Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Profulao penal, pa dva za redom odbranio.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Beg Beg 

Vidi se da mu je dosta znacilo sto je trenirao sa Sehicem, sigurno mu je Seha ukazao na neke stvari.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobar je Ibrišim, al kad lopte idu direkt u njeg.
Obojica su tanki, ali kako izgleda dolazit će još veće rupčage.
Obojica su tanki, ali kako izgleda dolazit će još veće rupčage.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 15 sep 2020, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jedine lekcije koje Ibro moze dati Asmiru su one iz Turskog jezika. Posto ga je Ibro valjda uspio savladati za sve ove godine provedene u Turskoj.
-
- Kontakt:
Sehic je amaterski nizerazredni golman, ja sam recimo dosta bolje golmane susretao na bajramskim turnirima u Doborovcima kod Gracanice, sto mozda i nije iznenađenje s obzirom da je taj turnir dosta kvaliteniji od liga u kojima je amater Sehic branio.
MES QUE UN CLUB!
Pitaj Asmira od koga je najvise naucio u svojoj karijeri? Begovic je imao srece sto je kao mladic dosao na Otok a Sehic je napravio karijeru sa bosanskih livada . Uprkos tome je dokazao da je daleko bolji i kompletniji golman od Begovica. Begovic je gospodin i dobar covjek ali kao golman je par kopalja ispod Sehica. Begovicu treba dati neku funkciju u Savezu da nas predstavlja u UEfi jer ima taj neki smek.
Zvat ću Boruca, uz nogu Husara!
-
- Kontakt:
Begovic za sezonu zaradio sto Sehic nece za dvije karijere i onda glupi Sarajlijica prica o kvalitetu ta dva golmana. 

MES QUE UN CLUB!
I Marko Arnautovic vise zaradjuje od Dzeke, Suareza pa znaci li da je bolji napadac ?Wandelanoite je napisao/la: ↑15 sep 2020, 23:48Begovic za sezonu zaradio sto Sehic nece za dvije karijere i onda glupi Sarajlijica prica o kvalitetu ta dva golmana.![]()
Sta ce Asmir, samo 70k funti sedmicno.Wandelanoite je napisao/la: ↑15 sep 2020, 23:48Begovic za sezonu zaradio sto Sehic nece za dvije karijere i onda glupi Sarajlijica prica o kvalitetu ta dva golmana.![]()
-
- Kontakt:
Problem je sto je Begovic za sezonu zaradio sto Sehic nece u karijeri.
Porediti propalog golmana koji je branio citavu karijeru po Azerbejdzanu i turskim nizeligasima sa golmanom koji je karijeru proveo u Premiershipu moze samo debil.
Porediti propalog golmana koji je branio citavu karijeru po Azerbejdzanu i turskim nizeligasima sa golmanom koji je karijeru proveo u Premiershipu moze samo debil.
MES QUE UN CLUB!
+1Wandelanoite je napisao/la: ↑15 sep 2020, 23:52Problem je sto je Begovic za sezonu zaradio sto Sehic nece u karijeri.
Ovo je stvarno jedan od najgljuplji postova koje sam ikad procitao na forumu u zivotu.Semper je napisao/la: ↑15 sep 2020, 23:50I Marko Arnautovic vise zaradjuje od Dzeke, Suareza pa znaci li da je bolji napadac ?Wandelanoite je napisao/la: ↑15 sep 2020, 23:48Begovic za sezonu zaradio sto Sehic nece za dvije karijere i onda glupi Sarajlijica prica o kvalitetu ta dva golmana.![]()

Da se razumijemo, meni su oni u pet deka tako da ko je bolji moze se diskutovati, ali praviti ovu paralelu na osnovu kesha je tesko diskvalifikovanje hahaha.

@igrajlopte 🐦
Veze ti nemas ...odakle se bega probio do engleske vjeruj mi da se lakse iz bih lige probit...I to dobrano lakse...Semper je napisao/la: ↑15 sep 2020, 23:44Pitaj Asmira od koga je najvise naucio u svojoj karijeri? Begovic je imao srece sto je kao mladic dosao na Otok a Sehic je napravio karijeru sa bosanskih livada . Uprkos tome je dokazao da je daleko bolji i kompletniji golman od Begovica. Begovic je gospodin i dobar covjek ali kao golman je par kopalja ispod Sehica. Begovicu treba dati neku funkciju u Savezu da nas predstavlja u UEfi jer ima taj neki smek.
Sehic bolji od Begovica? Pa nije Begovic primio 4 gola od amateri iz ArmenijeSemper je napisao/la: ↑15 sep 2020, 23:44Pitaj Asmira od koga je najvise naucio u svojoj karijeri? Begovic je imao srece sto je kao mladic dosao na Otok a Sehic je napravio karijeru sa bosanskih livada . Uprkos tome je dokazao da je daleko bolji i kompletniji golman od Begovica. Begovic je gospodin i dobar covjek ali kao golman je par kopalja ispod Sehica. Begovicu treba dati neku funkciju u Savezu da nas predstavlja u UEfi jer ima taj neki smek.

Je li realno da je nekima Sehic kvalitetniji golman od Begovica?Begovic cijelu karijeru u Engleskoj,a Sehicu vrh karijere Konyaspor.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Normus90, sirBobbyMoore i 17 gostiju.