tony-mortale je napisao/la:meskalin je napisao/la:La Repubblica: Cassano dogovorio suradnju s Milanom
Rimski dnevnik La Repubblica tvrdi da bi problematični talijanski nogometaš Antonio Cassano (28) do kraja sezone trebao igrati u dresu Milana...
Iako još službeno nije riješena arbitraža u “slučaju Cassano”, navodno je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani stupio u kontakt s igračevim predstavnicima i postigao dogovor o suradnji. Podsjećamo, Cassanov aktualni klub, Sampdoria, zatražio je raskid ugovora (koji vrijedi do 2013. godine) nakon što je napadač propisno, neukusno i vulgarno izvrijeđao klupskog predsjednika Riccarda Garronea.
Interes za dovođenjem bivšeg napadača Barija, Rome i Real Madrida pokazali su iz najuglednijih talijanskih klubova poput Intera, Milana i Juventusa, ali očito je najbrža i najuvjerljivija bila uprava “rossonera”.
nebi bilo lose da imamo divljeg konja, jer on ko stvoren da igra iz Ibre i Robinha, to jeo ono sto nam fali
---------Ibra-------Robinho (pato)---
---------------Cassano-------
--Abmro---------Princ-------Flamini---
Sedorfa i Prila na klupu

tu jos ide i Gatto i mali Strasser
ma neznam sam šta da mislim o tom, boateng se solidno snašao kao polušpica, casano je dobar igrač al neznam treba li u svlačionici milana još takvih temperamenata i sad ih je dovoljno, a i nije to još ništa zvanično.
danas je inače rođendan AC Milana, 111 godina od osnivanja tog giganta

Pa naravno da treba brate, jer Boa je dobar protiv Bologne, ali nam treba igrac koji ce ici podjednako dobar i proitv Mnahcestera ili Barce jbg pippo je dao odlicnu izjavu daanas tj jucer:
Inzaghi: Balotelli i Cassano bi se naučili ponašati u Milanu
Talijanski napadač Milana Filippo Inzaghi (37) pozdravio je potencijalni dolazak na San Siro “zločestih dečki” talijanskog nogometa Antonija Cassana i Marija Balotellija...
Nije tajna da je Milan u potrazi za novim napadačima nakon ozljeda kako Inzaghija, tako i Alexandrea Pata, te da se medijski u kontekstu dolaska u klub spominju Balotelli i Cassano. Iako je Balotteli trenutno igrač Manchester Cityja, a Cassano Sampdorije, obojica su na izlaznim vratima svojih klubova.
Upitan misli li da bi se Balotelli i Cassano uspjeli prilagoditi i uklopiti u momčad Milana, Inzaghi je rekao:
- Oni bi shvatili kako se treba ponašati da dođu ovdje jer u protivnom ne bi bili dio momčadi i igrali bi vrlo malo. Ima igrača u našoj momčadi koji vas nauče kako se treba ponašati. Ljudi poput Alessandra Costacurte i Paola Maldinija su mene naučili. Ali ne znam hoće li oni uistinu doći u Milan.
nema zajebnacije imas 28 godina, ili ces igrati i truditi se ili ces ostati upamcen ko VELIKI talenat koji u zivotu nije nikada nista osvojio

cudo ovo je i on sam rekao Balloteliju da se smiri, inace ce ostati samo talenat

a u nasoj svlacionici jedino ko je karakter je Ibra, ostali su svi donji Zub zna da od njega nema nista Pato sav smotan ko djete, ovi ostali nista, Pricn sezna kontrolisati, jbg i divlji konj bi tu bio donji