Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Onako ne igraju ni Cigani, kao što je Sevilla odigrala zadnjih 40 minuta. Ono je sramota i za ligu, i za državu iz koje dolazi. Da su igrali fudbal do kraja, ne bi mi bilo krivo i da su dobili 6-2, jer bi igrali, ali onakvo ponašanje i nesankcionisanje istog, koje se protivi svim postulatima fudbalske igre, je neoprostivo i sramotno.juznjak> je napisao/la:Bravo bravo Sevillamuski su izdrzali protiv jakog protivnika ,siguran sam da bi u punom sastavu razjebali ovu Borusiju !! bravo i za zutu podmornicu
Ma jasta...standardna pacenicka prica...jebote 11-to plasirani tim iz Španije koji je u teškoj krizi ove godine izbaci prvoplasirani tim Njemacke...što niste pobjedili Sevillu na svom terenu u Dortmundu?? ali neee, Sevilla vas je i tamo otresla ko slinu i sad su cigani, jeldeHare_BvB je napisao/la:Onako ne igraju ni Cigani, kao što je Sevilla odigrala zadnjih 40 minuta. Ono je sramota i za ligu, i za državu iz koje dolazi. Da su igrali fudbal do kraja, ne bi mi bilo krivo i da su dobili 6-2, jer bi igrali, ali onakvo ponašanje i nesankcionisanje istog, koje se protivi svim postulatima fudbalske igre, je neoprostivo i sramotno.juznjak> je napisao/la:Bravo bravo Sevillamuski su izdrzali protiv jakog protivnika ,siguran sam da bi u punom sastavu razjebali ovu Borusiju !! bravo i za zutu podmornicu
Sudije su, to je već uzansa, kad su u pitanju ekipe iz Španije i njihova repka, odlično izrežirale film, u kojem su Španci na vrhu.
1. Kakve veze ko je koji na tabeli? Sevilla je jako dobar tim, sa nekoliko odličnih igrača, i to zna svaka budala. Ako ćemo tako, kako onda objasniti da 17. iz Bundeslige, a to je Stuttgart, odere 7. iz Primere, a to je Getafe sa 3-0 u gostima? Čak su ih i kući dobili.Mandrak je napisao/la:Ma jasta...standardna pacenicka prica...jebote 11-to plasirani tim iz Španije koji je u teškoj krizi ove godine izbaci prvoplasirani tim Njemacke...što niste pobjedili Sevillu na svom terenu u Dortmundu?? ali neee, Sevilla vas je i tamo otresla ko slinu i sad su cigani, jeldeHare_BvB je napisao/la:Onako ne igraju ni Cigani, kao što je Sevilla odigrala zadnjih 40 minuta. Ono je sramota i za ligu, i za državu iz koje dolazi. Da su igrali fudbal do kraja, ne bi mi bilo krivo i da su dobili 6-2, jer bi igrali, ali onakvo ponašanje i nesankcionisanje istog, koje se protivi svim postulatima fudbalske igre, je neoprostivo i sramotno.juznjak> je napisao/la:Bravo bravo Sevillamuski su izdrzali protiv jakog protivnika ,siguran sam da bi u punom sastavu razjebali ovu Borusiju !! bravo i za zutu podmornicu
Sudije su, to je već uzansa, kad su u pitanju ekipe iz Španije i njihova repka, odlično izrežirale film, u kojem su Španci na vrhu.
cccccc
Baš se mora koristit termin Cigani, jelde...ha? nema nikakav drugi osim Cigani, jel?? ili je to do manjka elokvencije pa hajmo se služiti ulicarskim govorom... jeste li vi svjesni da je to Rasizamgeronimo je napisao/la:Mislim da je vrijeme da prekinemo ovakav način komunikacije. Pretjerali ste, nadam se da se neće ponoviti, u suprotnom...
@Mandrak, kojim bi se ti terminom poslužio za onakvo izležavanje (bespotrebno naravno) igrača Seville?
Et' nađi adekvatan naziv i svi ćemo ga koristiti.
Problem je što si ga i ti koristio, pa si sada našao prigovarati cijelom forumu radi toga.Mandrak je napisao/la:Baš se mora koristit termin Cigani, jelde...ha? nema nikakav drugi osim Cigani, jel?? ili je to do manjka elokvencije pa hajmo se služiti ulicarskim govorom... jeste li vi svjesni da je to Rasizamgeronimo je napisao/la:Mislim da je vrijeme da prekinemo ovakav način komunikacije. Pretjerali ste, nadam se da se neće ponoviti, u suprotnom...
@Mandrak, kojim bi se ti terminom poslužio za onakvo izležavanje (bespotrebno naravno) igrača Seville?
Et' nađi adekvatan naziv i svi ćemo ga koristiti.vrijeđanje Roma.
Znate li da je predsjednik FK Sarajeva (gospodin sa mog avatara) isto tako JAVNO govorio i vrijeđao druge navijace Ciganima (a samim tim i same cigane)...i hocemo u Evropu nešto, EU folovi, pa ne možemo tako u Evropu buraz.
Jel trebalo onako Sevilli ili nije to je sad manje bitno (navijaci Seville ce reci da jeste i da je sve u sklopu pravila i da je sudija zadužen za to, navijaci Borussije da nije i dobijamo zacarani krug)...bitno je da ne treba nama ovdje na forumu prozivanje Cigana.geronimo je napisao/la:Dobro, znam, nije lijepo...momci su bili malo više upaljeni nakon ispadanja i to na ne baš najsportskiji način.
Odobravaš li ti ono izležavanje, konstantnu krađu vremena i ostale stvari koje su bljak, barem za nas koji više pratimo ligu gdje toga nema.
Je li trebalo ovako nešto Sevilli? Hajd' probaj biti navijač Borussije u sinočnjem meču. Kako bi ti reagovao?
Priznaj da bi ti se sve smučilo.
Japanci su najpametniji narod na svijetu, ali za nogomet su glupi ko qrac. Drago mi je zbog Mallorce sto ga je dovela, bice mi jos draze ako ta muka bude igrala protiv Reala u prvom sastavu.juznjak> je napisao/la:Inace Mallorca je dovela reprezentativca Japana, Akihiro Ienagu 24 god![]()
budimo realni juznjacejuznjak> je napisao/la:A jbte kakvi protivnici u Evropa ligi![]()
Sevilla v Porto i Napoli v VillarealSevilla ima 5% sanse, Villareal v Napoli 55-45% za Villareal . Nema veze , vjerujem da ce se uguzit u finale bar jedna ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.