https://ibb.co/MV3Ym7v
https://ibb.co/SsbqgwM
Nadam se da ćete moći otvoriti fotke, novi sam na forumu

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nisam brate, na svakoj poziciji mi je isti problem. Dodavao sam niže lige i grbove, dok nisam digao sistem sve je bilo u redu. Kasnije sam ponovo, posle dizanja sistema, instalirao igricu i samo prekopirao folder sa pozicijama i grbovima u novi “Sports Interactive” i od tada imam ovaj problem.AshburtonG je napisao/la: ↑19 avg 2020, 03:55Moze bit da si stavio da ti neko od asistenata vodi sve zadatke. Staff responsibilities.
deinstaliraj igru i instaliraj, bolje i to nego da se patiš i radit će.RoadRunner je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:32Nisam brate, na svakoj poziciji mi je isti problem. Dodavao sam niže lige i grbove, dok nisam digao sistem sve je bilo u redu. Kasnije sam ponovo, posle dizanja sistema, instalirao igricu i samo prekopirao folder sa pozicijama i grbovima u novi “Sports Interactive” i od tada imam ovaj problem.AshburtonG je napisao/la: ↑19 avg 2020, 03:55Moze bit da si stavio da ti neko od asistenata vodi sve zadatke. Staff responsibilities.
Instalirao ponovo ali opet isti problemxinxee je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:11deinstaliraj igru i instaliraj, bolje i to nego da se patiš i radit će.RoadRunner je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:32Nisam brate, na svakoj poziciji mi je isti problem. Dodavao sam niže lige i grbove, dok nisam digao sistem sve je bilo u redu. Kasnije sam ponovo, posle dizanja sistema, instalirao igricu i samo prekopirao folder sa pozicijama i grbovima u novi “Sports Interactive” i od tada imam ovaj problem.AshburtonG je napisao/la: ↑19 avg 2020, 03:55Moze bit da si stavio da ti neko od asistenata vodi sve zadatke. Staff responsibilities.
FMSE20 na fmscout placa se 5 eura cini mi se.
(DC/DR) Mujaid Sadick cca 7M €wolfie je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:21Sada prodati nekoliko igraca koji su mi visak i nadam se da cu pronaci nekog mladog BPD jer mi Evans i ne lezi nesto bas u cjelokupnoj koncepciji. Ako uspijem dobiti finu cifru od izlaznih transfera volio bih jos pronaci nekog backup LBa i nekog backup veznog igraca.
Hvala na preporukama, pratit cu ih u nastavku sezone da vidim da li neki od njih vrijedi na ovom sejvu.jopaa7 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 17:03(DC/DR) Mujaid Sadick cca 7M €wolfie je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:21Sada prodati nekoliko igraca koji su mi visak i nadam se da cu pronaci nekog mladog BPD jer mi Evans i ne lezi nesto bas u cjelokupnoj koncepciji. Ako uspijem dobiti finu cifru od izlaznih transfera volio bih jos pronaci nekog backup LBa i nekog backup veznog igraca.
(DC) Oumar Solet 3M € + 10% next sale
(DC) Benoît Badiashile 2.5-3.5M € + 10% next sale
(DC) Perr Schuurs 7M € + 10% next sale
(DC/DL) Josko Gvardiol cca 9M €
(DL) Andreas Poulsen cca 3M €
(DM/MC) Fausto Vera cca 6M €
Ako te zanimaju SS-ovi iz 2025 javi se.
If you already have an Epic account then simply head over to the Epic Games Store any time until 4pm BST on September 24th. Once there, click the ‘Get’ button and FM20 will be yours to own not just for the free week but forever.
Ja sam skino nasu ligu imaju do treca liga TK i itd. Jest da nije dobro uradena, ali sam sebi napravio i doradio ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.