Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja ne znam za losiji klub, a da mu navijaci imaju tolike ogromne apetite.
EDIN DŽEKO!!!
Granice jesu uveliko pomjerene, ali se bojim da ce Dzeko s reprezentacijom odraditi jos jedan ciklus, a Pjanic jos mozda dva i to je to. Isto tako, nesto ne vjerujem da ce Miralem igrati na vrhunskom nivou do kraja svog ugovora u Barci, tj. jos 4 godine. Volio bih da grijesim, ali nekako mi tako djeluje.
Nadam se da cemo zaigrati tamo, ako Bog da.
Džeko može kao i Ibrahimovic do 38.komotno. To su igraci koji ne zavise od trke vec snage u duel igri, zavidne tehnike, čuvanja posjeda, skok igre + fudbalski IQ...itd.
Aguero trkac ili recimo Icardi ne mogu davati u 38.doprinos kao sto to Ibrahimovic moze ili sutra Dzeko.
Prve bi odbrana u tim godinama raznijela u svakom duelu a na trku se ne mogu pozvati..od drugih bi se odbrana i dalje odbijala kao od zid.
Može on igrat još par sezona na vrhunskom nivou. Sad kolko, vidjećemo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
-
Bombardier
- Kontakt:
-
Swanfilter
- Kontakt:
ma on je meni uvijek bio light verzija ibrakadabre tako da moze gurati jos 2 godine sigurno na vrhunskom nivou.
Uzbudjen sam isto kao da sam ja presao u Juve
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bombardier je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:37Drago mi je što ide u bolji klub. Ali mi je žao što će Gnoj dobiti % od transfera
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta će nam društvene mreže, dovoljno je vidjeti da je fufna sretanBajramovic1999 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 23:02Navijaci Juventusa su puno, puno sretniji dolaskom Dzeke nego sto su Katalonci dolaskom Pjanica. Drustvene mreze sve kazu.
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BlaiseMatuidi
Ma realno, vecina se ne raduje, ali vecina ga gleda kao 34-godisnjaka i vecina ga gleda kroz prizmu Dzeko<Suarez. Medjutim, vecina su djeca ili fudbalske analfabete, koji ne vide sta Dzekina igra ledjima i njegova fudbalska inteligencija u zadrzavanju ledjima primljene lopte donosi Pirlovom zeljenom napadackom stilu. Vecina ne vidi da je 1 sekunda jednako cca 10 metara, a daj Ronaldu i Dybali 10-20m, i svi znamo sta to znaci. Onako laicko objasnjenje, bez teske terminologije i omalovazavanja.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:56Šta će nam društvene mreže, dovoljno je vidjeti da je fufna sretanBajramovic1999 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 23:02Navijaci Juventusa su puno, puno sretniji dolaskom Dzeke nego sto su Katalonci dolaskom Pjanica. Drustvene mreze sve kazu.![]()
Nisam previse patriotski naelektisana osoba i ne radujem se iskljucivo jer je nas, vec cisto iz razloga sto donosi timu ono sto mu nedostaje.
Medjutim... donosi to prekasno, jer tu fale moderni bekovi i kapitalac u sredini da bi bila balansirana i kvalitetna ekipa. Ali to je Juventus. Slijedece godine ce doci, npr. Pogba, za dvije godine Davis, ali tada nece biti Dzeke. I tako u krug zadnjih 6-7 godina...
Morat ce Uprava presjeci i prepustiti 2-3 skudeta konkurenciji, ali zapoceti novi ciklus sa balansiranom ekipom i jasnim planom, i igrackom krizaljkom. I ovih 9 godina prkosi zakonima ciklusa i logike, ali glavni razlog je losa konkurencija, a ne neki novitet u administrativnom upravljanju i/ili sportskom segmentu.
Ukratko - bolje Edin, nego Miralem.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, aqarius, bavarian_bk, bavariapivo, bhfanatic14, boki86, Bordo10, BordoArmy88, Bosanac90, Cautinho, celikmilan, CHR, Confiance, COYGBiH, Daduli, ELDIABLO20, enobarca, galia95, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, Jabroni, jasmin10, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, karajlo, Ledara, leo1946, lol89, LondonBlues, Lynx, marlostanf1eld, MikiPirs, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, nebeskasila, Oerde, PointBlank, RaZuti, ristagrad, Rosicky, sagitarius, SanaBosna, Shategabri, soccerfan, TefalTava, TETRAPAK, THEC, TofiTofita, travuljasSs, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, Vratnik10, zastitaIdentiteta i 482 gosta.