tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 22:42
Zizovic kupi jeftine bodove medju navijacima ovakvim izjavama, jer zna da ce letit cim opet zareda 2 losa rezultata. Meni je ova njegova izjava jako debilna, al to sam samo ja
Ma normalno da je debilna. Mislim, meni je debilno jer misli da će mu to donijeti neke poene. On neće izdržati na klupi Zrinjskog još mjesec u vrh glave, jer prosto nema kvaliteta za klub veličine Zrinjskog. I večeras, puno je lakše ovo mogao riješiti, ali je svojim glupiranjem zakomplikovao stvari.
I ja fakat ne znam u kojem svijetu ljudi žive kad kontaju da ljudima u Bosni nije drago što je Zrinjski prošao. Mislim, sigurno da ima onih koji bi, da su ispali, jedva dočekali sa "e neka su ustaše ispale". Ima onih koji navijaju protiv naših klubova jer jedu svoja muda što njihov klub nije tu. Ali, ja sam evo večeras gledao tekmu sa dva navijača Željezničara i jednim Sarajeva, sve momci 25-30 godina, i svi se raduju kao da reprezentacija igra. Još ja kontam kako li će reagovati, kad vidim zabi Bilbija, reakcije "to, to"

Na kraju svi davali upute igračima Zrinjskog šta da rade
Apsolutno nevezano za moje Sarajevo, ja bih volio da Zrinjski uđe u grupe, ide što dalje. U ligi, normalno da se radujem kad god kiksaju, jer su nekakav konkurent. Kad budu 7. na tabeli, navijat ću za njih da otkinu bodove ovim koji su iznad

Fakat ne vidim razlog što neko ne bi želio Zrinjskom uspjeh u Evropi. Zbog grupe debila koji skandiraju "Bosna nije naša država"? Ja se fakat nadam da će kroz koju godinu normalni navijači Zrinjskog da se izbore sa ovakvima, sa eventualnim vrijeđanjem države i sl, jer su sigurno većina. Zrinjski je makar moderan klub koji to ne **** 2%.