FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kolko cemo para dobit otp. od saveza?
znaci dobijamo dzabaluka VAR

UEFA je bila objavila da na svim stadionima na kojim ce se igrati PLAY OFF kvalifikacija Lige prvaka, kvalifikacija Lige europe, kao i utakmice baraza za EURO 2020 ( odnosno vec sad EURO 2021 ) mora biti VAR tehnologija. Izuzetak su bila prva 3 pretkola za LP i LE. Ne znam da li se sta promjenilo u medjuvremenu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ako bude opet akcija kupovine karata/donacija, nek Džeko jopet kupi 200, ja ću 50.
Mada njemu je puno lakše, u Italiji na troje djece ima sigurno tri stoje doplatka.
Mada njemu je puno lakše, u Italiji na troje djece ima sigurno tri stoje doplatka.
💩💩
Kad su vec prihvatili sad iz Uprave nek urede onaj zid na Jugu i taj dio. Nije to skupo, da bude bolji kadar. Malo nek ga urede i Manijaci nek opale neki grafit i tip top.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Uprava neka pokrene pricu za novi jug, savez, grad, opcina, kanton, vlast, bog - otac, samo da konacno krene.
Mjau !
Ali imaš onaj fiksni VAR na stadionima i ona tzv. pokretni VAR (valjda UEFA donese sve one kamere i ostale zayebancije), uglavnom koliko ja znam u baražu će biti taj pokretni i koristit će se samo za te utakmice.TMovac je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:21znaci dobijamo dzabaluka VAR![]()
![]()
![]()
![]()
UEFA je bila objavila da na svim stadionima na kojim ce se igrati PLAY OFF kvalifikacija Lige prvaka, kvalifikacija Lige europe, kao i utakmice baraza za EURO 2020 ( odnosno vec sad EURO 2021 ) mora biti VAR tehnologija. Izuzetak su bila prva 3 pretkola za LP i LE. Ne znam da li se sta promjenilo u medjuvremenu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Poštovani forumaši,
Čitam forum četri godine sad sam odlučio da se i ja registrujem želim nam puno sreće u tekućoj sezoni i aBd da podignemo duplu krunu.
Čitam forum četri godine sad sam odlučio da se i ja registrujem želim nam puno sreće u tekućoj sezoni i aBd da podignemo duplu krunu.
Malta voli Želju
-
- Kontakt:
hahahaha ma citam ga svakako pa kontam da sta pametno i napisem nakon toliko vremena
Malta voli Želju
Kad' se ocekuje povratak Boje na teren ? 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!