NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

bombaysaphire
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la bombaysaphire » 17 sep 2020, 09:58

Evil Genius II je napisao/la:
17 sep 2020, 09:18
bombaysaphire je napisao/la:
17 sep 2020, 00:50
PG ( stvarno ne znam gdje da ga stavim , možda TOP 20 po prikazanom , a realno je TOP 10 igrač ) i oni u odlučujućoj sedmoj utakmici daleko odigraju ispod svog nivoa..
Ne bih rekao da je George top 10 igrač, a prema svemu prikazanom u posljednjih nekoliko sezona usudio bih se reći da ovo što smo gledali u game 7 jeste njegov nivo kada je u pitanju post season. Da se razumijemo, šutevi od okvir table i promašena polaganja nisu nešto što inače radi, ali pucanje pod pritiskom i taj beta mentalitet svakako jesu bez obzira na skillset koji posjeduje i koji na papiru izgleda fenomenalno. Krajnje je vrijeme da ga se počne posmatrati kroz tu prizmu, a ne kroz prizmu nekoga ko je u Indiani bio ravnopravan takmac jednom Lebronu.

Davno su prošla ta vremena.
Slažem se sa napisanim , samo zaboravljaš da on može u oba pravca strašno igrati .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 sep 2020, 10:08

17 sep 2020, 09:58
Slažem se sa napisanim , samo zaboravljaš da on može u oba pravca strašno igrati .
Ne zaboravljam, samo mi se ne ulazi u dublju analizu i seciranje njegove igre jer nije George neko na koga bih izdvajao toliko riječi i vremena. Mislim da smo svi složni u tome da nije top 10 igrač, a to je sve što sam htio reći :thumbup:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 17 sep 2020, 10:10

Evil Genius II je napisao/la:
17 sep 2020, 10:08
17 sep 2020, 09:58
Ne zaboravljam, samo mi se ne ulazi u dublju analizu i seciranje njegove igre jer nije George neko na koga bih izdvajao toliko riječi i vremena. Mislim da smo svi složni u tome da nije top 10 igrač, a to je sve što sam htio reći :thumbup:
Nije ni TOP 20 , kako je igrao .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 sep 2020, 10:14

Doc jednostavno se nije postavio kao neko sto drzi konce , Kahwi se nije postavio kao lider kao svi znamo da je on #1 ali se nije definirala uloga Georgea, onda tu je hrpa talenta gdje je Lue navikao kad udje da dere pick sa Harrellom ali kad ga ne ide nije definisano ko onoda vodi , doveli su hrpu talenta npr Jackson sad kad su mu se smanjilie minute sa denveron htio se odmah pokazati i sutati jer mu je Beverly uzeo minute ... Morrris isto tako sutne kad mu je cejf.... hajde onaj Green jedino je racionalan suta kad je otvoren ide na off skok i sl.
Hemija izmedju njih nevalja ...
drugo je sto su vecina u prime i uhvateu masinu sa vrhznskom odbranom Beverly , George , Kahwi bukvalno sve mogu pokriti na perimetru ali sve imaju problema sa Davisom i evo Jokicem koga Harrell nije mogao cuvati isto Lue nije bio onaj iz prehodni sezona koji te melje kad su druge postave i nravno da onda se ne zna ko pije ko placa , kad uzmem drugo poluvrijeme 6 i 7 , ne znam sta reci, kao da su igrali termin i prri put na terenu nikakave komunikacije i onda voda u usima i fulali zicere , kad fulis zicer onda ides iz greske u gresku , Doc to nije znao da kanalise i to rezultat.

90% napada Denvera je islo na visoki spori pick Murry - Jokic gdje trebas udvajati iizvrsnog sutera i Jokica i nravno da se rade cutovi i da Jokic vrhunski prepoznaje udvajanje , kome treba asistenicju , klinika jedostavne kosarke protiv vrhuski odbranbenih igraca :D

Kod Lakersa sve krece sa lebronom svaki napad kroz njega , trpio je ponekad Kuzmu , a sada nema ni toga kad James ne vodi , vodi Rondo diriguje kretanja igraca i kako kome ide lopta i koja akcija.

Dok na istoku imamo vrhunske trenere i prilagodbe i tacno znamo koliko koji igrac vrijedi ....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 sep 2020, 10:37

Da ste GM i da imate npr 4-5 godina da napravite cudo da udjete makar u finale konferencije , na kojem bi ste mjestu uzeli George-a da je draft svih mogucih igraca , lahko je pluvati igraca

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 sep 2020, 10:38

Kobe Bryant je napisao/la:
17 sep 2020, 10:14
Kod Lakersa sve krece sa lebronom svaki napad kroz njega , trpio je ponekad Kuzmu , a sada nema ni toga kad James ne vodi , vodi Rondo diriguje kretanja igraca i kako kome ide lopta i koja akcija.
Pa to i jeste realno, vjerovatno se radi o 2 od 5 najboljih dodavaca u NBA, ne ove sezone nego u zadnjih 10-15 godina.

