Tako je, treba ga malo odmoriti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako je, treba ga malo odmoriti
I smiley su necije misljenje kao i izrugivanje....treba i to prihvatit, malo si kontradiktoran...Napapijri je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:17Ljudi, naucite se prihvatiti i tudje misljenje, makar ono u datom trenutku odudaralo od vecine, pa cak i od nekih logicnih razmisljanja. Nema potrebe da se izrugujemo drugom, vrijedjamo ili postavljamo smileye kao reakciju na neciji post. Sasvim je normalno da postoje razlicita misljenja, pa ne bi ni valjalo da svi isto pisemo i mislimo.
Nije ispravljanje bila poenta, vengo sloboda izražavanja, odnosno, pisanja. Realno, niko od nas ne bi dobio više od 3 za ono šta i kako pišemo. Ali, nismo zbog toga ovdje. Jezik i pismo služe kao most i povezuju ljude. Dovoljno je da nekog razumiješ i to je to. Šta ima veze ako to nije most u četiri trake? Uživaj u raznolikosti.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:57E jesi ispravio..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 sep 2020, 19:18Ne morate biti profesori, ni(ti) akademici, ali malo poradite na pravopisu, pizda mu materina! Ćirilo i Metodije, vlastite bi oči povadili.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 sep 2020, 18:59Ne morate biti profesori i akademici, ali poradite malo na pravopisu pizda mu materina. Čirilo i Metodije bi oči povadili..
Neka pišu ljudi kako hoće, nije Liga mladih lingvista.![]()
Isto je to inače kao pisanje malim slovima imena, ne ebe čovjek ni zarezu, ni tačku, ništa.
Cak i protiv Olimpica se stavlja Oremus ispred Hodzicaharis004 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 21:31Kovačević, Oremuš, Šerbečic- Dupovac- Pidro, Đokanović- Pejović, Fanimo- Rahmanović- Jukić, Ahmetović.
Sušića i Tatara ne bi valjalo koristit na onako lošem terenu. Za ovu utakmicu je mozda čak bolji vezni red Oremuš- Đokanović al ne mogu Hodzića stavit na beka nema šanse. U drugom poluvremenu barem zadnjih 15min pokušat sa Hebibom. Pidru obavezno u prvu da dobije na rutini, a i Velkoskog sam poželio gledat
Nadam se ranom golu i laganom privođenju utakmice kraju.
A ti volio da izađu one iz SFK, a?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 sep 2020, 21:47Vala mi je svejedno, bitno je samo da pobjede, a mogu izaći i one iz SFK.
Ne spava noćima radi jedne moj Zundoni..Zundo je napisao/la: ↑15 sep 2020, 21:47A ti volio da izađu one iz SFK, a?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 sep 2020, 21:47Vala mi je svejedno, bitno je samo da pobjede, a mogu izaći i one iz SFK.![]()
Tolike godine @Vene, vakat je se ženit
Ne znam sta da ti kazem, ali za mene smiley predstavlja neki vid izrugivanja. Zar nije bolje napisati konstruktivan post u kojem ces iskazati svoje misljenje? Nekako mi smiley vise izgleda kao provokacija. Ne kazem da i to nije vid komunikacije, ali manje bi paralo oci ako bi uslijedilo uz iskazivanje misljenja kroz konstruktivan post (dobro, osim kada su u pitanju ove Moldavke, onda je i smiley dovoljanDenchi je napisao/la: ↑15 sep 2020, 21:23I smiley su necije misljenje kao i izrugivanje....treba i to prihvatit, malo si kontradiktoran...Napapijri je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:17Ljudi, naucite se prihvatiti i tudje misljenje, makar ono u datom trenutku odudaralo od vecine, pa cak i od nekih logicnih razmisljanja. Nema potrebe da se izrugujemo drugom, vrijedjamo ili postavljamo smileye kao reakciju na neciji post. Sasvim je normalno da postoje razlicita misljenja, pa ne bi ni valjalo da svi isto pisemo i mislimo.
Ne moze Lelic biti promasaj jer je mozda imao 2000 platu i nije opterecenje za klub.To su igraci ako upali dobro i jest.Promasajisu igraci kao npr.Husejinovic pred kraj u Sarajevu koji je imao mozda 15 000 mjesecno i taj te igrac uzme 100 000 za pola godine.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 sep 2020, 16:18Koja je tvoja definicija 'teškog promašaja'?
Težak promašaj su igrači poput Kramara, Simeunovića, Cezara, Emersona, Protića, Guzine, Lelića, Crničkog, Altiparmakovskog itd.
Igrač koji upiše 19-20 nastupa za godinu dana, korektnih nastupa, od kojih je barem pola bio starter, ne može biti svrstan pod 'teške promašaje'. Uz to, opet kažem, uzmi u obzir da je došao zapušten i da je opet imao period kad je bio nespreman kao i cijela ekipa, kad je Jelešković otišao iz već poznatih razloga.
Da je bio solidan, činjenica, da trebamo težiti boljim igračima, sigurno. Evo i težimo boljem i došli smo do toga, zato sad imamo ovako raznovrstan i močan vezni red.
Šta ćeš ti ovdje, nisi našKometa je napisao/la: ↑15 sep 2020, 22:16Ne moze Lelic biti promasaj jer je mozda imao 2000 platu i nije opterecenje za klub.To su igraci ako upali dobro i jest.Promasajisu igraci kao npr.Husejinovic pred kraj u Sarajevu koji je imao mozda 15 000 mjesecno i taj te igrac uzme 100 000 za pola godine.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 sep 2020, 16:18Koja je tvoja definicija 'teškog promašaja'?
Težak promašaj su igrači poput Kramara, Simeunovića, Cezara, Emersona, Protića, Guzine, Lelića, Crničkog, Altiparmakovskog itd.
Igrač koji upiše 19-20 nastupa za godinu dana, korektnih nastupa, od kojih je barem pola bio starter, ne može biti svrstan pod 'teške promašaje'. Uz to, opet kažem, uzmi u obzir da je došao zapušten i da je opet imao period kad je bio nespreman kao i cijela ekipa, kad je Jelešković otišao iz već poznatih razloga.
Da je bio solidan, činjenica, da trebamo težiti boljim igračima, sigurno. Evo i težimo boljem i došli smo do toga, zato sad imamo ovako raznovrstan i močan vezni red.
Svi u napad jedan je Hase
pitar: nastavam ja licim?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 sep 2020, 21:33Nije ispravljanje bila poenta, vengo sloboda izražavanja, odnosno, pisanja. Realno, niko od nas ne bi dobio više od 3 za ono šta i kako pišemo. Ali, nismo zbog toga ovdje. Jezik i pismo služe kao most i povezuju ljude. Dovoljno je da nekog razumiješ i to je to. Šta ima veze ako to nije most u četiri trake? Uživaj u raznolikosti.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:57E jesi ispravio..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 sep 2020, 19:18
Ne morate biti profesori, ni(ti) akademici, ali malo poradite na pravopisu, pizda mu materina! Ćirilo i Metodije, vlastite bi oči povadili.
Neka pišu ljudi kako hoće, nije Liga mladih lingvista.![]()
Isto je to inače kao pisanje malim slovima imena, ne ebe čovjek ni zarezu, ni tačku, ništa.
Sve najbolje želim.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kyle88, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Venom i 69 gostiju.