Naravno (samo 20 mil otkup za takav kvalitet pa makar on bio i podložan ozljedama je ništa) i čak ako je vjerovatni medijima Sensi i Barella su jedini nezamjenjivi vežnjaci u timu kada su transferi u pitanju.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
kakav teror ce uslijediti u "serie a" :tokralju:
Jel skupio Lotito ove godine vise love za ljude u zutom, prosle godine ga korona opuhala ?
immobile, muriqi i j. correa i napad je kompletiran :tokralju:
Evo gledam utakmice,u Nizozemskoj gledatelji,u Francuskoj gledatelji...makar poluprazno i dalje sve 50 puta bolje izgleda nego sa praznim tribinama.U Francuskoj čak ima i organiziranog navijanja.Red bi bio da Talijani od 10. mjeseca otvore stadione.
lucas biglia potpisao za karagumruk, sta god to bilo
kakav idiot, bio je kapiten u laziju, igrao odlican fudbal i odlucio preci u milan, pa ajde da je to milan koji igra lp il se bori za titule, pa da ga razumijem, al preci u raspad od ekipe i protraciti tri godine i zavrsiti ovako, ne mogu reci da mi ga je zao
kakav idiot, bio je kapiten u laziju, igrao odlican fudbal i odlucio preci u milan, pa ajde da je to milan koji igra lp il se bori za titule, pa da ga razumijem, al preci u raspad od ekipe i protraciti tri godine i zavrsiti ovako, ne mogu reci da mi ga je zao
Chini ba ostade ti Messi u klubu, nezadovoljan si tim potezom cini mi se?Chinaglia je napisao/la: ↑14 sep 2020, 19:38lucas biglia potpisao za karagumruk, sta god to bilo
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
nisam nezadovoljan, drago mi je sto je ostao cisto jer ta ljubavna prica treba imati sretan kraj, odnosno da messi zavrsi karijeru u barcimeho-medo je napisao/la: ↑14 sep 2020, 20:40Chini ba ostade ti Messi u klubu, nezadovoljan si tim potezom cini mi se?Chinaglia je napisao/la: ↑14 sep 2020, 19:38lucas biglia potpisao za karagumruk, sta god to bilo
no, sto se tice barce kao barce, vjerovatno bi bilo bolje da je messi napustio klub, cisto jer bi se stil igre promijenio u potpunosti, odnosno, ekipa ne bi bila ovisna o messiju, igralo bi se timski, a kvaliteta sigurno ima, vise bi do izrazaja dosli npr griezmann i coutinho, kao i vezni fudbaleri de jong, pjanic, riqui itd, a ovako ce, pretpostavljam, i dalje biti messijeve vodonose i dosta igraca nece doci do izrazaja
Rumeni do izražaja može doći jedino kmečanjem i trčanjem za sucima.
Lotitu je izgleda savrseno dosla ova korona, taman da dovede par ovih otpadaka i ispadne kao da je ulozio
u medjuvremenu Kumbulla odlazi u Romu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zanimljivo Tonali kazu done deal ide u Inter,zavrsi u Milanu,pa onda Kumbulla je done deal ode u Inter,a evo zavrsi u Romi
Oluja se sprema
Oluja se sprema
- IlPrincipino
- Kontakt:
To mi nikada neće biti jasno.
Sinoć u prvom sastavu B.Dortmund dijete od 17 godina. Otac mu mogu biti
inter ima priliku da dovede Tonalia, Kumbullu, prodali su Zaniola a stigli su Kolarov koji u cvijetu mladosti. Doći će vrlo vjerovatno i Vidal po Marottinom oprobanom načinu. 2+1 pa ćeš onda imati igrača kao što je Khedira sa platom preko 6 miliona. Tu je Young.
Većina igrača i jest za klupe i da se proširi roster ali da se mene pita ja bih opet prije uzeo Tonalia nego Vidala.
Sinoć u prvom sastavu B.Dortmund dijete od 17 godina. Otac mu mogu biti
inter ima priliku da dovede Tonalia, Kumbullu, prodali su Zaniola a stigli su Kolarov koji u cvijetu mladosti. Doći će vrlo vjerovatno i Vidal po Marottinom oprobanom načinu. 2+1 pa ćeš onda imati igrača kao što je Khedira sa platom preko 6 miliona. Tu je Young.
Većina igrača i jest za klupe i da se proširi roster ali da se mene pita ja bih opet prije uzeo Tonalia nego Vidala.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sjetim se tako Aguera, Witsela i jos nekih igraca koji su cekali predstavljanje u Juventusovom dresu i potpisali za druge klubove. Beppe style
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
lotito (smecar) ne ulaze mnogo, al ulaze pametno
vidim da potcjenjujes muriqija i faresa, no, dobro, vrijeme ce pokazati dal su dobre kupovine il ne, a sta ces tek reci za kim min jaea :kafa:
Opcenito mi ta pojacanja iz turske superlige smrde, koliko ih je samo proslo kroz Inter i svi su bili ispodprosjecni. Ne mora znaciti ali evo recimo onaj Norvezanin koji se povezuje sa Interom (Sorloth) bio je promasaj u EPLu i dođe tamo i iz ruganja utrpa 30 golova.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Beduin
- Kontakt:
Iz Turske lige da bude pojacanje Interu, Juvetu i slicnim klubovima, meh. To postaje raritet, u pravom smislu.
I sama Turska repka je sve gora i gora, kao i sama liga.
I sama Turska repka je sve gora i gora, kao i sama liga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
muriqi je zivotinja, krupan, snazan, ima top u lijevoj nozi, dobar u igri glavom, bice on pojacanje, ne sumnjam u toTritolone je napisao/la: ↑15 sep 2020, 13:42Opcenito mi ta pojacanja iz turske superlige smrde, koliko ih je samo proslo kroz Inter i svi su bili ispodprosjecni. Ne mora znaciti ali evo recimo onaj Norvezanin koji se povezuje sa Interom (Sorloth) bio je promasaj u EPLu i dođe tamo i iz ruganja utrpa 30 golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.