:
Penal za Velež prestrogo dosuđen, Mladosti nikad onako ne bi svirao. Kod drugog gola Veleža, mislim da je bio ofsajd, volio bih ponovo vidjeti tu situaciju.
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.