Samo se nadati da nece sutljivi EU penzioneri i slicni pokupovati ulaznice vec istinski navijači koji ne stede grlo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
30% ti je taman loza i njihove kurave.hurem je napisao/la: ↑14 sep 2020, 10:46Postoji mogucnost da bude 30% navijaca u utakmicama baraža...jest da to nije neka brojka za onako malo Bilino polje ali bolje ista nego ništa...zasigurno bi nam sanse za plasman dodatno bile povecane.
Samo se nadati da nece sutljivi EU penzioneri i slicni pokupovati ulaznice vec istinski navijači koji ne stede grlo.![]()
harixs je napisao/la: ↑14 sep 2020, 04:50Hvala drug, upravu si. Sunjic je jak u zracnim duelima i dobro se doci protiv onih drvosjeca.NeumjesanTip je napisao/la: ↑11 sep 2020, 08:27To je to.
Trebaju nam visoki stoperi, da možemo parirati u zračnim duelima.
Ovi ostali su duze vrijeme zajedno tako da barem tu imaju blagu prednost nad novajlijama.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:53----- Šehić ----
Cipetić -- Šunjić / Dennis --- Saničanin --- Kolašinac
Hadžiahmetović / Krunić -- Cimirot --Pjanić
Višća ---- Džeko ----- Hotić / Hajradinović / Gojak / Stevan.
Ja mislim da će to ovako izgledati, i otprilike najozbiljnija ekipa za baraž. Ovo je nekako 15/16 igrača na koje možemo ozbiljno računati.
Jer celik igra kantonalnu ligu
To je grad kriv, ko je upucen zna zasto.
Lakše sve odraditi i prepremit, pogotovo igracima.
aerodrom -trening kamp 45 minuta
Ja sam negdje pročitao da će biti, ali treba ponovo provjeriti.
Zapustili su Bilino Polje, Grbavica trenutno izgleda ljepše i na tribinama i na terenu, nažalost sve ide ka Sarajevizaciji reprezentacijebabino je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:43aerodrom -trening kamp 45 minuta![]()
smjestaj, trening -puno lakse, profesionalnije u trening kampu u zenici.
privatnost veca u zenici, iz sobe izlaze na teren koji je odlican, nema zayebancije sa familijom i drustvom, nema izlazaka ili sto bi lulic rekao, nema kafa i kolaca![]()
jedino ako je teren los na bilinom polju, onda bih razumio promjenu stadiona.
interesuje me one fleke sto su se vidjele na prenosu protiv poljske? je li ono samo razlika u boji trave ili je i teren losiji na tim mjestima?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, boatenkk, Google Adsense [Bot], Proximic i 33 gosta.