BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Ja nikako nisam zadovoljan Kubom. Igra na istom nivou otkako je dosao. Svake godine ocekujem da procepi da koristi taj potencijal u vidu brzine. Sve sam kontao da je razlog stagniranja nedostatak konkurencije, do ove sezone je imao zagarantovano mjesto u prvih 11, samo da je zdrav. Al evo vidim i konkurencija i ponekad klupa al opet dzaba. Treba njega, kao sto neko rece koristiti kao jokera. Uvoditi ga oko 60 minute kad se vec umore i pustiti ga da trci ko pas pola sata. Ili probati ga na lijevom krilu, da s krila ulijece u sredinu i suta. Svi brzi igraci idu na kontra krilo, izbace igraca i ulaze u sredinu i pucaju. (Robben, Ribery, Messi itd). Danas je bilo par situacija da zajebe dupli pas. Da su prosli ti pasovi bilo bi opasno po Sevillu.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
@ Klopp bravo slazem se s tbom u potpunosti i ja cekam evo vec 3 godine da covjek napravi iskorak ali slaba nafaka dabogda da ga i napravi kratko jasno to je njegov maksimum ne moze on puno bolje jbg. jbte kad se sjetim kaze dosao mali Figo u BvB kakav crni Figo moze jedino bit Figo ako predje u Scheise 04 jedino tako ga mogu uporediti s njim. Dobro da sad i ja ne pretjeram da ne ispadne da je bruka los nije stvarno nije bruka los al BvB mora ima kvalitetnijeg igraca u prvih 11 kada pogledam Leverkusen i vidim Augusto Barnetta i Sam jbte strasna krila stvarno Dok nas Grossonja i Kuba samo trce hehe ... Mislim da to uprava mora vidjeti jer predugo se ceka Kubisimo da proradi jbg ulazi s klupe i suti ha ya ... I mora se priznati da igra sto nemamo boljeg trenutno mozda bi Muhu mogli iskoristiti ponekad na krilu uvijek on trazi dribling a i brz je, samo Muha i Gotze nikad ne smiju zajedno iigrat po krilima mora se tu balans praviti Muha-Kuba , KG- GOTZE, i tako mislim da je svima jasno o cemu pricam, jer Gotze i muha su fantazisti i ne rade bas plahko za defens, pa treba uvijek upariti fantazistu i jednog malo vrijednijeg igraca .... 

Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 16 dec 2010, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!
Spominje se odlazak Eljera Elije iz HSV-a vec u januaru jer je nezadovoljan minutazom,mislim da bi vam on lego ko budali samarDamir_BvB je napisao/la:@ Klopp bravo slazem se s tbom u potpunosti i ja cekam evo vec 3 godine da covjek napravi iskorak ali slaba nafaka dabogda da ga i napravi kratko jasno to je njegov maksimum ne moze on puno bolje jbg. jbte kad se sjetim kaze dosao mali Figo u BvB kakav crni Figo moze jedino bit Figo ako predje u Scheise 04 jedino tako ga mogu uporediti s njim. Dobro da sad i ja ne pretjeram da ne ispadne da je bruka los nije stvarno nije bruka los al BvB mora ima kvalitetnijeg igraca u prvih 11 kada pogledam Leverkusen i vidim Augusto Barnetta i Sam jbte strasna krila stvarno Dok nas Grossonja i Kuba samo trce hehe ... Mislim da to uprava mora vidjeti jer predugo se ceka Kubisimo da proradi jbg ulazi s klupe i suti ha ya ...

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
@ van gall Godio bi sto se tice kvaliteta kao igrac, ali kao karakter nema sanse, a i cjena je previsoka za BvB ... Moja zelja je da se vrati nase dijete REUS ali i to dabogda
... I ne znam jbg mozda Trochowsky koji ce na ljeto ja mislim dzaba bit al je van forme zadnjih 6 mjeseci nije ni za krajz lige
ali et mozda bih ga mogao Kloppo probuditi ipak je to standardni reprezentativac i prosao je Bayernovu skolu i tak to samo trenutno je bruka al mogao bi se on uzdic ... ne znam jbg 
p.s. da ti pohvalim Riberya kojeg sam kritikovao na putu je da se vrati u pravu formu ...

