English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Pa cesto mi iskacu po FB naslovi svjetskih medija vezani za neku temu iz Engleskog fudbala i nekako uvijek se u komentarima i tu otegnu rasprave slicne ovoj ovdje. Licno ne ucestvujem ali mi je uvijek bilo fascinantno kako fudbalski fanovi iz svih dijelova svijeta uglavnom razmisljaju isto. A onda mi u Bosni tripujemo kako su Svabe, Francuzi ili ko god treci na nekom vecem intelektualnom nivou pa se ne upustaju u diskusije tog tipa. Ma ne, oni pricaju samo o nauci i umjetnosti. Isto je to sve prijatelju, samo nam se jezici razlikuju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Puno je to za rezervu.
Nego, što si izbjegao odgovor na ovo pitanje:
Odakle tebi da je Hazard koštao 160 miliona, još u zadnjoj godini ugovora.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Po kakvoj je logici Celzi u plusu 10 miliona? De da vidim tu matematiku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zlatne godine spanskog fudbala pocinju od 2006-2014,vjerovatno jedna od najacih repki svih vremena. Jbt d.silva se jedva borio za minute u prvih 11.let3 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 16:33To je trenutno stanje u Liv, ostali klubovi dovode.Believe je napisao/la: ↑17 sep 2020, 16:29![]()
Npr Van Dijk, Alisson, Robertson, Arnold, Gomez, Keita, Wijnaldum, Henderson, Fabinho, Firmino, Origi, Salah pa cak i Mane![]()
Pardon, ima i Thiago.
Dakle u ovom trenutku vjerovatno najjača ekipa lige (ili jedna od dvije najjačih) nema nijednog igrača iz Primere u svom najjačem sastavu i prvim dzokerima s klupe. Toliko o Primeri. Pali ste i to uzasno ste pali, sto prije to priznate, to bolje, jer cete tako prije napredovat.![]()
A šta je cinjenicom da je svojevremeno pola ekipe Liverpula bilo dovedeno iz PrimereTorres, Xabi Alonso, Reina, Arbeloa, Luis Garcia, na klupi Benitez. A sve ko fol smiješna liga
![]()
Brzo se zaboravilo, jel![]()
Najkvalitetniji igraci ubjedljivo u tom periodu iz spanij3 ,gdje su zavrsli ? U eplu ili real,barsa
Sad spanija ni blizu nema tih klasa a vi ih dizite u visine bez opravdanja. Onaj koke ima 1.5 ozbiljnu sezonu u karijeri i to kad je mladjahan bio a vidi te ga uber klasu a ustvari panjcuga mrtva. Henderson koji je cirkus igrac kroz karijeru je opet zadnje dvije sezone odigrao na levelu vecem nego koke je dalje panj za vas a koke i dalje igracina

Može se to i provjeriti u arhivi

Jesi zavro druze, ne vjerujem.
I uvijek se javis na istu temu da komentarises ovdje, nikad normalnog posta nisi ostavio. Ne znam kako se mozes obazirat na komentare likova koji namjerno pisu takve stvari da bi ti ili takvi poput tebe nasjeli. Niko normalan nece reci da je Primera smijesna liga. Ali da se ne ponavljam, ljudi su ti sve objasnili.
Ili ovaj brat sto 4x govori da Klopp place sto Chelsea trosi jer mu je Chelsea oteo Wernera. Svasta. Pitali ga ljudi i covjek samo iznio istinu na pressu. Nista lose nije rekao. Ali klasicni Bosnjo to sve drugacije preformulise..
I uvijek se javis na istu temu da komentarises ovdje, nikad normalnog posta nisi ostavio. Ne znam kako se mozes obazirat na komentare likova koji namjerno pisu takve stvari da bi ti ili takvi poput tebe nasjeli. Niko normalan nece reci da je Primera smijesna liga. Ali da se ne ponavljam, ljudi su ti sve objasnili.
Ili ovaj brat sto 4x govori da Klopp place sto Chelsea trosi jer mu je Chelsea oteo Wernera. Svasta. Pitali ga ljudi i covjek samo iznio istinu na pressu. Nista lose nije rekao. Ali klasicni Bosnjo to sve drugacije preformulise..
You'll never walk alone.
Yes the chief manager zna da ne bio rezerva
Kloppov napad se bazira na bobby i ovaj bi ga zamjenio
Kao sto decko sam kaze, prvih 11 mu nije bila garancija
There are some other clubs like Liverpool, they have a great team and maybe I could fit good in some other team but in the end I decided for Chelsea because it was the best decision I could take.

