Samozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:30Srce jedno za tebe.AlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:26
<3
Pojasni starcu ovo "3 vise od" ili "nesto manje od 3" Koliko je X? Hvala.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
edit: nisam uspio izvesti ovaj nobelov i zdravljev fazonAlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:35Srce jedno za tebe.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:30<3
Pojasni starcu ovo "3 vise od" ili "nesto manje od 3" Koliko je X? Hvala.
Ne znate quotati papci![]()
You are someone else I am still right here
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kanarinac poceo da serucka polako..ne pricaj ako nije vareno.
A GiS je najjaci, kad neko napise nesto, onda se on javlja da ima takvu info (ali odmah se javlja)
Sta je ljudima sve zanimljivo u zivotu 
A GiS je najjaci, kad neko napise nesto, onda se on javlja da ima takvu info (ali odmah se javlja)

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Sad nesto u stilu @Samozdravlje:
- Nosioci igre u ovih 8 utakmica(glavne baje): Kovacevic,Milicevic,Djokanovic,Pejovic(malo , ali iznenadjujce dobro), Rahmanovic,Tatar
- Sporedne role i solidni: Salcin/Pidro, Oremus/Hodzic,Dupovac,Serbecic(uglavnom se bez njega igralo),Jukic,Fanimo,Ahmetovic
- Ostali, umjesto kojih i bez kojih se moglo igrati(koji i nisu igrali ili malo): Krste, Hebibovic,Handjic, TSS , Zinedin , ostali i Akademci .
- Nosioci igre u ovih 8 utakmica(glavne baje): Kovacevic,Milicevic,Djokanovic,Pejovic(malo , ali iznenadjujce dobro), Rahmanovic,Tatar
- Sporedne role i solidni: Salcin/Pidro, Oremus/Hodzic,Dupovac,Serbecic(uglavnom se bez njega igralo),Jukic,Fanimo,Ahmetovic
- Ostali, umjesto kojih i bez kojih se moglo igrati(koji i nisu igrali ili malo): Krste, Hebibovic,Handjic, TSS , Zinedin , ostali i Akademci .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:35Sto ne mogu ovih obrazovanih i satro sarkasticni. Objasni ce meni mladja raja.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:30Srce jedno za tebe.AlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:26
<3
Pojasni starcu ovo "3 vise od" ili "nesto manje od 3" Koliko je X? Hvala.![]()
![]()
Sta mislis ima li papaka ovdje, ne mislim na geografiju ne dao Bog ? kuknjava
-
- Kontakt:
U cetvrtak uhvatim malo slobodnog vremena(2 sata- dosli mi u goste neki Makedonci-dobra raja)i odvedem ih u fan shop. Ispred pasaza sa jaranom stoji nas SD . Pozdravimo se korona rukovanjem i prenesem mu Vase zelje za RB i CF , samo se grohotom nasmija i cini mi se rece "BIT ce ?".
Nisam ga bas pazljivo saslusao, bitni mi gosti. I eto mozda "bit ce". Ako sam dobro razumio "bit ce" ?
<3
Nisam ga bas pazljivo saslusao, bitni mi gosti. I eto mozda "bit ce". Ako sam dobro razumio "bit ce" ?

<3

Bit ce do nedeljeSamozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:59U cetvrtak uhvatim malo slobodnog vremena(2 sata- dosli mi u goste neki Makedonci-dobra raja)i odvedem ih u fan shop. Ispred pasaza sa jaranom stoji nas SD . Pozdravimo se korona rukovanjem i prenesem mu Vase zelje za RB i CF , samo se grohotom nasmija i cini mi se rece "BIT ce ?".
Nisam ga bas pazljivo saslusao, bitni mi gosti. I eto mozda "bit ce". Ako sam dobro razumio "bit ce" ?![]()
<3![]()

