FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Remza se vise obradovala pobjedi od mene.Laku noc.Mustafa sta mi uradi.Bravo Zeljo.Prevazna 3 boda.
Isti su tu ovdje ne brini se, nego nemaju sad bas obraza poslije bljuvotina tokom utakmice.Kometa je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:16Pljuju kreteni Amara ,sa budzetom ne Sarajeva vec tuzle Amar bi bio prvak sredinom marta ako bi jednom imali koronu,ako bi dva puta bili zarazeni onda krajem marta.invincible1921 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:05Mi prvi ma tabeli oni o upravi pricajujoj daj nam misketa i 6 poraza
Nedavno Amara pljujuhaj sve inekako al da amar nije trener mi bi prismrdili tituli sa ovim timom i bekovima
![]()
Sto se utakmice tice, ma samo nek se dobija. Nije zavist ili omalovazavanje al pitari prosle sezone nisu 3 utakmice odigrali kako treba al sve dobili..mi dobijali kad smo bolji i gubili kad smo losi ..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Da da, ja i zaboravio da igraju EL, hvala

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cvijece cvjeta u proljece Mujezinovic cvjeta u jesen 2020

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Nastrojeni
- Kontakt:
Pozdrav svim stručnjacima, fudbalskim analitičarima i trenerima.
BRAVO PLAVI!!!
BRAVO PLAVI!!!
Abd protiv krupe sa natkrivenog istoka da brat gleda
Kakva borba za karte ce biti
Biti ce cudno zabijes gol a ne mozes brata sa tribine zagrliti

Ova pobjeda vrijedi 6 bodova .Poslije poraza od Mladosti leti tamo vamo ,korona,zarobljeni na aerodromu,poraz u izraelu i ne dajBoze da smo ovdje izgubili.Sad imamo 7 dana pripreme za krupu i ako pobijedimo vracamo se u normalan ritam.Izgleda Milik ide u Romu sto znaci da bi Dzeko mogao u Juve,u prevodu mogli bi neko krilo i dovesti.
To za Dzeku bi nam valjalo bas ali nemam vise zivaca oko toga da se nerviram .Taman sam to halalio a ti me opet nafuraKometa je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:40Ova pobjeda vrijedi 6 bodova .Poslije poraza od Mladosti leti tamo vamo ,korona,zarobljeni na aerodromu,poraz u izraelu i ne dajBoze da smo ovdje izgubili.Sad imamo 7 dana pripreme za krupu i ako pobijedimo vracamo se u normalan ritam.Izgleda Milik ide u Romu sto znaci da bi Dzeko mogao u Juve,u prevodu mogli bi neko krilo i dovesti.

Koliko pratim te prodaje mogao bi i talijanski nauciti.KANA je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:43To za Dzeku bi nam valjalo bas ali nemam vise zivaca oko toga da se nerviram .Taman sam to halalio a ti me opet nafuraKometa je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:40Ova pobjeda vrijedi 6 bodova .Poslije poraza od Mladosti leti tamo vamo ,korona,zarobljeni na aerodromu,poraz u izraelu i ne dajBoze da smo ovdje izgubili.Sad imamo 7 dana pripreme za krupu i ako pobijedimo vracamo se u normalan ritam.Izgleda Milik ide u Romu sto znaci da bi Dzeko mogao u Juve,u prevodu mogli bi neko krilo i dovesti.![]()
-
- Kontakt:
Zaganjati čim bude moglo
Golmana - Fejzić iz Citya
Krilo - Osmić iz Slobode
Cvijanović - Velež
Ćerimagić i Hiroš - Mladost
Golmana - Fejzić iz Citya
Krilo - Osmić iz Slobode
Cvijanović - Velež
Ćerimagić i Hiroš - Mladost
U zadnje dvije zvanicne utakmice sa ŠB imali smo dva penala i oba fulili. Prosli put Krpic, danas Lendric. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo sve zove pobjeda trenera! Bravo šefe za postavku igre, a momcima pohvale kad se sve uzme u obzir. U prvom poluvremenu smo možda svjesno se čuvali, ali nas je moglo koštati gola, hvala Bogu nije. Posebne čestitke za Muleta!!!
Najeli su se u "Zdravoj vodi" nije ni čudo što su ovako slatko zapjevali. Sve snage usmjeriti na Krupu!
Ti gazi sve do titule!!!
Najeli su se u "Zdravoj vodi" nije ni čudo što su ovako slatko zapjevali. Sve snage usmjeriti na Krupu!
Ti gazi sve do titule!!!
Golman Golubovic iz Slobode!!!
I pare dati za njega Tuzlacima ako smo u mogucnosti!
I pare dati za njega Tuzlacima ako smo u mogucnosti!
Ubice ih Sejo ko konjeNemir14 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:48Ovo sve zove pobjeda trenera! Bravo šefe za postavku igre, a momcima pohvale kad se sve uzme u obzir. U prvom poluvremenu smo možda svjesno se čuvali, ali nas je moglo koštati gola, hvala Bogu nije. Posebne čestitke za Muleta!!!
Ti gazi sve do titule!!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
De nek neko bezideju citira pa slomi se covjek

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Prepoznao si taj nijetavalPacidoroP je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:49Pravi hejter kako neofirno pokreće temu da pljujemo![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koliko vazna pobjeda. Jos vaznije je da i dalje lijepo igramo i da smo pokazali karakter nakon promasenog penala. Ja makabi i dalje ne mogu prezaliti samo zato sto nismo igrali ovako kao u ligi nego smo se usrali. Mocni smo ove godine!
PS: Moze pojasnjenje kako je Danilovic mogao igrati protiv Sarajeva a imao je 3 zuta?
PS: Moze pojasnjenje kako je Danilovic mogao igrati protiv Sarajeva a imao je 3 zuta?
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kroz kakva s.anja prodje od ove jbene pive korone a ti me opet obradova. Željezničar za život cijeli!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ocistio je zute prije pitarabalkanika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:05Koliko vazna pobjeda. Jos vaznije je da i dalje lijepo igramo i da smo pokazali karakter nakon promasenog penala. Ja makabi i dalje ne mogu prezaliti samo zato sto nismo igrali ovako kao u ligi nego smo se usrali. Mocni smo ove godine!

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, avalPacidoroP, bablaz1, Bing [Bot], bvsic, DobriBosnjanin, ELDIABLO20, GIBRA, Gomis99, knoa, mamonelafo, Orvel, PeppermintSA, Railwayman30, Rodman, Tarapi, UltraSa46, WeekendOffender i 239 gostiju.