Je li ko onaj protiv ŽeljA , pa nam zabiše gol ....Samozdravlje je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:42
Treba nam Krle za prekida, a korneri su specijalnost.
Obadvojicu lagano poslati u drugi tim, ako neće čekati kraj ugovora...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je li ko onaj protiv ŽeljA , pa nam zabiše gol ....Samozdravlje je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:42
Treba nam Krle za prekida, a korneri su specijalnost.
zaboravio si reci da je oremus precijenjen i da skupo kosta, i da nakon kraja sezone ima 33 godine, da se ne isplatiSamozdravlje je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:27Prerano ste vi otpisali Mersudina. Vracanje iz povrede , a opet zabio 2+1 . Trci i pokriva prostor kao i prije.
Zabit ce Merso jos 20-30 golova za nase Sarajevo. Nije da ja ne gotivim starije igrace, ali one sa vidnim ucinkom, a Merso je taj.
Da li je Mersudin najstariji igrac koji je bio prvotimac. AHMETOVIC MERSO MERSUDIN![]()
A što ne bi, moj Zundoni? Ko nije bio sa šprtašicom, ne zna šta je treeba.Zundo je napisao/la: ↑15 sep 2020, 21:47A ti volio da izađu one iz SFK, a?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 sep 2020, 21:47Vala mi je svejedno, bitno je samo da pobjede, a mogu izaći i one iz SFK.![]()
Najteze je igrat unaprijed dobijene utakmice, to je svima jasno i milion puta dokazano, al da se bojimo nekakve patnje sa najlosijom ekipom u takmicenju onda ga j...ji, al bas. Imas najplaceniju i najtelentovaniju ekipu, sirinu igrackog kadra koje svi drugi ne mogu ni zamislit, raspravlajmo se ovdje o nekakavom play offU i ulasku u grupne faze euro takmicenja a “patnja” i strah od Olimpika
Hej, ba, bila opet... Nosi masku i tole obukla. Složim ja naku šuplju, reko'; aj skini masku, slabo te čujem. Skide je ona... Kontam, haj vrati masku i dođi opet u šorcu. Tijelo isklesano, al' glava ne prati razvoj situacije. Nije ni važno. Milo me gledi. Obećala je opet doć'.
Ne s strane podcjenjivanja, mada ni to nije isključeno jer nam je takav mentalitet, već sam mislio s obzirom na teren i kvalitetu istog. Na neku ljepotu od igre možemo zaboraviti, ali sačekajmo.badboy je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:41Najteze je igrat unaprijed dobijene utakmice, to je svima jasno i milion puta dokazano, al da se bojimo nekakve patnje sa najlosijom ekipom u takmicenju onda ga j...ji, al bas. Imas najplaceniju i najtelentovaniju ekipu, sirinu igrackog kadra koje svi drugi ne mogu ni zamislit, raspravlajmo se ovdje o nekakavom play offU i ulasku u grupne faze euro takmicenja a “patnja” i strah od Olimpika
Oženjen sam ja, moj Zundaro. Ovo su vannastavne aktivnosti.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bilosta, Dave, Lecler, Pitaristok, Varijantas8 i 85 gostiju.