FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako neko sretne Mersu neka ga pita do koje godine planira igrati fudbal, tad cemo znati kad ce dovesti napadaca.
-
- Kontakt:
došo novi trener, ne igra nikako doveli drugog stranca, iz Radničkog neki lik, mlađi, isto špic, ugovor mu do nove, čeka raskid...Historicar je napisao/la: ↑13 sep 2020, 19:32Ja stvarno ne znam, ko lupa ova imena, kakav crni Maglica.Čovjek ima fenomenalan ugovor u Kini, dobro igra, dao 16 golova u 21 utakmici, Ili ce ostati u svom sadasnjem klubu ili ce preci u neki platežno močniji klub.Cuj Maglica![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ma teško Denchi, ako negdje ode to ce biti u neki klub tamo u Aziji koji ce mu dati dobar ugovor, ostavio je lijep dojam u Kini, neko ga je sigurno zapazio.Naravno da bi volio da dođe, ali to je gotovo nemoguce.Denchi je napisao/la: ↑13 sep 2020, 19:34došo novi trener, ne igra nikako doveli drugog stranca, iz Radničkog neki lik, mlađi, isto špic, ugovor mu do nove, čeka raskid...Historicar je napisao/la: ↑13 sep 2020, 19:32Ja stvarno ne znam, ko lupa ova imena, kakav crni Maglica.Čovjek ima fenomenalan ugovor u Kini, dobro igra, dao 16 golova u 21 utakmici, Ili ce ostati u svom sadasnjem klubu ili ce preci u neki platežno močniji klub.Cuj Maglica![]()
nije ni Benko došo za paštetu jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ništa se ne mora, ali KRMAD moramo dobiti u derbiju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja sam prije mjesec ipo nacuo za Maglicu...ako raskine ugovor ja bi presretan bio da dodje, ali koliko je realan, e to ne znam...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da se ne lažemo, insajderi na ovoj temi ne bi pogodili more loptom s broda da ga gađaju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- RajaBa1983
- Kontakt:
Samo ti šuti bogatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:10Ja sam prije mjesec ipo nacuo za Maglicu...ako raskine ugovor ja bi presretan bio da dodje, ali koliko je realan, e to ne znam...

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A molis me na pp za info, dobro dobro...RajaBa1983 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:18Samo ti šuti bogatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:10Ja sam prije mjesec ipo nacuo za Maglicu...ako raskine ugovor ja bi presretan bio da dodje, ali koliko je realan, e to ne znam...
![]()

nisi ti ništa čuo provokatoru jedanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:10Ja sam prije mjesec ipo nacuo za Maglicu...ako raskine ugovor ja bi presretan bio da dodje, ali koliko je realan, e to ne znam...
- RajaBa1983
- Kontakt:
a ti vanjuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:18A molis me na pp za info, dobro dobro...RajaBa1983 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:18Samo ti šuti bogatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:10Ja sam prije mjesec ipo nacuo za Maglicu...ako raskine ugovor ja bi presretan bio da dodje, ali koliko je realan, e to ne znam...
![]()
![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
dobro, malo su debeli

A Vanja meneRajaBa1983 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:21a ti vanju![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A Vanja mortemaRajaBa1983 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:21a ti vanju![]()

A mortem panteliju i tu se završava svaka shemaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:22A Vanja mortema![]()
JURIŠ
Mersu su godine stigle nema sta, moze jos dati meda al definitvno trebamo napadaca. Da smo imali iole raspolozenog napadaca protiv Borca, zavrsilo bi 7:2!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Ovdje je postalo tako, ako ko sta najavi znaj da nista od toga
super bar znamo sta nece biti 
Imaš ti ozbiljnih problema, kad u sve moraš ubaciti Handžića.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kad se kup igra? jel imaju datumi određeni?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ErosViverosViv i 79 gostiju.