Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Teren je sasvim okej za ekipe koje zele igrati. S obzirom da je utakmica dogovorena, nema tenzije onda je sasvim svejedno gdje ce se ova utakmica odigrati.
Dobronamjeran savjet, kada se prica o travnjacima iskreno vi bi ste trebali biti posljednji u redu za prigovoriti. Upravo travnjak na Tusnju je najgori poslije ovoga na Otoci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
**** ligu gdje Rahman svaku utakmicu ima pravo 3 puta laktom frajera izbiti iz kopacki,nikad ova liga nece naprijed.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Na stranu sad što se najveći rang takmičenja igra na ovoj njivi....al zar od ove sezone nisu OBAVEZNI reflektori...ja kako vidim ovi ni semafora nemaju...kakve su ovo šeme i kombinacije kamen te ****....a nekim su klubovima maltene ultimativno tražili reflektore....ko drži ovaj klub sad....kako im je dozvoljeno na OVOM da se igra
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vas komentar nije validan!
U vasoj ekipi se idalje nalazi Aleksandar Kosoric. Pokusajte ponovno kad ga uklonite.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tatar ubica...
Uvukao se strah od ovog igraca na sve strane...
Tatarinjo...

Uvukao se strah od ovog igraca na sve strane...

Tatarinjo...

- Zenicanin988
- Kontakt:
Sta se ovaj Fanimo ovako udebljao 
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako su rezultati bili sve slabiji, a on kakav je bio krakat, nekakav mršav, počeli su ga prozivati "šta on zna" i valjda se tada pojavio taj nadimak.SudoHusika je napisao/la: ↑16 sep 2020, 17:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 16:29Kakve veze ima Grbavica/Zeljina skola fudbala sa Dzekom?
Ja jos ne mogu vjerovat da neko ovo spominje svaki put kad im od Dzeke sjednu neke pare, čisto jer je u jednom trenutku karijere bio u Zelji. Covjek se vjerovatno ne voli ni sjecat tog perioda, na vrijeme se spasio i otiso. I dan danas bi bio KLOC da nije pobjego glavom bez obzira, pa makar i u Češku
Ne laprdaj gluposti budalo.
Čuj u jednom trenutku? Čovjek od 6.godine u klubu. I to kloc je notorna laž. Imaš objašnjenje, Amar Osim fino objasnio/nacrtao.
Jel to objašnjenje? Bolje da nije nista objašnjavo

I sta sad Denci,jedno laktanje Kosorica treba izjednaciti sa Rahmanom koji se lakta svaku utakmicu...
Na kraju krajeva gdje i kad sam ja napiisao da Kosoric nije trebao crveni dobiti za ono ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako im je i za dug i kamate objasnio 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vise pretrpi prekrsaja nego sto napravi...dok je kod Kosorica obrnuto...a dobri igraci u svakoj ligi im sudija progleda kroz prste...pa tako i u ovoj...isplati se biti sampion...delinjo je napisao/la: ↑16 sep 2020, 17:41I sta sad Denci,jedno laktanje Kosorica treba izjednaciti sa Rahmanom koji se lakta svaku utakmicu...
Na kraju krajeva gdje i kad sam ja napiisao da Kosoric nije trebao crveni dobiti za ono ?
A da zaboravio sam,igra u Bosanskom dinamu hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ubuduce, prvo to uzmi u obzir.
Nemoj da ti se ovo vise desava.

-
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 17:39Kako su rezultati bili sve slabiji, a on kakav je bio krakat, nekakav mršav, počeli su ga prozivati "šta on zna" i valjda se tada pojavio taj nadimak.SudoHusika je napisao/la: ↑16 sep 2020, 17:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 16:29
Kakve veze ima Grbavica/Zeljina skola fudbala sa Dzekom?
Ja jos ne mogu vjerovat da neko ovo spominje svaki put kad im od Dzeke sjednu neke pare, čisto jer je u jednom trenutku karijere bio u Zelji. Covjek se vjerovatno ne voli ni sjecat tog perioda, na vrijeme se spasio i otiso. I dan danas bi bio KLOC da nije pobjego glavom bez obzira, pa makar i u Češku
Ne laprdaj gluposti budalo.
Čuj u jednom trenutku? Čovjek od 6.godine u klubu. I to kloc je notorna laž. Imaš objašnjenje, Amar Osim fino objasnio/nacrtao.
Jel to objašnjenje? Bolje da nije nista objašnjavo![]()

Željezničar za život cijeli!
Kako se laktaju sirovine sa Kobilje, strašno. 

- ElCartel11
- Kontakt:
Sta je ove zeljovce strah, ne bojte se vas cemo pripaziti
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da ne bi opet bilo 5 komada..ne bih se ja lakto ovim izjavama kad nema dobre podloge. Oni se mogu bojat jedino sami sebe, jer sami sebi izbijaju titulu iz ruka iz godine u godineElCartel11 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:04Sta je ove zeljovce strah, ne bojte se vas cemo pripaziti
Kako je ovaj teren na Otoci dobio licencu za premijer ligu?
E moj Begiću zato te i mogu prcati iz rs kako hoce.
E moj Begiću zato te i mogu prcati iz rs kako hoce.
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka bude i 6, ali na kraju da tabela izgleda kao zadnje 2 sezonetutankamon1905 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:08Da ne bi opet bilo 5 komada..ne bih se ja lakto ovim izjavama kad nema dobre podloge. Oni se mogu bojat jedino sami sebe, jer sami sebi izbijaju titulu iz ruka iz godine u godineElCartel11 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:04Sta je ove zeljovce strah, ne bojte se vas cemo pripaziti

Oni se busaju pobjedama a mi titulama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, ErosViverosViv, MikiPirs i 37 gostiju.