p.s. da ti pohvalim Riberya kojeg sam kritikovao na putu je da se vrati u pravu formu ...
BvB Echte Liebe !!!
Mogu samo reći da me je utakmica u sevilji podsjetila na onu kad su protiv BiH španci izjednačili u 98 minuti na mestalji.
Taj ciganluk se samo tamo može vidjeti.
Nit sam navijač Sevilje, niti BVB-a, ali sam žarko želio da onom palopu zaprde neki hinjski gol kad je onakva ljigava nekorektna konjina.. FUJ!
Ruski sudija je bio gori nego kod nas u ligi, a ona dvojica ga hvale ko da je Colina... i to me je iznerviralo... ljudi kod očiju, ćoravi.
Taj ciganluk se samo tamo može vidjeti.
Nit sam navijač Sevilje, niti BVB-a, ali sam žarko želio da onom palopu zaprde neki hinjski gol kad je onakva ljigava nekorektna konjina.. FUJ!
Ruski sudija je bio gori nego kod nas u ligi, a ona dvojica ga hvale ko da je Colina... i to me je iznerviralo... ljudi kod očiju, ćoravi.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ima igraca u BL koji bi vama odgovarili ali najgore sto neznam kolko ste u stanju financiski da platite za nekoga,recimo i Altintop je na izlaznim vratima kod nas,pa eto taj Elia,Pitroipa bi se isto mogao dovesti.Ziani,Dejagah...mogli bi se navi nesto ako budu spremni nekoga da dovedu...Damir_BvB je napisao/la:@ van gall Godio bi sto se tice kvaliteta kao igrac, ali kao karakter nema sanse, a i cjena je previsoka za BvB ... Moja zelja je da se vrati nase dijete REUS ali i to dabogda... I ne znam jbg mozda Trochowsky koji ce na ljeto ja mislim dzaba bit al je van forme zadnjih 6 mjeseci nije ni za krajz lige
ali et mozda bih ga mogao Kloppo probuditi ipak je to standardni reprezentativac i prosao je Bayernovu skolu i tak to samo trenutno je bruka al mogao bi se on uzdic ... ne znam jbg
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ispade borusija
... kakvi su profesionalci ovi igraci sevilje...... haos pa ja bi ih poslao u sekundu pa tamo neka se valjaju po terenu

- anton 1983
- Kontakt:

Eto ovaj smajlić je najbolji primjer kako komentirati ovo jučer i ispadanje BvB-a iz Europe. Kaj je najgore bio sam na maximiru jučer i tam se smrzo i još mi je i Dinamo ispo. U 21 i 10 me zove frend da mi kaže, ako ništa drugo BvB vodi u Sevilli i bilo mi je bar za 4% u tom trenutku lakše...Onda sam došo doma i vidio da gube 2:1...A u 3 PM!!! gledam drugo poluvreme, Subotić da gol i velim si e to je to, sad krepat na terenu!!! I kaj vidim, španjolci igraju "nogomet", popizdio sam i htio sam nekog nabit...Ipak nemogu ta smeća protiv svog mentaliteta, a kaj je najgore ja moram slušat kako se u Španiji igra najbolji nogomet na svijetu...E pa ljudi moji ak je to nogomet onda sam ja očito promašio Šport..Ne želim više pričat o tome jer to nisu zaslužili, al da se vratim na BvB!
Otkad pratim nogomet nisam doživio da je jedan klub ovako kao BvB ispao. Nikada niko nije više zaslužio prolaz a da je bio treći u skupini i da nije prošao dalje...Ne želim sad reč to je nogomet, želim reč ovo je nepravda, nesreća i peh!!!
E sad, treba reči da Bvb nije jučer ispao iz EL već "davno" prije...2:2 u Sevili i "nije tako loš rezlutat", ali problem je kaj se prije nisu dobili niti PSG, niti Sevillu i sada se čupat u Sevilli je bilo više nego teško...Isto tako treba reč da BvB u igri pada već par zadnjih tekmi u BUNDESLIGI iako su rezultati dobri i kada je BvB bio u samom vrhu napona snage, izgubili su nezasluženo od Seville i dva puta igrali remi protiv PSG-a i zato BVB nije prošao dalje...
Sada je najveći problem što za Europu slijedeće godine BvB će imati katastrofalan koeficijent i tako će opet izvuči brutalno tešku skupinu i to nije dobro, jer nevjerujem da će BvB biti ovako dobar u prvom djelu slijedeće sezone...
**** ipak nije bio tako lijep kraj prvog djela prvenstva..iskreno sad kad vidim da su ispali i iz Europe, sve manje vjerujem da će uzeti naslov. nemora biti da će ga Bayern osvojiti, ali Leverkusen...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
E nesto sam se sjetio mozda se i slozite samnom mozda ne... Kad se samo sjetim kada smo dali gol ukrajnicma u prvoj tekmi i na tako sretan nacin izvukli 3 boda , eh to nam se vratilo i to 3 put gore u ovoj sezoni u euroligi jer sve se to mora izjednaciti ta sreca i ne sreca ....
BvB Echte Liebe !!!
- anton 1983
- Kontakt:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 49847.html
U ovom članku piše da si je Bayern kada je prodavao Hummelsa osigurao da ga od 2012 može kupiti natrag za 8 miljona eura. problem je u tome kaj to tek počinje vrijediti od 2012, a Bayern si mora posložiti svoje obrambene redove dosta prije...
ovo je nekaj kaj zvuči dobro no možda je to i prekasno..Možda već ak se odlučimo za njega treba probati dopeljati ga na ljeto i recimo BvB-u ponuditi 15 miljona eura za njega pa neka si Bvb razmisli dal će ga dati za 15 ili godinu dana kasnije za 8...
U ovom članku piše da si je Bayern kada je prodavao Hummelsa osigurao da ga od 2012 može kupiti natrag za 8 miljona eura. problem je u tome kaj to tek počinje vrijediti od 2012, a Bayern si mora posložiti svoje obrambene redove dosta prije...
ovo je nekaj kaj zvuči dobro no možda je to i prekasno..Možda već ak se odlučimo za njega treba probati dopeljati ga na ljeto i recimo BvB-u ponuditi 15 miljona eura za njega pa neka si Bvb razmisli dal će ga dati za 15 ili godinu dana kasnije za 8...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Znao je Ulinator šta radi.anton 1983 je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 49847.html

