King Kenny je napisao/la:Splet okolnosti...*p!p!t@* je napisao/la:Mozete li zamisliti da je Karadjoz-begova Medresa na podrucju grada Mostara najbolja u atletici
Sto je jos ludje to se takmicenje odrzalo pod Bijelim brijegom![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ako padnem mrzim, ako prodjem volim !Nail for Real je napisao/la:Najbolji mjesec u godini.Wolverine je napisao/la:jel iko od vas depresivan svakog decembra, ko ja?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- King Kenny
- Kontakt:
Jel zna neko kako se zove pjesma od Madonne gdje se u pozadini spota mjenjaju zastave raznih drzava... 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
i to ubjedljivo najbolja*p!p!t@* je napisao/la:King Kenny je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Mozete li zamisliti da je Karadjoz-begova Medresa na podrucju grada Mostara najbolja u atletici
Sto je jos ludje to se takmicenje odrzalo pod Bijelim brijegom![]()
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ja sam depresivan pred kraj Decembra, krajem Maja početkom Juna te sredinom AvgustaWolverine je napisao/la:jel iko od vas depresivan svakog decembra, ko ja?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kako vam je dobro ovo igraliste u mostaru
Joj kako me Stefan iznervira
- dr.van nostrand
- Kontakt:
American LifeKing Kenny je napisao/la:Jel zna neko kako se zove pjesma od Madonne gdje se u pozadini spota mjenjaju zastave raznih drzava...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- King Kenny
- Kontakt:
Sto taj smajlicdr.van nostrand je napisao/la:American LifeKing Kenny je napisao/la:Jel zna neko kako se zove pjesma od Madonne gdje se u pozadini spota mjenjaju zastave raznih drzava...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
I mene depersija uhvati oko decembra. Cijele jeseni sam nikakav, ali pred pocetak decembra sam bas ono shrvan, nikakav, depresivan.
Kako zaspati prije 1/2?
Kako zaspati prije 1/2?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa u pravu je čovjek, hebote google, ako nešto ne znaš- preskoči, nije sramota..Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako vam je dobro ovo igraliste u mostaru![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Sto vam je toliko lose u decembru jbt.Pa sneg jbt kada zabeli ono pravo,pa kada mu zadas zezanciju nema nista lepse,pa kada se grad okiti,to sjaji.Zatim Sv.Nikola u decembru(dobro to vama toliko i nije bitno,ali meni svakako jeste),pa onda docek Nove.
Jedan od najlepsih meseci.Jedino nema Zvezde tog meseca pa jedino to kvari situaciju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Razumljivo @Devile potpuno.
Meni bi zima bila jako draga da ne moram plaćati ove silne račune za plin, mada moram priznati
da nema veće uživancije kada odvrneš na maximum, izvališ se, gledaš utakmice i mozak na pašu.
Meni bi zima bila jako draga da ne moram plaćati ove silne račune za plin, mada moram priznati
da nema veće uživancije kada odvrneš na maximum, izvališ se, gledaš utakmice i mozak na pašu.
Devil je napisao/la:Sto vam je toliko lose u decembru jbt.Pa sneg jbt kada zabeli ono pravo,pa kada mu zadas zezanciju nema nista lepse,pa kada se grad okiti,to sjaji.Zatim Sv.Nikola u decembru(dobro to vama toliko i nije bitno,ali meni svakako jeste),pa onda docek Nove.Jedan od najlepsih meseci.Jedino nema Zvezde tog meseca pa jedino to kvari situaciju.
Ja ga ne volim jer je hladno i mokro
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Volim ga jedino zbog Nove godine, i kao skolarac sam ga volio zbog kraja polugodista 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ne znam zasto meni, ali valjda zbog faxa, svaki dan mi je isti. Legnem oko 1,2, ustanem oko 6 odem na fax, vratim se oko 2, spavam do 6, pokusam malo ucit, kompjuter... jednostavno sam nikakav, sad mi se i spava i ne spava
preglupo.
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 16 dec 2010, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
E brate spyderku obuces,sal(po mogucnosti ZvezdeFrutek je napisao/la:Devil je napisao/la:Sto vam je toliko lose u decembru jbt.Pa sneg jbt kada zabeli ono pravo,pa kada mu zadas zezanciju nema nista lepse,pa kada se grad okiti,to sjaji.Zatim Sv.Nikola u decembru(dobro to vama toliko i nije bitno,ali meni svakako jeste),pa onda docek Nove.Jedan od najlepsih meseci.Jedino nema Zvezde tog meseca pa jedino to kvari situaciju.
Ja ga ne volim jer je hladno i mokro
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Da mozda probas da legnes ?Portillo je napisao/la:I mene depersija uhvati oko decembra. Cijele jeseni sam nikakav, ali pred pocetak decembra sam bas ono shrvan, nikakav, depresivan.
Kako zaspati prije 1/2?
Stefane brate znao sam da si lud ali da si toliko lud nisam znao
Radije cu go hodatDevil je napisao/la:E brate spyderku obuces,sal(po mogucnosti ZvezdeFrutek je napisao/la:Devil je napisao/la:Sto vam je toliko lose u decembru jbt.Pa sneg jbt kada zabeli ono pravo,pa kada mu zadas zezanciju nema nista lepse,pa kada se grad okiti,to sjaji.Zatim Sv.Nikola u decembru(dobro to vama toliko i nije bitno,ali meni svakako jeste),pa onda docek Nove.Jedan od najlepsih meseci.Jedino nema Zvezde tog meseca pa jedino to kvari situaciju.
Ja ga ne volim jer je hladno i mokro),kapu i ajmo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Da mozda probas da legnes ?Portillo je napisao/la:I mene depersija uhvati oko decembra. Cijele jeseni sam nikakav, ali pred pocetak decembra sam bas ono shrvan, nikakav, depresivan.
Kako zaspati prije 1/2?
A kako zaspati kada spavaš od 14:00 do 18:00 i onda opet naveče` ?
E pa ne ide ...
Trenutno korisnika/ca: Bhfanatik, Faraon iz Visokog i 2 gosta.