Jozo Šimunović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Jozo Šimunović
Evo sam na ovoj stranici brojim 6 glasova! Moderatori reagirajte!
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
-
- Kontakt:
Evo sam napiso Monologu, da raja traži da se odstrani šupčetova tema. Mrš Jozo od svetog dresa

"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Sta imas protiv naseg Jozeta, Bosanca?NiftyDribbler je napisao/la:Evo sam napiso Monologu, da raja traži da se odstrani šupčetova tema. Mrš Jozo od svetog dresa![]()
![]()
![]()

Svo ovo njegovo čudno ponašanje i nervna rastrojenost su posljedica okrutnog obreda inicijacije u reprezentaciju gdje je bio prisiljen pjevati njemu do tada nepoznatim osobama(igračima).
Nije ni čudo što je pobjegao. I ja kad bih morao zapjevati pred 25 ljudi koje po prvi put vidim u životu, nikada više ne bih bio isti.
Nije ni čudo što je pobjegao. I ja kad bih morao zapjevati pred 25 ljudi koje po prvi put vidim u životu, nikada više ne bih bio isti.
- robertkosar
- Kontakt:
Neka on ide igrati u lijepu njihovu nama ovakvi sufteri nisu potrebniSaurman je napisao/la:Nevjerovatno da se oko ovog kloca vodi tolika rasprava zbog toga što je izabrao drugu državu.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Eno dzozooo ima sad instagram. Pa puni te malo ako vam je dosadno. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hvala na informacijiMaestro je napisao/la:Eno dzozooo ima sad instagram. Pa puni te malo ako vam je dosadno.

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Samo mu deri instagram profilSalih1984 je napisao/la:Hvala na informacijiMaestro je napisao/la:Eno dzozooo ima sad instagram. Pa puni te malo ako vam je dosadno.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
dobro bi bilo da se predomisli, al je usro i šefa i stanicu, a opet manje od "6"-ice

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
joj jeste zajebani, instagram ratnici :O
Spamat mu profil bi znacilo da je neki faktor. Nebitan frajer uopce, i ovako bi u LN bio tek peti izbor.
Hrvatski skart 

Yebo Jozu, vraćaj istinsku legendu u repku. Ne moram ni pisati ime.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Istekao mu ugovor u Celticu i sad je slobodan igrac.
Povezuje se s Rizesporom i Trabzonsporom
Povezuje se s Rizesporom i Trabzonsporom
Zasto moderatori ne rade svoj posao i ne uklone uopste ovu temu kad je covjek odustao javno od naseg dresa?
Prije ce se ibisevic vratiti iz penzije u reprezentaciju nego ovaj da zaigra za nas.
Prije ce se ibisevic vratiti iz penzije u reprezentaciju nego ovaj da zaigra za nas.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nepotrebna tema, nije naš igrač 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bosansko prokletstvo.Maestro je napisao/la: ↑15 sep 2020, 21:53https://net.hr/sport/nogomet/tuzna-pric ... o-ne-zeli/
Propao![]()
Ključaj

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U najboljim godinama (26) i dalje je bez kluba. Skoro tri mjeseca ima status slobodnog igraca. Izgleda da ga bas nitko ziv ne zeli.
Sedam mjeseci nakon raskida ugovora jos uvijek je bez kluba. Ne zeli ga izgleda nitko ni u Hrvatskoj placati da se ovaj vucara po bolnicama. Realan scenarij je i prekid karijere.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, newton_heath_lyr i 27 gostiju.