GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Jel ti nisi gledao utakmicu? Kakvo pojacanje pored Jakica? A prodati Majera 
Fali sirine u sredini, nisu bezveze probali dovesti onog Korejca ali se na kraju sve izjalovilo i lik otisao u Rubin Kazan. Tu nam za LP treba kapitalac, Jakic jos nije na toj razini.
Na Majeru se vec sad vidi da nece biti igrac za najvece domete, za razliku od Ivanuseca. Ne zazivam njegovu prodaju, ali ukoliko je to uvjet da se dovede pojacanje u sredini onda nemam nista protiv.
Na Majeru se vec sad vidi da nece biti igrac za najvece domete, za razliku od Ivanuseca. Ne zazivam njegovu prodaju, ali ukoliko je to uvjet da se dovede pojacanje u sredini onda nemam nista protiv.
Majer je jedan od najboljih igraca Dinama i igra sve bolje i bolje. Isto tako, Jakic je odigrao tek sat vremena za Dinamo i u tih sat vremena se pokazao kao odlicno rjesenje. Da se na Jakica ne racuna, ne bi se davalo preko milijun eura za istog. Sad tu u sredini imas Ademija, Jakica, Gojaka, Burtona, Majera, Ivanuseca i Tolica. Imas sedam igraca koji pokrivaju tri, maksimalno cetiri pozicije. Siroko je, itekako je siroko. Ako igdje treba pojacanje onda su to krila. Orsa i Kastrati su nedodirljivi, ali Izet i Beli desno nisu ni za vodu nositi. Lijevo je Marin kojem bi najbolje godila neka posudba, a Menalo je taraba, nije igrac za Dinamo. To su jedine dvije pozicije na kojima ce Dinamo gledati pojacanje, uz stopera.
Ne znam kad je bila zadnja utakmica koju nisam gledam, znam o cemu pricam. Prodati Majera bi bila glupost stoljeca. Isto tako ne pruziti priliku Jakicu bi bilo smijesno. Lokomotiva je prosle sezone proigrala onog trenutka kad se on oporavio od ozljede. Pare su se prale kroz mnoge transfere s Lokomotivom, al Jakic je igrac za Dinamo.
Ne znam kad je bila zadnja utakmica koju nisam gledam, znam o cemu pricam. Prodati Majera bi bila glupost stoljeca. Isto tako ne pruziti priliku Jakicu bi bilo smijesno. Lokomotiva je prosle sezone proigrala onog trenutka kad se on oporavio od ozljede. Pare su se prale kroz mnoge transfere s Lokomotivom, al Jakic je igrac za Dinamo.
Definitivno nema sirine. Ivanusec i Majer su ofanzivni igraci, nikako ne mogu igrati tu poziciju, pogotovo Majer cija je igra bez lopte dosta tanka. Tu imas Ademija, Jakica, Gojaka i Burtona, s tim da je Burton odigrao 150min do sada. Gojak je trkacki skroman, nije igrac koji moze drzati sredinu protiv ozbiljnih protivnika. Tu definitivno treba pojacanje, kao i na krilinim pozicijama, s tim da bih tamo isao s nekim mladjim i mozda jeftinijim opcijama koje bi bile backup Kastratiju i Orsicu koji su za sada nedodirljivi.
Prodati Majera ukoliko je to uvjet da se dovede kapitalac u sredinu je po meni opravdan potez. Ivanusec i Majer u ozbiljnim utakmicama ne mogu i nece igrati zajedno osim ako ne bude nekakvo krpljenje zbog ozljeda. Majer ce redovno ulaziti umjesto njega zadnjih 20-ak minuta. Ponavljam, ne bih ga prodavao, osim ako ne neizbjezno. Nadam se da ce popraviti svoju igru, mada kod njega definitivno ne vidim da je igrac za neke velike stvari.
Prodati Majera ukoliko je to uvjet da se dovede kapitalac u sredinu je po meni opravdan potez. Ivanusec i Majer u ozbiljnim utakmicama ne mogu i nece igrati zajedno osim ako ne bude nekakvo krpljenje zbog ozljeda. Majer ce redovno ulaziti umjesto njega zadnjih 20-ak minuta. Ponavljam, ne bih ga prodavao, osim ako ne neizbjezno. Nadam se da ce popraviti svoju igru, mada kod njega definitivno ne vidim da je igrac za neke velike stvari.
Katastrofa, ispali od duplo slabije momcadi. Zoran nije dorastao ovom poslu, a ako nakon ove utakmice ne dovedu ozbiljnog desnog beka, neka ugase klub. Stojanovic je jedan od najgorih nogometasa Dinama svih vremena, racunajuci ove s vise od desetak nastupa.
