Ne pratim više ažurno ko prije, evo me ko irfo em obaveze em me Mladost dotukla

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ne pratim više ažurno ko prije, evo me ko irfo em obaveze em me Mladost dotukla
Ne moraas ti ni biti hitar i azurirati na vrijeme,radije ti nama ovdje bacaj analize da se procita sta kvalitetno,mogao si vala nesto o Krupi kad uhvatis vremena
Špic Krupe nije loš, evo sad su igrali sa Slobodom dade čovjek 2 gola glavom. A mogli su i treći na kraju isto glavom čini mi se Makitan je opalio ali golman Slobode strašno odbrani, preporučujem da pogledate odbranu na kraju klipa. Tako da čini se kod prekida se treba pazit Krupe.
Uhh jos djeluje Amarovski tip igracabraco je napisao/la: ↑15 sep 2020, 12:54Špic Krupe nije loš, evo sad su igrali sa Slobodom dade čovjek 2 gola glavom. A mogli su i treći na kraju isto glavom čini mi se Makitan je opalio ali golman Slobode strašno odbrani, preporučujem da pogledate odbranu na kraju klipa. Tako da čini se kod prekida se treba pazit Krupe.
Juve je itekako odustao od Suareza jer igrac nece da napusti Barcu ako mu ne isplate cijelu zadnju sezonu sto Barca nije u stanju da uradi (trenutno). I naravno da nemaju vremena da sada cekaju hoce li se ovi dogovoriti. Zato se okrecu drugim alternativama a trenutno ih i nema bas puno. Dzeko je tu kao najbolja opcija gledajuci rutinu, saldo golova, plata itd.wolfie je napisao/la: ↑15 sep 2020, 12:33Nije Juve odustao od Suareza, vec je Pirlu Dzeko bio uvijek prvi pik a sada se otvorila mogucnost da se to zavrsi.
Brutala bas ,uvijek je Krupa imala zanimljivih igraca ali vjerujem da dovedemo nekoga od njih bio bi promasaj i zaboravio bi hodati
Kako god ti kazes.ReX je napisao/la: ↑15 sep 2020, 13:03Juve je itekako odustao od Suareza jer igrac nece da napusti Barcu ako mu ne isplate cijelu zadnju sezonu sto Barca nije u stanju da uradi (trenutno). I naravno da nemaju vremena da sada cekaju hoce li se ovi dogovoriti. Zato se okrecu drugim alternativama a trenutno ih i nema bas puno. Dzeko je tu kao najbolja opcija gledajuci rutinu, saldo golova, plata itd.
Eee kad se sjetim koliko smo ih prizivali da dođu kod nas. Nije mogao proći dan prelaznog roka, a da ne prizivamo njihove igrače i ne samo njihove već i iz drugih ekipa, baš je bilo izbora za razliku od danas. Pisao sam već, a evo realno koliko smo ovih igrača sa ovog spiska na slici spominjali svaki dan na temi da dođu kod nas?
Najgore od svega sto mislim da smo 5 igraca doveli sa ovog spiska da bi imali bar jednu titulu vise i bar jednog prodali za finu cifrubraco je napisao/la: ↑15 sep 2020, 13:10Eee kad se sjetim koliko smo ih prizivali da dođu kod nas. Nije mogao proći dan prelaznog roka, a da ne prizivamo njihove igrače i ne samo njihove već i iz drugih ekipa, baš je bilo izbora za razliku od danas. Pisao sam već, a evo realno koliko smo ovih igrača sa ovog spiska na slici spominjali svaki dan na temi da dođu kod nas?![]()
![]()
Još na to dodaš Slobodu kad se okrenula osipat: