BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Mislim da je red da ga neki domaći medij opere na ruke. Dovoljno je pogledati ova zadnja tri gema da se vidi koja je to količina nedojebanosti 
Kasno je sad za to, to je morao biti prvi potez nakon osvajanja ona 2 ATP turnira u Rusiji.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
next please 
Ma nije kasno, u najboljim godinama je kad je tenis u pitanju, može on još uvijek uzeti jedan-dva ATP turnira ako se dozove.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma o tome se prica od kako znam za ovaj forum, popravi servis, sredi mentalitet, nadji kvalitetnog trenera itd. Jednostavno treba prihvatiti da se to nece desiti i da je dzaba pisati, njemu tenis nije na prvom mjestu a s obzirom na njegovu tjelesnu gradju i sve nedostatke koje ima treba tenis i u snu da trenira da dostigne taj top 50 nivo koji toliko prizeljkujemo.Harika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:01Ma nije kasno, u najboljim godinama je kad je tenis u pitanju, može on još uvijek uzeti jedan-dva ATP turnira ako se dozove.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Treba mu žena da ga prati 
Mozda je imao infornaciju da ce biti sretni gubitnik.
Damir iduce sedmice prijavljen na celendzer u Italiji, ako ne otkaze nakon jucerasnjeg blama
Sta li je sa Mirzom, mogao je bar prijaviti i igrati kvale celendzera iduce sedmice, ukoliko nije odustao od tenisa i ima namjeru se vratiti bar u top200.
Sta li je sa Mirzom, mogao je bar prijaviti i igrati kvale celendzera iduce sedmice, ukoliko nije odustao od tenisa i ima namjeru se vratiti bar u top200.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Džumhurov trener pozitivan na COVID 19, Damir ne igra na Roland Garrosu.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jes,kaze da nema sanse da igra,et ode mu 60k eura 
E fakat ga neće
Ma, ovo mu bi mu trebao biti znak da se rjesava beogradskih trenera, a time i Beograda 
nek nam baci jos jednu ovakvu sliku iz pariza 
Sranje
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Brkic uzeo celendzer i po prvi put usao u top100 u dublovima 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Damir izgubio 2:0 u kvalama za celendzer u Splitu, od tipa koji je 305 na atp listi. Gledao sam pola drugog seta, samopouzdanje i koncentracija su mu na nuli!
Ovo mu je daleko najlosija sezona otkako je profesionalac. Jos nema pobjede na atp turnirima. Neko kaze da nema ni srece. I srecu treba zasluziti...
Ovo mu je daleko najlosija sezona otkako je profesionalac. Jos nema pobjede na atp turnirima. Neko kaze da nema ni srece. I srecu treba zasluziti...
Od nosioca u glavnom zdrijebu GS-ova, do poraza u kvalifikacijama Challengera.

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.