Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Konačno
Koliko si glup od 1 do izlazim na volej liku koji se ne kreće? 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bravo Thiem, konačno osvojen GS.
Užasno finale 
Bravo Domi, draži si mi od Sasche ali dabogda nikad više GS uzeli

Bravo Domi, draži si mi od Sasche ali dabogda nikad više GS uzeli
- AshburtonG
- Kontakt:
Zverev nakon ovog nece uzet nikad nista u zivotu. Kakav choke 
Thiem 
Nakon svega što je izvukao večeras bila bi prevelika šteta da nije uzeo.
Zverev rijetko antipatičan tip.
Nakon svega što je izvukao večeras bila bi prevelika šteta da nije uzeo.
Zverev rijetko antipatičan tip.
E moj Zverko,ali bolje za RG ovako da se odigralo,idemo sad klempavi srusiti drugog najveceg tj Rafaela
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Od sad se suzdrzavam od bilo kakve kritike prema WTA tour-u.
Cestitke za Thiema.
Cestitke za Thiema.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Nadajmo se pravom finalu u Parizu.
Djokovic - Nadal
Djokovic - Nadal
Umjetnik je Aco, lik s jednom nogom a on leti na penale na mrežu
Zasluženo, konačno neko mimo trojke, a Thiem je i najviše pokazao. Pritisak, povreda, svašta nešto, u svakom slučaju je bolji igrač od Zvereva.
Ovo će mu značit puno, kamen sa srca pao, oslobodio se i tek sad treba očekivati još bolje rezultate i zrelijeg Thiema, već od RG-a.
I da, pola fonda meni da prebaci, već na prvom slemu sam mu titulu donio, sad se i more skinut, nek se sam bori dalje
Zasluženo, konačno neko mimo trojke, a Thiem je i najviše pokazao. Pritisak, povreda, svašta nešto, u svakom slučaju je bolji igrač od Zvereva.
Ovo će mu značit puno, kamen sa srca pao, oslobodio se i tek sad treba očekivati još bolje rezultate i zrelijeg Thiema, već od RG-a.
I da, pola fonda meni da prebaci, već na prvom slemu sam mu titulu donio, sad se i more skinut, nek se sam bori dalje
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Onu trojicu ako treba na invalidska kolica i bacaj na teren, ili Del Potra, Wawrinku, Murraya sa vještačkim kukovima, koga god - šta je ovo bilo yebote?
Je li realno da su se ono obojica usrali i u sebi molili samo da ovaj drugi pogriješi, 15 duplih grešaka Zvereva, break prednosti, katastrofa.
Thiem? Ni on sam ne zna kako je ovo dobio, ustvari zna Saša, najavio sam već u ranoj fazi meča, individualne oscilacije i to je to, nema se šta tu pričati.
Thiemu je 27, igra kao Saša koji ima 23, još je imao i više iskustva Thiem što se tiče finala, a ovaj bio duplo bliže pobjedi, nevjerovatno.
Nadam se da će Rafa pokazati dominaciju na šljaci, ova dvojica odoše na godišnji sad i to je to za ovu sezonu od njih
Je li realno da su se ono obojica usrali i u sebi molili samo da ovaj drugi pogriješi, 15 duplih grešaka Zvereva, break prednosti, katastrofa.
Thiem? Ni on sam ne zna kako je ovo dobio, ustvari zna Saša, najavio sam već u ranoj fazi meča, individualne oscilacije i to je to, nema se šta tu pričati.
Thiemu je 27, igra kao Saša koji ima 23, još je imao i više iskustva Thiem što se tiče finala, a ovaj bio duplo bliže pobjedi, nevjerovatno.
Nadam se da će Rafa pokazati dominaciju na šljaci, ova dvojica odoše na godišnji sad i to je to za ovu sezonu od njih
Zvereva ili će ovo dignuti ili baciti u rupu. Nema druge opcije.
Domi zasluženo, svaka čast majstore. Vratiti se u meč i završiti ga sa povredom.

Domi zasluženo, svaka čast majstore. Vratiti se u meč i završiti ga sa povredom.
Ima i na 5.50.
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 14 sep 2020, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
eki fol povreda
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a dobro mlad je duga karijera pred njim ja ga iskreno mogu vidjeti da osvaja grand slam u nekom momentu kad ovih ne bude ali ako mentalno bude 2 nivoa iznad ovog sad sto je, covjek ima savrsene fizicke predispozicije za tenis, ima i dobar repertoar udaraca i jak servis, i onda vidio si maloprije kako servira u najbitnijem momentu u mecu na 6-6 u tb prvi servis 135kmh, to je psiha bezbeli se malo ukenjo ali dobro ima vremena za njega, prvo mu je GS finale, nek mu bude dobra skola za buducnostAshburtonG je napisao/la: ↑14 sep 2020, 02:22Zverev nakon ovog nece uzet nikad nista u zivotu. Kakav choke![]()
Dignut će ih obojicu. Sve su ovo iskustva bez kojih se ne može naprijed. Nema sumnje da će oba igrača izaći još jači iz ovakvog meča.
Fed s 20 slemova u gaćama i 37 godina se usere pobjede na 40-15 i dvije meč lopte ali je bitno srat o liku koji igra prvo slem finale u karijeri i drugom koji prvi puta igra s protivnikom sličnog levela.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nemam komentara zasad, bolje odspavat pa onda napisat komentar.
Onaj servis Zvereva je bio 109km/h, rece komentator na Eurosportu.
Na 5:6 u tb, isti komentator "ajde molim te nemoj zavrsit US Open sa duplom servis greskom, ajd nemoj molim te, molim te, molim te"
I lik tik iznad mreze, al nisam siguran jel taj servis bio taj 109km/h
You'll never walk alone.
A ja ga imao na 1.30 i nakon 2. seta brze bolje pozurio branit i uzeo Zvereva na 1.50 dok još stoji toliko visoko
Nema veze,zato se 5,10 i Marseille skinulo večeras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.