FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar Osim ne treba da vodi ekipu u Evropi, da je on na mjestu trenera Zrinjskog ili Borca vec bi izracunao koliki budzet ima Rio Ave i Olimpija. Shodno tome nagurao bi sve igrace u 16m i molio Boga da primimo manje od 5 golova. Stvarno ne razumijem njegovo razmisljanje, zar ne vidi da se moze sa svakom ekipom igrati uz malo hrabrosti.
-
- Kontakt:
Vidi to Amar puno bolje nego treneri Zrinjskog, Borca i Sarajeva. Od ta 4 kluba Zeljo je u najgoroj finansijskoj situaciji sa limitiranom ekipom iz koje Amar izvlaci maksimum, Amar je nasa najveca snaga koju imamo on je nadmudrio istog tog Vladu a nadmudrit ce i ostalu dvojicu u ligaskim duelima zivi bili pa vidjeliSemper je napisao/la: ↑17 sep 2020, 21:22Amar Osim ne treba da vodi ekipu u Evropi, da je on na mjestu trenera Zrinjskog ili Borca vec bi izracunao koliki budzet ima Rio Ave i Olimpija. Shodno tome nagurao bi sve igrace u 16m i molio Boga da primimo manje od 5 golova. Stvarno ne razumijem njegovo razmisljanje, zar ne vidi da se moze sa svakom ekipom igrati uz malo hrabrosti.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ti poredis olimpiju i haifu,jos ekipa nije trenirala 10 danaSemper je napisao/la: ↑17 sep 2020, 21:22Amar Osim ne treba da vodi ekipu u Evropi, da je on na mjestu trenera Zrinjskog ili Borca vec bi izracunao koliki budzet ima Rio Ave i Olimpija. Shodno tome nagurao bi sve igrace u 16m i molio Boga da primimo manje od 5 golova. Stvarno ne razumijem njegovo razmisljanje, zar ne vidi da se moze sa svakom ekipom igrati uz malo hrabrosti.
Da se ne lazemo od svih nasih klubova mi najsramotnije igramo ovu Evropu,nemam pojma sta je razlog majke mi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Niko ne spori da je Amar za ovu ligu doktor, upravo zato sto autoratitivno postavi ekipu u ligi. Ali u Evropi to cini upravo suprotno , mislim da ekipe sa Andore udju u evropske utakmice sa vise ambicija. Nazalost zbog proteklih 5 godina imamo mizeran koeficijent i na samom smo dnu medju ekipama koje ucestvuju u Evropi.
Ove godine sa razlogom, jbg. 15 dana sigurno nismo igrali, slabo trenirali i ne treba igracima nista zamjeriti. Mene samo **** sto uvijek udjemo mlako u utakmicu i dzaba ti poslije sve
Jbg samo mi nemamo srece

Mrki mene ne iznervira to sto ispadnes od boljeg ali ona postavka kako mi igramo evropu,gdje nam je dodavanje misaona imenica e to mene ubije u pojam

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nas ce posljedice netreniranja stici za par kola. U Sirokom se vidjelo da igraci na svjezinu pretrce vise od Sirokog koji je u punom trenaznom procecu. Razumio bi ja da smo mi pali u 70.min fizicki u Izraelu, mi smo u 15.min u Izraelu imali posjed lopte 15 posto. To nije odraz fizicke spremnosti nego iskljucivo taktike i postavke trenera.
Sreca je najbitnija stvar u Evropi.Mi smo ove uboli gluhobilo.Sarajevo do playoffa moze doci preko conana i buducnosti.Obje ekipe daleko ispod kvaliteta haife.
Mi smo zbog taktike i postavke trenera poveli. Poslije smo pali jer nismo trenirali, nismo bili kompletni i krajSemper je napisao/la: ↑17 sep 2020, 21:41Nas ce posljedice netreniranja stici za par kola. U Sirokom se vidjelo da igraci na svjezinu pretrce vise od Sirokog koji je u punom trenaznom procecu. Razumio bi ja da smo mi pali u 70.min fizicki u Izraelu, mi smo u 15.min u Izraelu imali posjed lopte 15 posto. To nije odraz fizicke spremnosti nego iskljucivo taktike i postavke trenera.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kljuc. Ponovili sto puta..
Radije da su nas natrpali 5:0 al' da nismo nabijali loptu automatski pri prijemu ko da te Bin Laden opajasan napada.
-
- Kontakt:
Isto k’o da smo igrali play offAdmir74 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 21:19Ovo je odlična vijest i za Željezničar, s obzirom na to da će od ukupnog transfera, odnosno od 16 miliona eura u kasu tima sa Grbavice "leći" 3,25 posto, ili 530.000 eura. Jako važna finansijska injekcija iz FIFA-inog fonda solidarnosti, s obzirom na to da je u doba pandemije koronavirusa bitan svaki novčić.
![]()
![]()
![]()

Ljoze haj mozes li napraviti temu da mogu komentarisati sa ostalom rajom,fkt me nervira ovaj sarkazam i ironija i kvari se tema ,vi vrtite idilu a mi cemo na posebnoj temi kritikvoati sto treba,jel izvodivo to ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Pa ne možeš da ne primijetiš da Amar u Evropi pokazuje ipak malo više respekta nego što treba. Ova sezona Evrope je pokazala da, to što vrijediš 3 puta više od nekoga, ne mora ništa da znači. Jedna utakmica, 90 minuta bez publike - nešto se ne sjećam da je bilo ovoliko iznenađenja zadnjih godina.
Željezničar za život cijeli!
Ne.
Pisi svoje misljenje. Ako ti necije smeta preskoci i citiraj onog koji ti je blizi sto se misljenja tice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.