Ma samo polako jednu po jednu bez zalijetanja, pogotovo protiv Sarajeva ne treba bodove unaprijed upisivati.Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:11Cestitam na sjajnoj igri i pobjedi.
Prije svega na mentalnoj snagi ekipe da se vrati nakon 2-2 to nismo dugo imali.
Kao sto sam neki dan napisao Krupa nam je prekretnica sezone koja ce odrediti kojim smjerom idemo. Uz to pobjedio si ekipu koja ce za opstanak se boriti i rijesio mnoge stvari.
Sada Sarajevo. Pobjeda definitivno baca nove ambicije, koje se moraju iskoristiti. Sa ta nova tri boda igrali bi opustenije mnoge, a kada ekipa nije pod pritiskom sve je moguce.
Ko ide posle pitara, jel Sloga...Imamo sjajnu sansu da uvezemo nekoliko pobjeda u nizu. Koliko cemo iskoristiti vidicemo
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sarajevo,ssh,Olimpik pa Velez. Tomasevic masina... Golubović mačka. Oba gola smo primili nakon ubačaja,mogli smo i 3.. to se sto prije mora popraviti inace smo yebani protiv sarajeva
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Sta skide Golub na kraju, svaka cast.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Saide doktore 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Strah me biti pozitivan svega mi, ali ljudski se nadat bodovima.Skojevska je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:26Ma samo polako jednu po jednu bez zalijetanja, pogotovo protiv Sarajeva ne treba bodove unaprijed upisivati.Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:11Cestitam na sjajnoj igri i pobjedi.
Prije svega na mentalnoj snagi ekipe da se vrati nakon 2-2 to nismo dugo imali.
Kao sto sam neki dan napisao Krupa nam je prekretnica sezone koja ce odrediti kojim smjerom idemo. Uz to pobjedio si ekipu koja ce za opstanak se boriti i rijesio mnoge stvari.
Sada Sarajevo. Pobjeda definitivno baca nove ambicije, koje se moraju iskoristiti. Sa ta nova tri boda igrali bi opustenije mnoge, a kada ekipa nije pod pritiskom sve je moguce.
Ko ide posle pitara, jel Sloga...Imamo sjajnu sansu da uvezemo nekoliko pobjeda u nizu. Koliko cemo iskoristiti vidicemo
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Tri boda od 3 mjesta i evrope.
Docekujemo Sarajevo,pa "gostujemo "Slogi, pa kuci Olimpic...
Tri utakmice kuci igramo, sa 9 bodova bili bi cvrsti na toj 3 poziciji.
Pa i sa 7 bodova uz poklapanje nekih rezultata bacili bi nas u sami vrh tabele.
Ovo je sansa koju necemo dugo imati.
Em mozemo na mjesta koja vode u evropu, i u isto vrijeme sa tih 9 bodova bi rijesili pola opstanka..Sada treba stisnuti mu da i igrati.
Ja razumijem sve ali ako igraci hoce nesto od kluba neka prvo daju nesto klubu pa onda sa obrazom traze, a ne ko prosle godine...strajk...
Igrajte pi cke
Docekujemo Sarajevo,pa "gostujemo "Slogi, pa kuci Olimpic...
Tri utakmice kuci igramo, sa 9 bodova bili bi cvrsti na toj 3 poziciji.
Pa i sa 7 bodova uz poklapanje nekih rezultata bacili bi nas u sami vrh tabele.
Ovo je sansa koju necemo dugo imati.
Em mozemo na mjesta koja vode u evropu, i u isto vrijeme sa tih 9 bodova bi rijesili pola opstanka..Sada treba stisnuti mu da i igrati.
Ja razumijem sve ali ako igraci hoce nesto od kluba neka prvo daju nesto klubu pa onda sa obrazom traze, a ne ko prosle godine...strajk...
Igrajte pi cke
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Beduin
- Kontakt:
Dok je mir u kuci iskoristiti i nabrati sto vise bodova zbog tog opstanka jer svakome dodje crni period, a nama posebno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Protiv Sarajeva bez pritiska uz pozrtvovanost i trud rezultat i aplauz nece izostati. Ovo kolo u ekipi smo imali 5 igraca ispod 21 godine.
samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
tri bobe su tri bobe, jos i tri gola jos u gostima.
jos cemo se i naviknut
jos cemo se i naviknut
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hoce li gdje juniori biti na tv-u danas
Nakon prospavane noci, ja nekako jos ispunjeniji. Kad sam vidio kakav nam raspored slijedi, strah me pomisliti sta bi bilo da imamo malo siri kadar gdje bi na tabeli mogli biti za 4-5 kola. Ovo sto rade sa djecom je odlicno ali klupa nam je prilicno tanka i realno na ovu ekipu kad bi stigla 2-3 iskusna igraca mogli bi biti pravi hit sezone. Drago mi je da smo ispred Veleza koji je evo medijski popracen zadnjih mjeseci kao da su Barcelona, borba za Evropu, fina prica i sve to a mi u tisini skupljamo bodove.
Realno, dobitak je samo ako se ostane u ligi a da se klub stabilizuje i vrati velika vecina dugova ove godine i naprave veliki rezovi. U sustini, ovo je recept za dalje, juniori su nam prvi na tabeli, svake godine prikljucivati 3-4 najbolja, vezati ih duzim ugovorima i ekpu nadogradjivati iskusnim igracima koji su pojacanja u pravom smislu te rijeci. Za par godina mogli bi izgraditi pravi brend tim nacinom rada, proizvodnjom svojih igraca uz stabilnu finansijsku situaciju u klubu u narednim godinama bi se mogli potuci i za titulu. Recimo da u ekipi i za dvije godine imas Osmica, Devedzica, Makimovica, Kurtalica, pa da dodamo Mehmedovica, Vrabca itd...a da iste prodajemo za velike cifre i tako se samofinansiramo. To je pravi put.
