Veselo u busu, dernek

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Željezničar je sa 2:0 savladao Rudar Prijedor. Strijelci su bili Enver Kulašin i Faruk Duraković.
Bolje da uđu na birtiju i krenu puštati brkinu playlistu.
Gledam i ibretim se.Golmani katastrofa,sinisa katadtrofa ,seha odron a mi primimo dva gola od pocetka prvenstva.Borac kazu igra tvrdo a fasovao 10,golman kona vrijedan 20 miliona eura sa dva stopera reprezentacije primi 5.Kako majka mu stara.Ko god kaze da 10 dana treninga u sred prvenstva nije neka tragedija taj nikad nije nista trenirao.Mujezinovic je ocit primjer da je nogomet stvar glave.Zabije na otvaranju pa drugi i onda raste samopozdanje.Sad on ima u glavi da opuca sa centra da bi usla.Sadikovic je golem frajer stisnuo muda i dao sve od sebe.Morate znati da su kod DAMIRA svi u kuci imali koronu i da mu je mozak vanv svih zbivanja.Prozivaju idioti i Amara koji ima para za dva zivota i jos odbije ponudu prije dvije godine od tuzle za 15 000 mjesecno da bi se u svom klubu **** za duplo manje para i vodio brigu o jos 100 drugih stvari.Kone plate obestecenje 180 000 eura za igraca koji ne igra ,zamislite da je to Amar uradio.
Omaklo im seavalPacidoroP je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:48Svašta pio sam video sve duplo
Što li su zatihnuli u ovom dijelu pjesme?![]()
Nek' paze da im se ne omakne trening kad stignuLjoZee je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:50Omaklo im seavalPacidoroP je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:48Svašta pio sam video sve duplo
Što li su zatihnuli u ovom dijelu pjesme?![]()
![]()
Pljuju kreteni Amara ,sa budzetom ne Sarajeva vec tuzle Amar bi bio prvak sredinom marta ako bi jednom imali koronu,ako bi dva puta bili zarazeni onda krajem marta.invincible1921 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:05Mi prvi ma tabeli oni o upravi pricajujoj daj nam misketa i 6 poraza
Nedavno Amara pljujuhaj sve inekako al da amar nije trener mi bi prismrdili tituli sa ovim timom i bekovima
![]()
Sto se utakmice tice, ma samo nek se dobija. Nije zavist ili omalovazavanje al pitari prosle sezone nisu 3 utakmice odigrali kako treba al sve dobili..mi dobijali kad smo bolji i gubili kad smo losi ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.