100% tacno + da dodam da je bilo ko trener Radnika osim Slavke , ispali bi , sreca njihova pa Slavko ih zna kako igrace tako i sredinu samu.Beduin je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:05Pred pocetak sezone sam pisao o Radniku, odlaskom Krstajica (a i Zizovic im je dosta znacio) neminovan je strmoglav pad kluba koji niti ima navijace niti publiku, a ni ulagaca, uzasan roster imaju ove sezone i nikako ih ne vidim u vrhu tabele. Jos su zasrali sa Pecom koji je bio ponajbolji im igrac. Pokusali su dovodjenjem Brzog ublaziti taj izostanak, ali tesko ce uspjeti.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
ljudi hladno igrali i pressing, i kontre i posjed i ništa uradili nisu...jbt dan ni na igrici ti to neda....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Deportivo čestitam.
Ustašluk i fašizam loš, nikakav...
Lako kvarljiva roba.
Ustašluk i fašizam loš, nikakav...
Lako kvarljiva roba.
- svrakino1921
- Kontakt:
MUSTAFA VELICANSTVENI
- svrakino1921
- Kontakt:
I samo da pitam forumsko strucno rezonovanja oko penala za Zelju
Kad onaj kloc opali naseg Muleta laktom u glavu
Jel bio penal ili nije
Kad onaj kloc opali naseg Muleta laktom u glavu
Jel bio penal ili nije
Čestitke komšije
- Beduin
- Kontakt:
Cist penal, nema se sta prigovoriti sudiji. Cak me pozitivno iznenadio sto je reagovao profesionalno.
Nego, kako ovo komentator izgovara "Dzafic", zivote dragi.
Nego, kako ovo komentator izgovara "Dzafic", zivote dragi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne postoji sudija koji ne bi svirao penal u onoj situaciji(možda Bandić sjetim mu se familije!). Vidjelo se od početka da stoperi Širokog Brijega previše koriste ruke u duelima i ono je čist primjer kako se ne treba graditi.
Općenito, dobro je odsudio Sivac, puštao je igru, nije toliko ni sjeckao, ima malo zakašnjele reakcije, ali okej je.
Ko je prvi?
Općenito, dobro je odsudio Sivac, puštao je igru, nije toliko ni sjeckao, ima malo zakašnjele reakcije, ali okej je.
Ko je prvi?
Penal čist kao suza.
Jedino što mi nije jasno, generalno u našoj ligi, gdje se ekipa koja vodi uglavnom koristi svim i svačim, pa ponekad to izgleda smiješno kao večeras u nekim situacijama i na kraju nadoknada minimalna.
Večeras prekid kod penala 5 minuta, 100 izmjena, 15 povreda gostiju, što pravih, što lažnih, slobodnjak se izvodi tri minute i nadoknada 5.
Nevjerovatno.
Jedino što mi nije jasno, generalno u našoj ligi, gdje se ekipa koja vodi uglavnom koristi svim i svačim, pa ponekad to izgleda smiješno kao večeras u nekim situacijama i na kraju nadoknada minimalna.
Večeras prekid kod penala 5 minuta, 100 izmjena, 15 povreda gostiju, što pravih, što lažnih, slobodnjak se izvodi tri minute i nadoknada 5.
Nevjerovatno.
-
- Kontakt:
Penal cist. Ona bivsa nada hrvatskog nogometa nmze ni za Mosevac vise igrati...
P.S. Dje Zec ?
P.S. Dje Zec ?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sreca nasa pa su se poklopile sve stvari. Pod tim mislim i na izostanak Radeljica i Zlomislica. Siroki ce biti yeben kuci za sviju.
Sudija je onde pogresio samo sto jos nije dao crveni onom debilu
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala Celiku
Luka Miletic
Luka Miletic

Koji igrac bio asist za gol Zelje?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po meni najbolje odsvirana utakmica nase PL u ovoj sezoni. Covjek pustio musku igru, pustao prednost i svirao sve sto se trebalo svirati. Perfektno sudjenje.Omark je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:24Ne postoji sudija koji ne bi svirao penal u onoj situaciji(možda Bandić sjetim mu se familije!). Vidjelo se od početka da stoperi Širokog Brijega previše koriste ruke u duelima i ono je čist primjer kako se ne treba graditi.
Ko je prvi?
ja i da li se pika izboren penal kao asist??? čini mi se da je tako bilo...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da ako bude gol iz penala.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ima smisla

Cini mi se Sadikovic
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."