Realno, dobitak je samo ako se ostane u ligi a da se klub stabilizuje i vrati velika vecina dugova ove godine i naprave veliki rezovi. U sustini, ovo je recept za dalje, juniori su nam prvi na tabeli, svake godine prikljucivati 3-4 najbolja, vezati ih duzim ugovorima i ekpu nadogradjivati iskusnim igracima koji su pojacanja u pravom smislu te rijeci. Za par godina mogli bi izgraditi pravi brend tim nacinom rada, proizvodnjom svojih igraca uz stabilnu finansijsku situaciju u klubu u narednim godinama bi se mogli potuci i za titulu. Recimo da u ekipi i za dvije godine imas Osmica, Devedzica, Makimovica, Kurtalica, pa da dodamo Mehmedovica, Vrabca itd...a da iste prodajemo za velike cifre i tako se samofinansiramo. To je pravi put.
Sve si upravu.Karambeu je napisao/la: ↑14 sep 2020, 10:27Nakon prospavane noci, ja nekako jos ispunjeniji. Kad sam vidio kakav nam raspored slijedi, strah me pomisliti sta bi bilo da imamo malo siri kadar gdje bi na tabeli mogli biti za 4-5 kola. Ovo sto rade sa djecom je odlicno ali klupa nam je prilicno tanka i realno na ovu ekipu kad bi stigla 2-3 iskusna igraca mogli bi biti pravi hit sezone. Drago mi je da smo ispred Veleza koji je evo medijski popracen zadnjih mjeseci kao da su Barcelona, borba za Evropu, fina prica i sve to a mi u tisini skupljamo bodove.
Samo da se nastavi ovako, da se ocuva ova atmosfera. Da se ne pojave neki vanjski remetilacki uticaji.
Daj Boze da nas par negativaca,pesimista sa foruma budemo najslabija karika u cijeloj ovoj prici.
Lijepo je kad nas demantuju. Iznenade. Obraduju.
Ima li neko podatak, koliko treninga na dnevnom nivou imaju juniori ?
Koliko se ozbiljno radi?
Rezultati su fantasticni.
Ono sto je, takodjer, vazno jeste znati da kako ruzne tako i lijepe stvari nikad ne idu same. Govorim u kontekstu ulaska novih sponzora u situaciji kada je sustinski,a i medijski lijepa slika u i oko kluba.
tz tz tz tz tz tz
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Jeste vraceno je, jos jedan dobar potez uprave
Kadeti prvi u drzavi bez poraza
Juniori prvi u drzavi 5/5 pobjede
Pioniri 2 boda iz drugog mjesta
Nevjerovatno je kakav se posao radi u omladinskom pogonu. Od ovih rezultata i igraca se jednostavno mora profitirati i praviti transfere, samo da se ovako nastavi.
- Beduin
- Kontakt:
Koliko pratioca treba imati stranica da bi se verifikovala ili se samo mora zastititi grb kluba i onda kao takvi javiti se FB za verifikaciju?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sariel1987
- Kontakt:
isjekao sam dio posta koji nije bitan,...Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 16:13....
Sloboda: Golubović, Devedžić, Uzelac, A. Beganović, Husejinović, Dž. Beganović, Tomašević, Kurtalić, Predragović, Osmić, Mujagić.
...
no, gledaj postave i godista bog te . vjerovatno i najveci uspjeh pored tri boda naravno.
koliko je ovo petorica u21 i ovo ostalo osim saida nema ni 30 24 25 26god... kad smo zadnji put igrali sa ovako mladom postavom? dajte djeci redovne plate i nek igraju i grizu.
To Maksimovic ima povredu pa nije bio u protokolu jucer?
Jedan grad, jedna ljubav!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
GRADIMIR CRNOGORAC !!!
a kako je bio popljuvan ovdje. Sa oskudnim i prije svega limitiranim kadrom i u situaciji kada mu sutra mogu reci ej vise ne racunas na Xy, mi raskinuli ugovor, Grado je za sada napravio cudo.
vidio je sta ima i sta nema u ekipi, te maksimalno prilagodio situaciju tome. A ocigledno zna i motivisati ekipu jer voljnog momenta osim u par utakmica nije nedostajalo . A i to je bilo usko povezano sa platama.
najvece zasluge za sve ovo idu njemu, pogotov jer je on ulozio najvise, njegova glava se prva vec trazila. I strasno mi je drago da je pokazao da je dorastao izazovu.
ovo mu je strasan plus za dalju karijeru, kako god zavrsilo ovo sa Slobodom, sto je od nicega napravio nesto.
a kako je bio popljuvan ovdje. Sa oskudnim i prije svega limitiranim kadrom i u situaciji kada mu sutra mogu reci ej vise ne racunas na Xy, mi raskinuli ugovor, Grado je za sada napravio cudo.
vidio je sta ima i sta nema u ekipi, te maksimalno prilagodio situaciju tome. A ocigledno zna i motivisati ekipu jer voljnog momenta osim u par utakmica nije nedostajalo . A i to je bilo usko povezano sa platama.
najvece zasluge za sve ovo idu njemu, pogotov jer je on ulozio najvise, njegova glava se prva vec trazila. I strasno mi je drago da je pokazao da je dorastao izazovu.
ovo mu je strasan plus za dalju karijeru, kako god zavrsilo ovo sa Slobodom, sto je od nicega napravio nesto.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 1 gost.