FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Isti su tu ovdje ne brini se, nego nemaju sad bas obraza poslije bljuvotina tokom utakmice.Kometa je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:16Pljuju kreteni Amara ,sa budzetom ne Sarajeva vec tuzle Amar bi bio prvak sredinom marta ako bi jednom imali koronu,ako bi dva puta bili zarazeni onda krajem marta.invincible1921 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:05Mi prvi ma tabeli oni o upravi pricajujoj daj nam misketa i 6 poraza
Nedavno Amara pljujuhaj sve inekako al da amar nije trener mi bi prismrdili tituli sa ovim timom i bekovima
![]()
Sto se utakmice tice, ma samo nek se dobija. Nije zavist ili omalovazavanje al pitari prosle sezone nisu 3 utakmice odigrali kako treba al sve dobili..mi dobijali kad smo bolji i gubili kad smo losi ..
Da da, ja i zaboravio da igraju EL, hvala
- Nastrojeni
- Kontakt:
BRAVO PLAVI!!!
To za Dzeku bi nam valjalo bas ali nemam vise zivaca oko toga da se nerviram .Taman sam to halalio a ti me opet nafuraKometa je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:40Ova pobjeda vrijedi 6 bodova .Poslije poraza od Mladosti leti tamo vamo ,korona,zarobljeni na aerodromu,poraz u izraelu i ne dajBoze da smo ovdje izgubili.Sad imamo 7 dana pripreme za krupu i ako pobijedimo vracamo se u normalan ritam.Izgleda Milik ide u Romu sto znaci da bi Dzeko mogao u Juve,u prevodu mogli bi neko krilo i dovesti.
Koliko pratim te prodaje mogao bi i talijanski nauciti.KANA je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:43To za Dzeku bi nam valjalo bas ali nemam vise zivaca oko toga da se nerviram .Taman sam to halalio a ti me opet nafuraKometa je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:40Ova pobjeda vrijedi 6 bodova .Poslije poraza od Mladosti leti tamo vamo ,korona,zarobljeni na aerodromu,poraz u izraelu i ne dajBoze da smo ovdje izgubili.Sad imamo 7 dana pripreme za krupu i ako pobijedimo vracamo se u normalan ritam.Izgleda Milik ide u Romu sto znaci da bi Dzeko mogao u Juve,u prevodu mogli bi neko krilo i dovesti.![]()
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Golmana - Fejzić iz Citya
Krilo - Osmić iz Slobode
Cvijanović - Velež
Ćerimagić i Hiroš - Mladost
Najeli su se u "Zdravoj vodi" nije ni čudo što su ovako slatko zapjevali. Sve snage usmjeriti na Krupu!
Ti gazi sve do titule!!!
I pare dati za njega Tuzlacima ako smo u mogucnosti!
Ubice ih Sejo ko konjeNemir14 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:48Ovo sve zove pobjeda trenera! Bravo šefe za postavku igre, a momcima pohvale kad se sve uzme u obzir. U prvom poluvremenu smo možda svjesno se čuvali, ali nas je moglo koštati gola, hvala Bogu nije. Posebne čestitke za Muleta!!!
Najeli su se u "Zdravoj vodi" nije ni čudo što su ovako slatko zapjevali. Sve snage usmjeriti na Krupu!
Ti gazi sve do titule!!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Prepoznao si taj nijetavalPacidoroP je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:49Pravi hejter kako neofirno pokreće temu da pljujemo![]()
PS: Moze pojasnjenje kako je Danilovic mogao igrati protiv Sarajeva a imao je 3 zuta?
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ocistio je zute prije pitarabalkanika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:05Koliko vazna pobjeda. Jos vaznije je da i dalje lijepo igramo i da smo pokazali karakter nakon promasenog penala. Ja makabi i dalje ne mogu prezaliti samo zato sto nismo igrali ovako kao u ligi nego smo se usrali. Mocni smo ove godine!
PS: Moze pojasnjenje kako je Danilovic mogao igrati protiv Sarajeva a imao je 3 zuta?

Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Allosio, b00t, Bajroni, benko21, Bonton, Cautinho, CentarsutNaClanak921, doncarlo, drzgemboadislic, DUVNO1921, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Galantni, GavranBeli, Giba87, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hamagara, Hansestadt, Hazre, itatabisine, Jarodwest, knoa, Krajina1999, lakilone, Levin, LjozeKontraOmnes, Lynx, Mahalasi, mavi, Miki82, PeppermintSA, perodeformero, Puas, ristagrad, supervizor, tiagofaria25, ultra1987, Vanja8, Vjecnobordo, WeekendOffender, Wilshere10, yurrr i 436 gostiju.