Kloppov napad se bazira na bobby i ovaj bi ga zamjenio

Kao sto decko sam kaze, prvih 11 mu nije bila garancija

There are some other clubs like Liverpool, they have a great team and maybe I could fit good in some other team but in the end I decided for Chelsea because it was the best decision I could take.
Od kako je Lampard dosao Chelsea je potrosio 268 miliona za transfere, a zaradio 276.
Plus tacno 8 miliona.
Na tansfermarktu Hazard sad pise 115 i ukupni minus 37 miliona u zadnje 2 godine.
Prije su ga i oni drzali na 160 pa su vratili na 115.
I da je 115, a ne 160 kako svi prenose to ponovo nije ni 40 miliona minusa za 2 godine.
Npr. Arsenal u zadnje 2 ima minus 123 miliona.
Kada racunas Hazarda 115 miliona Chelsea je tek 30. klub po minusu od kada je Lampard dosao.
Zato sam kada sam pisao prvi post naglasio Hazarda 160, kao sto sam i zaokruzivao cifre na 10.
Pa ako pricate o Kloppu valjda racunamo trosenje u zadnjih 5 godina, ili su igraci koje je Celzi u tom periodu dovodio, nestali?TheChief je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:03Od kako je Lampard dosao Chelsea je potrosio 268 miliona za transfere, a zaradio 276.
Plus tacno 8 miliona.
Na tansfermarktu Hazard sad pise 115 i ukupni minus 38 miliona u zadnje 2 godine.
I da je 115, a ne 160 kako svi prenose to ponovo nije ni 40 miliona minusa za 2 godine.
Kada racunas Hazarda 115 miliona Chelsea je tek 30. klub po minusu od kada je Lampard dosao.
Zato sam kada sam pisao prvi post naglasio Hazarda 160, kao sto sam i zaokruzivao cifre na 10.
Koliko god vi voljeli pricati da je Klopp skrsio neke silne pare i osvojio ligu, a Celzi u plusu cak to jednostavno nije istina sto ti mogu i dokazati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa za ovog sefa mozemo se i njegovim nacinom voditiBrokula je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:11Pa ako pricate o Kloppu valjda racunamo trosenje u zadnjih 5 godina, ili su igraci koje je Celzi u tom periodu dovodio, nestali?TheChief je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:03Od kako je Lampard dosao Chelsea je potrosio 268 miliona za transfere, a zaradio 276.
Plus tacno 8 miliona.
Na tansfermarktu Hazard sad pise 115 i ukupni minus 38 miliona u zadnje 2 godine.
Koliko god vi voljeli pricati da je Klopp skrsio neke silne pare i osvojio ligu, a Celzi u plusu cak to jednostavno nije istina sto ti mogu i dokazati

Otkad je lamp dosao na klupu celzija, klopp je potrosio ravno 0e i pri tome osvojio epl

Sve je pocelo oko Kloppovog plakanja kako Lampard trosi. Zato sam i racunao Lampardove "troskove".Brokula je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:11Pa ako pricate o Kloppu valjda racunamo trosenje u zadnjih 5 godina, ili su igraci koje je Celzi u tom periodu dovodio, nestali?TheChief je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:03Od kako je Lampard dosao Chelsea je potrosio 268 miliona za transfere, a zaradio 276.
Plus tacno 8 miliona.
Ja sam cak i hvalio Kloppove transfere i sve vezano za njih, samo sam iznio argumente zasto je licemjerno to sto govori za Lamparda.
Napisao sam.Torres_9 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:13Pa za ovog sefa mozemo se i njegovim nacinom voditiBrokula je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:11Pa ako pricate o Kloppu valjda racunamo trosenje u zadnjih 5 godina, ili su igraci koje je Celzi u tom periodu dovodio, nestali?TheChief je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:03Od kako je Lampard dosao Chelsea je potrosio 268 miliona za transfere, a zaradio 276.
Plus tacno 8 miliona.
Otkad je lamp dosao na klupu celzija, klopp je potrosio ravno 0e i pri tome osvojio epl![]()
Samo Keita i Ox promasaji.
Ostali igraci koje je doveo su nosioci igre i glavni igraci tima, a jedine klase koje je doveo su VVD i Alison. Ostali su bili solidni igraci koji su napredovali za 5 nivoa.
Svaka mu cast na tome.
Nekih 120 miliona minusa u transferima ima. Nije to problem. Naravno da moras uloziti ako hoces da budes medju najboljim, plus ovo nije neka velika cifra, cak suprotno.
Problem je sto Lampard isto to radi, a on place.
- BeyKopites
- Kontakt:
Možeš još 500x napisati da je Klopp "plakao" zbog nečijeg trošenja to opet neće biti istina. Objasnili su ljudi već iznad u postovima. Uživajte dalje.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Al ozbiljno sada, ako Chelsea ne bude u borbi za prvo mjesto nakon ovolikog trosenja, bice sramota.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Naravno da je plakao.BeyKopites je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:28Možeš još 500x napisati da je Klopp "plakao" zbog nečijeg trošenja to opet neće biti istina. Objasnili su ljudi već iznad u postovima. Uživajte dalje.
Tottenham?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?