Strah me samo kod Aouara da ne bude ko N'Dombele, mislim znam da je vjerovatno qrac jer je prešao u Tottenhem i da u njemu ima igrač, ali zamisli istreseš 60 miliona kao i oni i dobiješ isto, ali eto, nisam stručnjak yebemu, nadam se da ćemo dovesti bar još nešto kvalitetno, Villa potrošila 53 miliona na Martineza i Watkinsa, mi jedva skockali za Gabriela.
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Samo što je Partey defanzivno za Songa Vieira 
Strah me samo kod Aouara da ne bude ko N'Dombele, mislim znam da je vjerovatno qrac jer je prešao u Tottenhem i da u njemu ima igrač, ali zamisli istreseš 60 miliona kao i oni i dobiješ isto, ali eto, nisam stručnjak yebemu, nadam se da ćemo dovesti bar još nešto kvalitetno, Villa potrošila 53 miliona na Martineza i Watkinsa, mi jedva skockali za Gabriela.
Dribla ih Arteta ko malu djecu sudeci po izjavama igrca, al neka treba ih tući prutem ko malu djecu za sve prethodne godine.
A sto se tice te dvojice, ako se ne dovedu obojica, polovican je to posao. Nije jedan potrebniji od drugog
A sto se tice te dvojice, ako se ne dovedu obojica, polovican je to posao. Nije jedan potrebniji od drugog
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa realno, nama igrac poput Parteya fali vec 10ak godina. Aouar je mladji, vjerovatno i talentovaniji igrac, ali ako moram birat 9/10 puta bih izabrao Parteya. Mi u veznom redu uopce nemamo "physical presence" od odlaska Vieire, te donekle Songa. Sve ostalo su mlakonje, sminkeri i trabanti poput Xhake/Elnenya i co., koji ce bit velika labilnost protiv ozbiljnih protivnika i veznih redova, jer ce bit primorani da igraju nesto za sta, nit´ imaju potreban kvalitet, nit´ fizicke predispozicije.
Normalno, kombinacija ove dvojice bi nam donijela instantno top3 vezni red EPLa, te rijesila vezni red za narednih 5 godina.
Normalno, kombinacija ove dvojice bi nam donijela instantno top3 vezni red EPLa, te rijesila vezni red za narednih 5 godina.
Ja bih bio zadovoljan i s Ndidijem ili Docoureom a gdje sa Partyem
Swiss ramble postavi skoro finansiranja svih klubova u EPL zadnjih 5 godina, i zapade mi za oko naravno Arsenal.
Ni marke ulozili nisu, nit su se marku zaduzili
#AFC received no funding in last 5 years, either from Kroenke or the bank. In contrast, they made £101m payments (debt £40m & interest £61m). Also paid KSE £6m for “advisory services”. Recently KSE repaid £160m bonds, replaced with owner loan, presumably at a lower interest rate.
Ni marke ulozili nisu, nit su se marku zaduzili
#AFC received no funding in last 5 years, either from Kroenke or the bank. In contrast, they made £101m payments (debt £40m & interest £61m). Also paid KSE £6m for “advisory services”. Recently KSE repaid £160m bonds, replaced with owner loan, presumably at a lower interest rate.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sto se tice nasih transfera, mi trenutno ne mozemo dovesti nikog jer uopste ne ispunjavamo kvotu HG i NHG igraca u timu. Da bi doveli Auoara i Parteya moramo prodati barem 3 NHG igraca, a ako dodje i taj golman islandski, moramo prodati 4 igraca. U svakom slucaju treba ocekivati prodaje jer i po trenutnom stanju moramo prodati barem jednog
- Chapman1886
- Kontakt:
čudi me ds nije mogao i neki bolji klub naći,nije on loš igrač.
Samo Sloboda | COYG
Neki bi rekli da je toliko dobar tražili bi ga veliki klubovi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čudno mi je ovo forsiranje El Neny-a, solidan je u distribuciji pa se možda to dopada Arteta?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Elneny je igro samo zato sto je moro i to je to. Problem nastaje ako niko ne dodje pa on bude vise i vise moro
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Lyon prodao Traorea i dogovorio prodaju Memphisa, daj Bože da prodaju Aouara, uzeli su 47 miliona od prodaje ove dvojice, a rekao Juninho da ne znači da će svi ići, već ko prije ode i to je to. I mi smo vala spori sa prodajama, Sokratisa, Sea ne možeš da prodaš, pa ni Torreiru i evo Martinez ne znam šta čekaju, sve bliže i bliže se primiče kraj transfer roka, a mi doveli jedno kvalitetno pojačanje (nije još dokazan, ali eto).
- AshburtonG
- Kontakt:
Arteta mi se cini kao razuman lik, pa ne vjerujem da je toliko gl.p, da ne vidi cinjenicu, koja izbija oci pokazujuci, kako ovaj vezni red ne bi bio odlican ni za standarde Championshipa.
Partey je prioritet, a Aouar premija. Da je kebab otisao, bio bih ubijedjen da ganjamo obojicu. Ovako, samo se mogu nadat, da ce u slucaju biranja izmedju spomenutog dua, izabrat Parteya.
Partey je prioritet, a Aouar premija. Da je kebab otisao, bio bih ubijedjen da ganjamo obojicu. Ovako, samo se mogu nadat, da ce u slucaju biranja izmedju spomenutog dua, izabrat Parteya.
Elneny mora igrati sad da bi se "izlozio" kao materijal prije zatvaranja prelaznog roka. Nadam se da ce neko zagristi i za njega i Seu. Zar nije taj Sokratis otiso vec? Da mi je samo znati sta ti ljudi pricaju i misle iza zatvorenih vrata kad se prica ovako o igrackom kadru Arsenala.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Prvi nakon prvog kola. Samo nebo je granica!
Lijepo sto je Arteta jasno odredio na koga racuna, a ko je za prodaju. Wenger je uvijek imao nekoliko panjeva koje je drzao u klubu jer mu ih je bilo zao pustiti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hocel biti do kraja sedmice???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.