Zbog toga su se i dogovorili

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U Lokomu je naš bivši golman Adnan Pervan, te zakleti SDA kadrovi Adnan Gušo i onaj ružni akrap Amil Šukalo.O rumenoj bitangi iz Rogatice Efendiću, suludo je raspravljati.zagorski je napisao/la: ↑16 sep 2020, 12:08Koji su to lopinasi u Lokomu, ne mozes zamisliti kakvi se marifetluci rade tamo, a sve pod nadzorom Efendica.Zip je napisao/la: ↑16 sep 2020, 11:55Kae onaj olipikovac, da lokom stedi vodu, ne zeli da zaljeva terenGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 sep 2020, 11:54Maloprije sam prosao pored otoke..teren u groznom stanju..Nek nam je Bog na pomoci danas![]()
Volio bih samo da Arena da neko objašnjenje, zašto Sarajevo nece biti u njihovom prenosu, a Radnik - Olimpik hoce ?feniksptica je napisao/la: ↑16 sep 2020, 12:29Pa Arena treba nesto dat, al nije mi logicno da daju drugima klub koji ti donosi najvise gledanosti uz Zelju. Al haj, lakse meni za stream. Platim eur i rahat sam
Vjerovatno ce biti raje iza onog gola prema Miljacki, gdje je i Red Army bio neki dan
Svaka čast na objektivnosti, za ovo bi ostavio lajk da ga nisu sklonili sa foruma. Da je babuka zabio koji gol više bila bi priča najbolji igrač lige, Ibrahimović naš. A istina je da malo drugačije igramo, sa manje centaršuteva a u svemu je iskočio Tatar a i Rahmanović. Naš Mersudin trči ko navijen, bori se, gradi prostor. Ja mislim kod Tatarovog gola protiv Velšana dosta zasluge ide Ahmetoviću koji je zagradio najbližeg igrača, onako na iskustvo, samo se postavio i omogućio da ovaj nesmetano zabije. Na stranu koliki uticaj ima na ekipu svojim ponašanjem i autoritetom, a i to što kažeš, izašao je iz povrede skoro.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:27Prerano ste vi otpisali Mersudina. Vracanje iz povrede , a opet zabio 2+1 . Trci i pokriva prostor kao i prije.
Zabit ce Merso jos 20-30 golova za nase Sarajevo. Nije da ja ne gotivim starije igrace, ali one sa vidnim ucinkom, a Merso je taj.
Da li je Mersudin najstariji igrac koji je bio prvotimac. AHMETOVIC MERSO MERSUDIN![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83, riki46 i 26 gostiju.