Inace meni je stvarno neocekivan i krajnje impresivan doprinos Ronda od povratka u PO, nije mi ovako izgledao u sezoni, ni priblizno. Nadam se da nije samo pocetna svjezina u pitanju i da moze nastaviti do kraja ovako.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 17 sep 2020, 11:38

Top 75 :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 sep 2020, 11:44

Lowry > George :kafa: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 17 sep 2020, 12:00

Ma Kawhi je bio uzasan u drugom poluvremenu svake tekme protiv Denvera. Ne mozes traziti druge krivce kad sam tako odigras. Ali ne treba biti previse grub prema njemu, jer barem nije ckapi kao LeBron koji si superstar timove stvara. Lik je zelio da igra sa Davisom i Kawhiem. Sreca pa ga ovaj **** inace bi bilo zanimljivo kao za vrijeme Zmijinih Warriorsa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 sep 2020, 12:41

Hahahha kako si glup, pa nije Lebron ove godine stvorio supertim nego Kawhi. A i dalje imas cinjenicu da je ispao, a da ce Lebron vjerovatno do prstena, i sve to kao ckapi.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 17 sep 2020, 12:44

BuffonGigi je napisao/la:
17 sep 2020, 12:41
Hahahha kako si glup, pa nije Lebron ove godine stvorio supertim nego Kawhi. A i dalje imas cinjenicu da je ispao, a da ce Lebron vjerovatno do prstena, i sve to kao ckapi.
Lebron AD nije super tim a Kawhi PG jeste? Kako da ne...
I James ganjao Kawhia da dodje u LA i kao ne ganja samo super timove... Ne moze meda sam, dokazao i prosle godine iako je imao sasvim solidne igrace

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 17 sep 2020, 12:44

Da u onom osvajanju sa Cavsima je imao prepunu ekipu superstara,slazem se hah :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 sep 2020, 12:46

Naravno da jeste, jer su sklopili roster od igraca koji su po svaku cijenu htjeli prsten s proslogodisnjim pobjednikom. Morris, Lue, Harell, smetljar i Jackson su svakako duplo talentovanija i kvalitetnija skupina indiivdualaca nego ovo sto su Lebron i AD imali ove sezone u Lakersima.

Kad se sjetim samo orgijanja i svrsavanja ovih forumskih debila kad su klipe uzimale sve redom najatraktivnije role igrace i FA, i kad su ih Lakersi propustali cekajuci Kawhija. Svi su upisali prsten klipersima, bas svi, eto tolika je razlika na papiru bila. I onda mi pricaju o Lebronovom supertimu, hahahahha.

Ali JHam, ostavi frustracije i mrznju za poslije metle, trebat ce ti.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 17 sep 2020, 12:51

BuffonGigi je napisao/la:
17 sep 2020, 12:46
Naravno da jeste, jer su sklopili roster od igraca koji su po svaku cijenu htjeli prsten s proslogodisnjim pobjednikom. Morris, Lue, Harell, smetljar i Jackson su svakako duplo talentovanija i kvalitetnija skupina indiivdualaca nego ovo sto su Lebron i AD imali ove sezone u Lakersima.

Ali JHam, ostavi frustracije i mrznju za poslije metle, trebat ce ti.
Ti si bolestan lik..
Lue I Harrel bili u Clippersima i prije, Morris i Jackson, krivo ti sto nisu izabrali Lakerse.. Isto sranje i sa Lakersima, pokupili igrace koji po svaku cijenu hoce prsten s Lebronom, al to moze jel jel je za Lakerse.

@delinjo Love je pri kreiranju te ekipe u CLE bio vjerovatno na 4 sto je Davis danas. Samo slabiji u odbrani. Ali ubitacan igrac... Druga je stvar sto je to drugi PF kojeg je LeBron unakazio jer ne odgovara njegovom stilu igre, ne mozes samo tako nabacati imena i ocekivati prsten odma...

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 sep 2020, 12:53

delinjo je napisao/la:
17 sep 2020, 12:44
Da u onom osvajanju sa Cavsima je imao prepunu ekipu superstara,slazem se hah :rol:
Imao je 2 superstara. Irvinga i Lovea koji je prije dolaska u Cavse bio top 7-8 igrac lige, sramota bi bila da nije uzeo prsten
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 sep 2020, 12:55

Morel se malo o LeBronu he he :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 17 sep 2020, 12:59

Ne znam ja vidim da puno puta ovdje pokusavate omalovazavati Brona ,svakakvih razloga se nalupa tu kada osvoji nije do njega nego eto do ekipe,kada popusi onda je to samo njegov choke,pa ovdje ne bi mogao uci danima da mu se desilo ovo ko Kawhiju da usere 3-1 u seriji ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 sep 2020, 13:01

LeBron se dobro zajebo s Loveom,napucavo brojeve u mediokritetskoj ekipi a u ozbiljnoj pokazao koliko zaista vrijedi.Kad se sjetim intervjua Milicica gdje rece kako je Love plakao nakon utakmice zato sto nije imao dobru statistiku iako mu je ekipa pobjedila kud ces dalje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 sep 2020, 13:02

Irving i Love superstari hahahahaha

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 sep 2020, 13:03

Epidaurus je napisao/la:
17 sep 2020, 13:02
Irving i Love superstari hahahahaha
Zato su thompson i green superstari koje je Lebron herojski dobio :rol: :rol: :rol:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.