Najjaci si mi forumas

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ključna riječ a ujedno i zaključak je "grohotom se nasmija". "Bit će" je kurtoazija. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
+1muhamedhulk je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:40Kanarinac poceo da serucka polako..ne pricaj ako nije vareno.
A GiS je najjaci, kad neko napise nesto, onda se on javlja da ima takvu info (ali odmah se javlja)Sta je ljudima sve zanimljivo u zivotu
![]()
U kojoj formaciji igra FKS ... ?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sve je to mahala, nema više pravih insajdera, a i bolje što nema jer to znači da klub radi zdravo.muhamedhulk je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:40Kanarinac poceo da serucka polako..ne pricaj ako nije vareno.
A GiS je najjaci, kad neko napise nesto, onda se on javlja da ima takvu info (ali odmah se javlja)Sta je ljudima sve zanimljivo u zivotu
![]()
Nekad je bio onaj iz Svrakinog, al ni njega nema više.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nema ga pod onim nickom...i Boga pitaj koliko ih samo ‚nestane‘ a ustvari samo nick promijene 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Valjda je do sad svima jasno da sto se tice ovog prelaznog roka - do zime, vise niko nece dolazit. Da je idealno, nije ali kad sve saberes i oduzmes dosta razloga kao i kompletna situacija koju imamo oko nas opravdava takvu odluku. U kadru imamo to sto imamo - a to je daleko od loseg, ustvari je jako dobro i nivo iznad u poredjenju s glavnim konkurentima. Sve to ustimat, uigrat jos bolje, i prvo mjesto do pauze ne bi smjelo docinu pitanje. Na zimu, opet zavisno od toga ko ostaje i ko bude dostupan ciljano dovest ne vise od jednog-dva igraca,(mozda i vratit nekog s posudbe) i to bi trebalo bit dovoljno za titulu. Ako neko jos misli da mozemo u grupe EL preko play off-a budite realni. Jos smo mi daleko od toga i to nam novi “vrhunski” napadac i bek ne bi priblizili, Velike pare bi dali, grupe bi gledali na TV-u a za nasu ligu bi imali preskupu i nepotrebno natrpanu i najvjerovatnije nezadovoljnu ekipu. Imamo mi jos dobre 3-4 godine rada i napredka da bi mogli pucati na grupne faze.bodi123 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 03:03Sve je to mahala, nema više pravih insajdera, a i bolje što nema jer to znači da klub radi zdravo.muhamedhulk je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:40Kanarinac poceo da serucka polako..ne pricaj ako nije vareno.
![]()
Nekad je bio onaj iz Svrakinog, al ni njega nema više.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Husref da je imao 11 izmjena, on uvede hadnzica u 88. minutiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:03Sanchez1987 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:59Dzaba 5 izmjena kad prvu napravis u 75 min..emir79 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:52Koliko je dobro cuvati igrace, toliko i nije. Sad imas opciju sa 5 izmjena tako da ne vidim uopste razlog da nesto radikalno mijenjamo ekipu protiv Olimpika.
Jedna utakmica neigranja moze da nasteti nekom igracu koji je u dobroj formi. Moze da te izbaci iz kontinuiteta.
Iziđes sa najjacim sastavom, rijesis u prvih 45 minuta utakmicu i onda pravi izmjene.
Samo ozbiljno!![]()
A da nekad nesto pohvalis?Vinko u petak napravio odlicne izmjene, i sve je odradio tacno kada treba
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi ne smijemo sebi dozvoliti da prodamo Tatara i Rahmanovića, oni prave veliku razliku na terenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sjeća li se neko forumaša PitarBordo ?
[/quote]
Valjda je do sad svima jasno da sto se tice ovog prelaznog roka - do zime, vise niko nece dolazit. Da je idealno, nije ali kad sve saberes i oduzmes dosta razloga kao i kompletna situacija koju imamo oko nas opravdava takvu odluku. U kadru imamo to sto imamo - a to je daleko od loseg, ustvari je jako dobro i nivo iznad u poredjenju s glavnim konkurentima. Sve to ustimat, uigrat jos bolje, i prvo mjesto do pauze ne bi smjelo docinu pitanje. Na zimu, opet zavisno od toga ko ostaje i ko bude dostupan ciljano dovest ne vise od jednog-dva igraca,(mozda i vratit nekog s posudbe) i to bi trebalo bit dovoljno za titulu. Ako neko jos misli da mozemo u grupe EL preko play off-a budite realni. Jos smo mi daleko od toga i to nam novi “vrhunski” napadac i bek ne bi priblizili, Velike pare bi dali, grupe bi gledali na TV-u a za nasu ligu bi imali preskupu i nepotrebno natrpanu i najvjerovatnije nezadovoljnu ekipu. Imamo mi jos dobre 3-4 godine rada i napredka da bi mogli pucati na grupne faze.
[/quote]
+1 Ukratko, to je to otprilike.
Valjda je do sad svima jasno da sto se tice ovog prelaznog roka - do zime, vise niko nece dolazit. Da je idealno, nije ali kad sve saberes i oduzmes dosta razloga kao i kompletna situacija koju imamo oko nas opravdava takvu odluku. U kadru imamo to sto imamo - a to je daleko od loseg, ustvari je jako dobro i nivo iznad u poredjenju s glavnim konkurentima. Sve to ustimat, uigrat jos bolje, i prvo mjesto do pauze ne bi smjelo docinu pitanje. Na zimu, opet zavisno od toga ko ostaje i ko bude dostupan ciljano dovest ne vise od jednog-dva igraca,(mozda i vratit nekog s posudbe) i to bi trebalo bit dovoljno za titulu. Ako neko jos misli da mozemo u grupe EL preko play off-a budite realni. Jos smo mi daleko od toga i to nam novi “vrhunski” napadac i bek ne bi priblizili, Velike pare bi dali, grupe bi gledali na TV-u a za nasu ligu bi imali preskupu i nepotrebno natrpanu i najvjerovatnije nezadovoljnu ekipu. Imamo mi jos dobre 3-4 godine rada i napredka da bi mogli pucati na grupne faze.
[/quote]
+1 Ukratko, to je to otprilike.
-
- Kontakt:
Najjaci argumenti : ne zna pricat, tih, ne raduje se golovima, tetoviran, cupav, celav...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mi ne smijemo dozvoliti da oni budu na tribinama a ako nece da produže ( u potpunosti bih ih shvatio) to je njihovo pravo jer traze nesto vise u karijeri i u takvoj situaciji meni licno bi igrali do zadnjeg kola ,pa neka na kraju i odu bez odštete no ako ti titulu opet donesu itekako bi se isplatilo
Pyro is not a crime !