Ne,ne dinamo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma clanovi,vlasnici godisnjih i desetogodisnjih i to je to...nebitno kojim redom jer ce biti mjesta za sve..SudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:27Kako li će se to kod nas odrediti?
Bunit' će se godišnje, aktivni članovi a posebno vlasnici desetogodišnjih. Treba to dobro skontati.
Moj prijedlog bi bio aktivni članovi i vlasnici godišnjih. Znači pravo prvo imaju sezonske, pa aktivni članovi pa vlasnici desetogodišnjih.
1600 aktivnih članova.delinjo je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:35Ma clanovi,vlasnici godisnjih i desetogodisnjih i to je to...nebitno kojim redom jer ce biti mjesta za sve..SudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:27Kako li će se to kod nas odrediti?
Bunit' će se godišnje, aktivni članovi a posebno vlasnici desetogodišnjih. Treba to dobro skontati.
Moj prijedlog bi bio aktivni članovi i vlasnici godišnjih. Znači pravo prvo imaju sezonske, pa aktivni članovi pa vlasnici desetogodišnjih.
ma moras dosta desetogodisnjih odvaditi jer su ljudi sa strane koji ne idu na tekme svasta nesto,tako dosta i clanova moras odvaditi jer nisu iz Sarajeva uopste tako da ce taj broj i biti tu negdje...SudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:371600 aktivnih članova.delinjo je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:35Ma clanovi,vlasnici godisnjih i desetogodisnjih i to je to...nebitno kojim redom jer ce biti mjesta za sve..SudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:27Kako li će se to kod nas odrediti?
700 desetogodišnjih.
200 sezonskih.
A 10% od Grbavice je 1350 mjesta.
10% od kapaciteta stadiona s tim da je 500 maksimalan broj navijača po tribini.lijevapolutka je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:40zar nisu rekli po 500 na jednu tribinu? to je 2000 gledalaca
Mislim da nema. Jutros su ovi "odmorni" trenirali a za sutra je zakazana prijateljska tekma. Halali što ti nisam prije odgovorio, mislio sam i onda zaboravio.
hvalaSudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:56Mislim da nema. Jutros su ovi "odmorni" trenirali a za sutra je zakazana prijateljska tekma. Halali što ti nisam prije odgovorio, mislio sam i onda zaboravio.
@nastrojeni dobra je i ta opcija baš.
Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, perodeformero, Sommersby i 46 gostiju.