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- anton 1983
- Kontakt:
Ha MOŽDA je, niko nemre potvrditi da je ovo istina...Hare_BvB je napisao/la:
Znao je Ulinator šta radi.
Ma BVB često ima te neke klauzule u ugovorima igrača, tako da me ovakav scenarij ne bi iznenadio. Npr., dobar dio love od potencijalnih transfera Subotića i Lucasa bi pripao njihovim prijašnjim ekipama. Mislim da je slično i sa Lewom.anton 1983 je napisao/la:Ha MOŽDA je, niko nemre potvrditi da je ovo istina...Hare_BvB je napisao/la:
Znao je Ulinator šta radi.

- anton 1983
- Kontakt:
A gle možda ga Bayern neće dovoditi 

Meni je drug koji navija za FCB ovo isto rekao kada je Hummy dosao u dortmund znaci i tad je to nesto pisalo, no eto ja mu nisam nesto vjerovao, a ne znam jel i ovo tacno sad ma da gdje ima dima ima i vatre, u svakom slucaju ako je ovo tacno Hummy ode na nasu veliku zalost jer covjek je slab na BAYERN
.... A ne mogu da vjerujem da je Zorc ovakvu glupost dopustio i potpisao a i Watzke nisu smjeli to uraditi ...

BvB Echte Liebe !!!
- anton 1983
- Kontakt:
A gle, onda ga Bayern nebi vama prodaoDamir_BvB je napisao/la:Meni je drug koji navija za FCB ovo isto rekao kada je Hummy dosao u dortmund znaci i tad je to nesto pisalo, no eto ja mu nisam nesto vjerovao, a ne znam jel i ovo tacno sad ma da gdje ima dima ima i vatre, u svakom slucaju ako je ovo tacno Hummy ode na nasu veliku zalost jer covjek je slab na BAYERN.... A ne mogu da vjerujem da je Zorc ovakvu glupost dopustio i potpisao a i Watzke nisu smjeli to uraditi ...

Baš tako. Nisu ni u Bayi slijepi, pa da ne vide o kakvoj igračini se radi.anton 1983 je napisao/la:A gle, onda ga Bayern nebi vama prodaoDamir_BvB je napisao/la:Meni je drug koji navija za FCB ovo isto rekao kada je Hummy dosao u dortmund znaci i tad je to nesto pisalo, no eto ja mu nisam nesto vjerovao, a ne znam jel i ovo tacno sad ma da gdje ima dima ima i vatre, u svakom slucaju ako je ovo tacno Hummy ode na nasu veliku zalost jer covjek je slab na BAYERN.... A ne mogu da vjerujem da je Zorc ovakvu glupost dopustio i potpisao a i Watzke nisu smjeli to uraditi ...
Nije to tako lagano kako ti misliš kada ti fali novaca...

Dobro je da ste sinoc ispali, ekipa se moze komotno skoncetrisati na osvajanje bundes-lige, kup uefe vjerovatno ne biste mogli osvojiti tako da ko ga hebe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- anton 1983
- Kontakt:
vjeruj mi za Njemački klub to nikada nije dobro, pogotovo ako ispadne na način kako je ispao BvB...Romariooo je napisao/la:Dobro je da ste sinoc ispali, ekipa se moze komotno skoncetrisati na osvajanje bundes-lige, kup uefe vjerovatno ne biste mogli osvojiti tako da ko ga hebe

A ne mogu da vjerujem da se ovo nije znalo za Hummelsa dosad...vec sad kad je postao neko i nesto ispade da ga laganini mozemo izgubiti i to rekao bi u najgorem mogucem trenutku jer pretpostavljam da ce 2012.-e ova ekipa dostici vrhunac...Nadam se da ce se ovo pitanje malo aktualizirati pa da cujem sta na to imaju reci celni ljudi u Dortmundu...
E bas mi nije ovo trebalo

E bas mi nije ovo trebalo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.