Kakva je uopce bila taktika, zadnjih pet minuta igraci soliraju i driblaju iako imaju prostor za centarsut u 16m...KATASTROFA, apsolutno nitko nije zasluzio prolaznu ocjenu, Livakovic je kod drugog gola mogao komotno ostat na gol liniji
Kakva je uopce bila taktika, zadnjih pet minuta igraci soliraju i driblaju iako imaju prostor za centarsut u 16m...KATASTROFA, apsolutno nitko nije zasluzio prolaznu ocjenu, Livakovic je kod drugog gola mogao komotno ostat na gol liniji
pravda za Bjelicu
čestitke braci na fantastičnoj igri i rezultatu
a još boljoj fizičkoj spremi
gvardiol nakon ove tekme bez 50 milja nikuda
oni retosi od stojanovića i leovca su davnih dana trebali nogu dobiti,ove ostale neću niti komentirati
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sta ste ljubomorni na glavatog narcosa, spasitelja Dinama i Hrvatske i broj 1. menadzera Europe.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Platili smo danak sto nemamo kvalitetno ime na klupi, ali ne treba totalno ocajavati, nadam se samo da cemo sada napokon jednu odigrati na domacem terenu.
Lakse bi mi palo da smo ispali od Cluja, ovi Madjari su dvije klase ispid, ali jbg...
Lakse bi mi palo da smo ispali od Cluja, ovi Madjari su dvije klase ispid, ali jbg...
Gdje je Kondžor ili kako se već kaže, onaj krilni, ljevonogi igrač?
EDIT: Eibar.
Dajte nam u Borac Teofil-Katrina i Andrića
EDIT: Eibar.
Dajte nam u Borac Teofil-Katrina i Andrića
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
U play offu protiv pobjednika dvoboja Floriana (Malta) - Flora (Estonija). Lagan zdrijeb, ovo se mora proci.
- Kadzior je plakao danima, da njemu žena ne želi doći u Zagreb, da je to jednom u životu, da je on jedini Poljak u Španjolskoj, da silno želi otići. Nema problema, dečko, pa reci javno, ja ne želim više ostati u Dinamu. Nikola Moro? Nije mogao dočekati trenutak da ode. U redu, ali onda reci da ideš zbog novca. Čast Dinamu Moskvi, ali Dinamo Moskva i Dinamo Zagreb zadnjih godina, to je Bog i šeširdžija. I OK, legitimno, ja sam otišao u Emirate zbog financija. Ali budite pošteni i recite, a ne da svi udaraju po klubu - rekao je, između ostaloga, Mamić za SN.
Cini se da je posao sa Red Bullom gotova stvar, Gvardiol ide za 19 milijuna i ostaje do zimske pauze na posudbi.
On je navodno zelio u Njemacku, u Englesku ne. Ako je novinarima vjerovati, i menadzerima.
On je navodno zelio u Njemacku, u Englesku ne. Ako je novinarima vjerovati, i menadzerima.
puni kao brod a nema se 4 milje za kupiti igrača,ovi će pokrast sve živo dok zauvijek ne **** iz kluba,ide rasprodaja do kraja i onda preko noći braco bježi bratu da nebi završio u rešu a klub ostaje prazne blagajne
,**** bez srama i morala,nema se riječi kojim se može opisati ove ljigavce i lopine
Nije da takav scenarij nije najavljen ima vec godinamaSeaman je napisao/la: ↑21 sep 2020, 13:43puni kao brod a nema se 4 milje za kupiti igrača,ovi će pokrast sve živo dok zauvijek ne **** iz kluba,ide rasprodaja do kraja i onda preko noći braco bježi bratu da nebi završio u rešu a klub ostaje prazne blagajne,**** bez srama i morala,nema se riječi kojim se može opisati ove ljigavce i lopine
Samo je pitanje vremena,a svako novo ispadanje iz LP ubrzava proces.
Pustit ih da se samounište,a onda vidjet kako dalje.
Bit ce ga tesko zadrzati, 20m su ogromni novci, koliko klubova u Europi bi uopce to odbilo za 18-godisnjaka? Ali eto, Mamic je kriv, zasto kao Hajduk ne proda kapetana i ponajboljeg igraca u Poljsku za 400k. Tako to izgleda kad ulicari vode klub.
Dilaver otisao u Tursku. Osjetno je pao s igrom i ovo je bilo ocekivano. Sad pod hitno dovesti kapitalca. Gvardiol ako i ode u Leipzig, trebao bi ostati pola godine ili godinu jos kod nas.
Totalna rasprodaja, izlazna strategija brace Dalton, prodaj sve i bjezi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.