na parking uefesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:25Gdje nazad

skinite mu točkove ha ja
neš ti niđe

na parking uefesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:25Gdje nazad
Nije ništa slagao, i trava je u SDA bojama..sampras je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:29Bolje da si se vadio da si mlad, nego "iskusan", a neznalica.Beduin je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:20Cuj jel te stid neznanja. Premisljam se da li sa maloljetnicima nastaviti konverzaciju jer nisi kadar shvatiti poentu.feniksptica je napisao/la: ↑14 sep 2020, 19:56
Haha vidis da su ljudi sami od sebe poceli temu. A ti istrazi dvije stvari. Cije je Kosevo i ko ga je prvo Sarajevu otudjio i drugo baziraj se na 2006 i neke ugovore Zelej i vezi stadiona.
Je l te stid neznanja.
Ljudi sebi napravili stadion, agresor ga skoro unistio, ljudi se digli iz pepela jos jaci i odlucniji i sad imaju se cime hvaliti, imaju sta staviti pod hipoteku, imaju sta rentati i uzeti pare ili zabraniti nekome ako im se digne qurac, farbaju stadion u klubske boje.
A gdje ste vi sa "vasim" stadionom? Jos uvijek u SDA bojama stadion, sto je kontradiktorno bordo-bijelima, jelde? I da nema one zastave FKS na jarbolu tacno niko ne bi znao da igrate tu utakmice. I onda podjes na neku fpricu mi suknuti, neke godine spominjati, boli me tuki za sporove Zelje i njihovog Sportskog drustva, cinjenica je da pare od nekog koncerta ili uplate drugog kluba da igra na Kosevu ne idu u FKS, za razliku od Grbavice i Zelje.
I cuj vas stadion, a krajem prosle godine vam vlasnik razmatrao da pravi novi stadion koji bi bio u vlasnistvu kluba, samo se zaletio i mislio to je samo pokazes prstom i tu pravis stadion.
A vi igrajte na BP, pored vaseg stadiona.
Ko ti je slagao ovo sve što si napisao?
Mozda nesto i ne znam, nesto nisam upratio, ali tvoj nacin odgovora je jadan, u najmanju ruku. Valjda me ispravis gdje grijesim, ja sam spreman priznati gresku, ljudski je to druze.sampras je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:29Bolje da si se vadio da si mlad, nego "iskusan", a neznalica.Beduin je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:20Cuj jel te stid neznanja. Premisljam se da li sa maloljetnicima nastaviti konverzaciju jer nisi kadar shvatiti poentu.feniksptica je napisao/la: ↑14 sep 2020, 19:56
Haha vidis da su ljudi sami od sebe poceli temu. A ti istrazi dvije stvari. Cije je Kosevo i ko ga je prvo Sarajevu otudjio i drugo baziraj se na 2006 i neke ugovore Zelej i vezi stadiona.
Je l te stid neznanja.
Ljudi sebi napravili stadion, agresor ga skoro unistio, ljudi se digli iz pepela jos jaci i odlucniji i sad imaju se cime hvaliti, imaju sta staviti pod hipoteku, imaju sta rentati i uzeti pare ili zabraniti nekome ako im se digne qurac, farbaju stadion u klubske boje.
A gdje ste vi sa "vasim" stadionom? Jos uvijek u SDA bojama stadion, sto je kontradiktorno bordo-bijelima, jelde? I da nema one zastave FKS na jarbolu tacno niko ne bi znao da igrate tu utakmice. I onda podjes na neku fpricu mi suknuti, neke godine spominjati, boli me tuki za sporove Zelje i njihovog Sportskog drustva, cinjenica je da pare od nekog koncerta ili uplate drugog kluba da igra na Kosevu ne idu u FKS, za razliku od Grbavice i Zelje.
I cuj vas stadion, a krajem prosle godine vam vlasnik razmatrao da pravi novi stadion koji bi bio u vlasnistvu kluba, samo se zaletio i mislio to je samo pokazes prstom i tu pravis stadion.
Skim se vi raspravljate.Beduin je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:37?sampras je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:29Bolje da si se vadio da si mlad, nego "iskusan", a neznalica.Beduin je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:20
Cuj jel te stid neznanja. Premisljam se da li sa maloljetnicima nastaviti konverzaciju jer nisi kadar shvatiti poentu.
Dobijamo mi VAR
ma u srijedu je lagano za vas 2-3 razlike..
Beduin je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:20Cuj jel te stid neznanja. Premisljam se da li sa maloljetnicima nastaviti konverzaciju jer nisi kadar shvatiti poentu.feniksptica je napisao/la: ↑14 sep 2020, 19:56Haha vidis da su ljudi sami od sebe poceli temu. A ti istrazi dvije stvari. Cije je Kosevo i ko ga je prvo Sarajevu otudjio i drugo baziraj se na 2006 i neke ugovore Zelej i vezi stadiona.
Je l te stid neznanja.
Može onda i x u Tuzli ako ćemo spremni dočekati Astanu
prošle godine vam ja reko i za Grbavicu i Bilino da ce dobit VAR, tj. da se počelo radit na tome, adaptiranje prostora(na Bilinom mislim da je i urađena prostorija nisam siguran)...ali je to stalo s ovim sranjem, dobro bi bilo da to uvedu za sljedeću sezonu ali sumnjam iskreno, nisu ni terene i reflektore završili što su trebali...svrakino1921 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:42Dobijamo mi VAR
Kao donaciju od Uefe
Ne moze pokretni VAR u jeku pandemije Covid-19
Mora bit stacionarni![]()
U Tuzli vam je prvi poraz !
Chipas, corn flakes piletina i onaj drugi bordo kolač sa lijeve strane i imamo dogovor.
Ma moze i kod njih, neku pastu da zdrmam.
Fali Olimpiku 5-6 igraca iz prve postavesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:50Cuj u Tuzli im je prvi poraz
Nikad ne podcjenjuj Olimpik i Otoku
fali i vamasamirr je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:53Fali Olimpiku 5-6 igraca iz prve postavesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:50Cuj u Tuzli im je prvi poraz
Nikad ne podcjenjuj Olimpik i Otoku
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46 i 20 gostiju.