Ben, Stilersi?
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Washington na TD-u. Kako je ostao na nogama i ušunjao se.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Joj ludnice 
Obratite paznju kad se probudite šta je radio Gostkowski veceras za Titane, ono je komedija nad komedijama.
I na kraju ga zabi za pobjedu s 20 jardi, inace meni je patnja gledati ovako za pare ove zadnje sekunde protivnika od kad mi je Rodgers uzeo godinu života kad je ovo uradio..
6 glava me ovo koštalo vec se bio spremio da idem s rajom na vikendicu i da se uzme raznih opijata valjao sam se po podu bio nakon ovoga.
I na kraju ga zabi za pobjedu s 20 jardi, inace meni je patnja gledati ovako za pare ove zadnje sekunde protivnika od kad mi je Rodgers uzeo godinu života kad je ovo uradio..
6 glava me ovo koštalo vec se bio spremio da idem s rajom na vikendicu i da se uzme raznih opijata valjao sam se po podu bio nakon ovoga.
Gostkowski 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Znaci MM u GB bio ziheras a sad glumio Garreta 
Uglavnom, gledo utakmicu i samo vidis jedan po jedan u bolnicu..
Vidim haman nemamo LB, nazad kvantitet ali slabo kvalitete..napad ide na Zeke pogon, Dak nikakav napredak. Jbg.
Edit: Zaboravio spomenuti FF. Draftovo onako, nisam nikakvu analizu bacio za prvo kolo sto se K i D tice. Moglo se bolje. Ali opet mi falio Conner sinoc za pobjedu i lik se povrijedi nakon par akcija. Jbt fantasy!
Uglavnom, gledo utakmicu i samo vidis jedan po jedan u bolnicu..
Edit: Zaboravio spomenuti FF. Draftovo onako, nisam nikakvu analizu bacio za prvo kolo sto se K i D tice. Moglo se bolje. Ali opet mi falio Conner sinoc za pobjedu i lik se povrijedi nakon par akcija. Jbt fantasy!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ja nisam stigo, totalna frka ovih dana, sad ću na dvici sačekati da ti nešto uzmeš
na kraju pokloni edo randy-ju ovog pittsburg startera

na kraju pokloni edo randy-ju ovog pittsburg startera
naravno neće on nikad dobiti tih 63 miliona, ali 30-40 hoće poprilično sigurno, ostalo je za novinare i rezime
slično je i za kamaru, zvanično isto pet godina preko 60 miliona, ali realno je to ugovor koji vrijedi maksimalno 3-4 godine od kojih kamara mislim ima malo preko 30 garantovanih i to je to.
te zadnje 2 godine sa platom od 15-20 miliona su totalna šuplja, tu bude ili restruktuiraj ugovor i zadovolji se sa puno manje, ili ti je vozdra!
vazda sam mislio da su glavna skijališta u meribelu, ali po ovome je skoro sve sa druge strane u kuršavelu

sjećam se dobro, na oilimpijadi u albervilu je zvanično bilo da muškarci voze u valdizeru a žene u meribelu, a ono staze u kuršavelu sa jedne strane i valtoranu sa druge (pogledao sam mapu tri doline) ..... prodali nam francuzi šuplju
sjećam se dobro, na oilimpijadi u albervilu je zvanično bilo da muškarci voze u valdizeru a žene u meribelu, a ono staze u kuršavelu sa jedne strane i valtoranu sa druge (pogledao sam mapu tri doline) ..... prodali nam francuzi šuplju
Hahaha. Ja te razumijemjestamaji je napisao/la: ↑16 sep 2020, 16:57vazda sam mislio da su glavna skijališta u meribelu, ali po ovome je skoro sve sa druge strane u kuršavelu![]()
sjećam se dobro, na oilimpijadi u albervilu je zvanično bilo da muškarci voze u valdizeru a žene u meribelu, a ono staze u kuršavelu sa jedne strane i valtoranu sa druge (pogledao sam mapu tri doline) ..... prodali nam francuzi šuplju![]()
Max Allegri
ubili landini landu 
dobra etapa ....izgura tip do 3km prije cilja i uloviše ga, tjv pušta kussa ... interesantno
ajmo lopez, dosta više ovih slovenaca 
koja je sjebada kad se ovako mučiš uzbrdo a onda motor prozuji pored tebe

konačno jedna pravo cool etapa
ko u dobra stara vremena

konačno jedna pravo cool etapa
Prijenosi na SK za 2. kolo:
TNF - SK1
TB-Car - SKHD
Ind-Min - SK5
Hou-Bal - SKHD
LAC-KC - SK3
SNF - SK1
MNF
TNF - SK1
TB-Car - SKHD
Ind-Min - SK5
Hou-Bal - SKHD
LAC-KC - SK3
SNF - SK1
MNF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.