Fuj! Ovaj forum vise nije sto je bio, povlačim se do nekih boljih vremena!AlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 18:59Zato što smetate ovdje nama raznomišljenicima koji smo u službi Kluba, a ne tamo Sabrine, plinovođe i rumenog.joker90 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:24Sto ne mozemo glabat na ovom?AlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:46
Treba napraviti forum samo da vi istomišljenici možete glabati jedno drugom.
Kad treba kritikovati, kritikujemo, kad treba pohvaliti, mi pohvalimo!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Unuk Halida Bešlića počeo trenirati fudbal, na poklon od dede dobio dres Sarajeva.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Utorak je sveti dan za transfere. Čini mi se da je i Adukor predstavljen u utorak 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma vala stalno negativa neka u životu,ja kont'o bar ovdje da nas opuca pozitiva...AlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 20:31Monotoni ste mi, vazda pozitiva. Ovako se krvimo na svakom koraku, a ne mogu nam modovi ništa jer ne psujemo. Milina.
Ja od papige još očekujem Osmankovića i Veselinovića u paketu do kraja sedmice.
Ali eto ne valja ni to, valjda uslo to sa ovom koronom, koje pozitivan taj je tač...
Samo negativni opstaju...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 14 sep 2020, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Evo ga kanarinac je bacio udicu krenulo je, a posle par dana će se **** sve do portira u klubu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
@joker90

@vanja
Kako će nas opucat pozitiva, vidiš li da ćelava ubleha nije sposobna dovesti desnog beka i napadača?

@vanja
Kako će nas opucat pozitiva, vidiš li da ćelava ubleha nije sposobna dovesti desnog beka i napadača?

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma ja Boga mi iscekujem opet raspravu oko Seata...AlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 20:59@joker90
![]()
@vanja
Kako će nas opucat pozitiva, vidiš li da ćelava ubleha nije sposobna dovesti desnog beka i napadača?![]()

Sarajevo ili Željezničar? Ma, Sarajevo, oni su mi draži. Vjerovatno zbog toga što imaju te neke bratske odnose sa Veležom.
Amina Kajtaz jedna je od nas.
Amina Kajtaz jedna je od nas.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije furanje,jeste povreda ali nije lom rebra ,laksa je malo povreda rebra.Danas je trening propustio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Polako momak.
Jedan je @Zundo!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jbg to mozemo shvatiti samo mi forumski veterani

To je bilo vrijeme kada je majkl bio kralj insajdera i svaki put kad baci insajdersku da ce neko doci, obavezno postavi ovu pjesmu

Ko je sa nama do nedjelje

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Da vi znate koliko @Vanja ima informacija koje neće da iznosi ovdje, vi biste se sjebali. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.