Pa iduci put kad slavili ti ides s nama, ipak ti je tata stari velezovac, moras nastavit njegovim stopamaAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:06Ma milina vas gledat kako slavite pobjede protiv nas u koloni vozila i vatrometom samo potvrdjuje cinjenicu tko je NAJVECI mostarski klub.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:03Vidi ih sto su se okupili cim se spominje pad Veleza![]()
Jos im fali onaj levat MM sa kljucevima od auta![]()
Ne morate brinut za nas, tu smo mi da jos godinama ocitavate bukvicu svojim igracima zbog poraza od jedinog mostarskog kluba![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pusti ljude nek slave, uz laznu titulu prvaka "druge lige" prilikom povratka u premijer ligu ova utakmica im sve znaci...bar nek malo namirisu osjecaj veselja...ipak davne 1989 zadnja se europska igrala, gigant je to!
HŠKZ
Pošto sam primijetio da se na ovoj temi neki čude lošim travnjakom na stadionu Otoka pa da im objasnim o čemu se radi. Direktor ili šef u "Lokomu" je zabranio radnicima na stadionu da zalijevaju travnjak kako bi uštedili na računu za vodu, pa je onda izgorio travnjak na suncu. Ljudi iz kluba su uspjeli nagovoriti ljude iz "Lokoma" da barem malo zaliju teren dva ili tri dana pred utakmicu protiv Veleža. Nema potrebe dalje komentarisati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemojte ga zaljevat jos sutraMancini je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:17Pošto sam primijetio da se na ovoj temi neki čude lošim travnjakom na stadionu Otoka pa da im objasnim o čemu se radi. Direktor ili šef u "Lokomu" je zabranio radnicima na stadionu da zalijevaju travnjak kako bi uštedili na računu za vodu, pa je onda izgorio travnjak na suncu. Ljudi iz kluba su uspjeli nagovoriti ljude iz "Lokoma" da barem malo zaliju teren dva ili tri dana pred utakmicu protiv Veleža. Nema potrebe dalje komentarisati.
Ako mozete izvucite bod
Ako pobjedite ostali ste u ligi
Sretno sutra
Taj klub jeste bolji ali nije mostarski. Bez obzira sta im se desava i desavalo i desavat ce, oni su jedini pravi mostarski klub.. Ovi sto su rusili taj grad ne mogu imati taj epitet. I da, Velez se patio, dohavizao i mozda ce opet da se pati, al ce vazda trajati, to svi znamo. Vama kad jednom dodje pad - bit ce a la Brotnjo. Bez povratka. Vjerujem da ste i vi svjesni toga pa lajete dok mozeteAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:06Ma milina vas gledat kako slavite pobjede protiv nas u koloni vozila i vatrometom samo potvrdjuje cinjenicu tko je NAJVECI mostarski klub.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:03Vidi ih sto su se okupili cim se spominje pad Veleza![]()
Jos im fali onaj levat MM sa kljucevima od auta![]()
Ne morate brinut za nas, tu smo mi da jos godinama ocitavate bukvicu svojim igracima zbog poraza od jedinog mostarskog kluba![]()
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
svrakino1921 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:20Nemojte ga zaljevat jos sutraMancini je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:17Pošto sam primijetio da se na ovoj temi neki čude lošim travnjakom na stadionu Otoka pa da im objasnim o čemu se radi. Direktor ili šef u "Lokomu" je zabranio radnicima na stadionu da zalijevaju travnjak kako bi uštedili na računu za vodu, pa je onda izgorio travnjak na suncu. Ljudi iz kluba su uspjeli nagovoriti ljude iz "Lokoma" da barem malo zaliju teren dva ili tri dana pred utakmicu protiv Veleža. Nema potrebe dalje komentarisati.
Ako mozete izvucite bod
Ako pobjedite ostali ste u ligi
Sretno sutra
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lažni Rigi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ne mogu oni to shvatit Steven, oni razumiju samo 50KM pred izbore i polazak u rusilacke pohode kad zive duse u starom gradu nema
Koliko je smijesno to sto rade, jos je smijesnije njihovo postojanje.. ee tuzna HDZ mladezi
Koliko je smijesno to sto rade, jos je smijesnije njihovo postojanje.. ee tuzna HDZ mladezi
- Beduin
- Kontakt:
Ne pricam ja u ime strumfova, nego mi jadna ta ismijavanja tudjeg uspjeha jer ti klub ne moze isto to napraviti. Budimo realni, j3bemu vraga.Denchi je napisao/la: ↑15 sep 2020, 18:34Pa interesuje te sve oko FK Sarajeva, ocigledno, jer dvolicno pricas nesto u ime strumfova, a tvoj klub nema svoj stadion...Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2020, 17:57Sta mi ovo pokazujes da znas kopirati link na forum?Denchi je napisao/la: ↑15 sep 2020, 17:47
https://clanstvo.fksarajevo.ba/
Kad te toliko interesuje...![]()
Pored Tusnja kad prodjes od ulaza preko Zapadne tribine do Sjeverne sve u bojama i obiljezjima FK SLOBODA druze, i najveci laik bi pogodio ko tu igra i ciji je stadion pa makar on bio trenutno i u vlasnistvu grada.
Kod vas i kucice za rezervne igrace zelene, jel te stid se javljati?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve si rekao, samo jedno nije tacno... Imaju malo vise od 50 km, to je pred ove izbore, i dodaj jedno 25 eur, sendvic i flasicu Jana vode za izbore u Hrvatskoj... (kako im se da ici u onim autobusima bez klime nikad mi nece biti jasno)Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:29Ne mogu oni to shvatit Steven, oni razumiju samo 50KM pred izbore i polazak u rusilacke pohode kad zive duse u starom gradu nema![]()
Koliko je smijesno to sto rade, jos je smijesnije njihovo postojanje.. ee tuzna HDZ mladezi![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
FK Dogodine
Kad vidim lazni oci mi zacakle
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nesto mi je Steven dobro upoznat u ove organizaciske odbore i nacine glasanja tipicna SDA mladez zato ti i vjerujem da je SDA digla ruke od srpskog kluba Veleza(osnovan od strane gacana, nevesinjaca iz I. Hercegovine) javna je tajna da su pumpanjem novca u klub htjeli dobiti simpatije za izbore i veliku pobjedu medju bosnjacima grada Mostara(cuj SDA financira petokraku, paradoks) ali izgleda pukla tikva i sad SDA - a udara mostarce gdje ih i najvise boli.
Vrijeme ce pokazati da taj klub uopce nije apolitican kao sto se prikazuje vec da je malo solidno plivao dok je bilo love.
Nedolazak igraca provjerenih kao i odlazak Maneva sad i Brandao pokazuje samo da je Steven upravu Bog ga podario sa sto vise djevica kad preseli.
Vrijeme ce pokazati da taj klub uopce nije apolitican kao sto se prikazuje vec da je malo solidno plivao dok je bilo love.
Nedolazak igraca provjerenih kao i odlazak Maneva sad i Brandao pokazuje samo da je Steven upravu Bog ga podario sa sto vise djevica kad preseli.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
A fakat je li iko navijao za taj Zrinjski do ovog rata...

-
belosevic28
- Kontakt:
K'o i za Olimpik, pa ti vidi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Poruka sa Skupštine Želje koja para uši: Bolje Zrinjski, nego Cigani
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.